ba2ever
Registered User
سلام
قصد دارم لپتابم تعویض بشه تا یه ارتقایی در مدلش بدم
پس فقط تعویض (فعلا پول کافی برای خرید لپ تاپ کامل رو ندارم )
عجله ای هم برای فروش ندارم (گفتم که سر مال نزنین ) چون فوق العاده از لپتابم راضیم :happy: (29/11/1388 خریدم به قیمت 900 تومن با شرایط )
دلیل فروش هم فقط و فقط ارتقاء دستگاهه:heart:
از نظر سالم بودن دستگاه تضمین میدم ، مثل سری 5110 نیست خاموش کنه یا ریست بشه یا هاردش بترکون باشه یا فناش پت پت کنه یا وای فاش نگیره یا بلوتوثش کار نکنه یا تاچ پدش گیر داشته باشه
اینا رو میگم فردا هم خریدار هم فروشنده در جریان باشن صداقتی معامله کنیم .
( باتری همیشه واسه لپتاپ دسته دو مهمه :wacko: روی لپتاپ من الان باتری با درجه نور روی آخرین حد و وای فای روشن بین 50-60 دقیقه کار میکنه ، که نوش دو ساعته .قیمتشم تا آخرین جایی که من داشتم 40 تومن بود )
یه سری خط و خش هم داره (عکس هم ایشالا به زودی میزارم یا کیفیت و حجم پایین )
مدل لپ تاب من دل سری اینسپایرون 1564 (اینم یه سری مشخصات اجمالی )
Corei3 M333 3M L3 Cache/4G DDR3/ATI 4330 512m 64bit Up to 1.5G/320 HDD /BT WB 6cell
از مشخصات فنی اش عکس گذاشتم:specool:
واسه بحث نرم افزاری هم خریدار هرچی اراده کنه کنار میایم :thumbsup: (منظور ویندوز ، شبیه ساز ، برنامه و ...)
----------------------------------------------------------------------------------------------
و اما سیستمی که میخوام تعویض کنم
گرافیکش حتما بالا باشه
در درجه بعدی سی پی یو
و در درجه بعدی هارد یا رم م
---------------------------------------------------------------------------------------------
در خدمت دوستان هستم:wub:
آدرس : شهرستان آمل
شماره تماس : 09113006961
ای دی یاهو : b2nevera
ایمیل : [email protected]
قصد دارم لپتابم تعویض بشه تا یه ارتقایی در مدلش بدم
پس فقط تعویض (فعلا پول کافی برای خرید لپ تاپ کامل رو ندارم )
عجله ای هم برای فروش ندارم (گفتم که سر مال نزنین ) چون فوق العاده از لپتابم راضیم :happy: (29/11/1388 خریدم به قیمت 900 تومن با شرایط )
دلیل فروش هم فقط و فقط ارتقاء دستگاهه:heart:
از نظر سالم بودن دستگاه تضمین میدم ، مثل سری 5110 نیست خاموش کنه یا ریست بشه یا هاردش بترکون باشه یا فناش پت پت کنه یا وای فاش نگیره یا بلوتوثش کار نکنه یا تاچ پدش گیر داشته باشه
اینا رو میگم فردا هم خریدار هم فروشنده در جریان باشن صداقتی معامله کنیم .
( باتری همیشه واسه لپتاپ دسته دو مهمه :wacko: روی لپتاپ من الان باتری با درجه نور روی آخرین حد و وای فای روشن بین 50-60 دقیقه کار میکنه ، که نوش دو ساعته .قیمتشم تا آخرین جایی که من داشتم 40 تومن بود )
یه سری خط و خش هم داره (عکس هم ایشالا به زودی میزارم یا کیفیت و حجم پایین )
مدل لپ تاب من دل سری اینسپایرون 1564 (اینم یه سری مشخصات اجمالی )
Corei3 M333 3M L3 Cache/4G DDR3/ATI 4330 512m 64bit Up to 1.5G/320 HDD /BT WB 6cell
از مشخصات فنی اش عکس گذاشتم:specool:
واسه بحث نرم افزاری هم خریدار هرچی اراده کنه کنار میایم :thumbsup: (منظور ویندوز ، شبیه ساز ، برنامه و ...)
----------------------------------------------------------------------------------------------
و اما سیستمی که میخوام تعویض کنم
گرافیکش حتما بالا باشه
در درجه بعدی سی پی یو
و در درجه بعدی هارد یا رم م
---------------------------------------------------------------------------------------------
در خدمت دوستان هستم:wub:
آدرس : شهرستان آمل
شماره تماس : 09113006961
ای دی یاهو : b2nevera
ایمیل : [email protected]
طبق معمول هرچه میخواهد دل تنگت بگو . کاملا نظرات استقبال میشه