• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض لپتاپ دل 1564 با کانفیگ بالاتر و گرافیک بهتر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
قصد دارم لپتابم تعویض بشه تا یه ارتقایی در مدلش بدم
پس فقط تعویض (فعلا پول کافی برای خرید لپ تاپ کامل رو ندارم )
عجله ای هم برای فروش ندارم:cool: (گفتم که سر مال نزنین ) چون فوق العاده از لپتابم راضیم :happy: (29/11/1388 خریدم به قیمت 900 تومن با شرایط )
دلیل فروش هم فقط و فقط ارتقاء دستگاهه:heart:
از نظر سالم بودن دستگاه تضمین میدم ، مثل سری 5110 نیست خاموش کنه یا ریست بشه یا هاردش بترکون باشه یا فناش پت پت کنه یا وای فاش نگیره یا بلوتوثش کار نکنه یا تاچ پدش گیر داشته باشه
اینا رو میگم فردا هم خریدار هم فروشنده در جریان باشن صداقتی معامله کنیم .

( باتری همیشه واسه لپتاپ دسته دو مهمه :wacko: روی لپتاپ من الان باتری با درجه نور روی آخرین حد و وای فای روشن بین 50-60 دقیقه کار میکنه ، که نوش دو ساعته .قیمتشم تا آخرین جایی که من داشتم 40 تومن بود )

یه سری خط و خش هم داره (عکس هم ایشالا به زودی میزارم یا کیفیت و حجم پایین )

مدل لپ تاب من دل سری اینسپایرون 1564 (اینم یه سری مشخصات اجمالی )
Corei3 M333 3M L3 Cache/4G DDR3/ATI 4330 512m 64bit Up to 1.5G/320 HDD /BT WB 6cell
از مشخصات فنی اش عکس گذاشتم:specool:

واسه بحث نرم افزاری هم خریدار هرچی اراده کنه کنار میایم :D:thumbsup: (منظور ویندوز ، شبیه ساز ، برنامه و ...)
----------------------------------------------------------------------------------------------
و اما سیستمی که میخوام تعویض کنم
گرافیکش حتما بالا باشه
در درجه بعدی سی پی یو
و در درجه بعدی هارد یا رم م
---------------------------------------------------------------------------------------------
در خدمت دوستان هستم:wub:
آدرس : شهرستان آمل
شماره تماس : 09113006961
ای دی یاهو : b2nevera
ایمیل : [email protected]

طبق معمول هرچه میخواهد دل تنگت بگو . کاملا نظرات استقبال میشه

Capture.JPGCapture3.JPGCapture4.JPG

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
سلام

داداش شرمنده برای اطلاعات عمومی میخوام

ثل سری 5110 نیست خاموش کنه یا ریست بشه یا هاردش بترکون باشه یا فناش پت پت کنه یا وای فاش نگیره یا بلوتوثش کار نکنه یا تاچ پدش گیر داشته باشه

شما چندتا 5110 دیدین اینطوری باشه؟؟

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
سلام

دشمنت شرمنده داداش
بنده یکی از دوستان نزدیکم تعمیرکاره لپ تاپه . طبق گفته ایشون و مشاهدات عینی بنده در تعمیرگاه :D خرابی هایی که ذکر شد در سری دل تو مدل های 5010 بیشتر از 5110 و 5110 نسبت به 1564 بیشتر معمول بوده . چون 1564 سری اول این مدلا بوده .به هر حال آدم مریضو میبره دکتر .درسته ؟

داغ کردن دستگاه هم که میشه گفت در اکثر این سری هر سه مدل وجود داره .

حرف بنده هم دلیل بر این نیست که هرچی مدل 5110 یا 5010 هست خرابه . پسرعمه خودم واسش 5010 خریدم . یکی دیگر از فامیلامونم 5110 داره .اولی خوره بازیه اما بهش نکات ایمنی رو گوشزد کردم و دومی لپتاپش جنبه تحقیق و دانشگاهی داره فقط . هر دو هم الان در صحت و سلامتن .

نکات ایمنی : طبق نظر اکثر علما فن لپتاپ دل توانایی کافی برای اجرای ماکزیمم یا بازی گراف بالا رو نداره .مثلا برای اجرای بازی Assassin Creed نسخه آخر که من با 1564 اجرا کردم برای تنظیمات کمی قوی حتما نیاز بود تا کول پد یا فن جدا زیر لپتاپ باشه وگرنه خاموش یا ریست میشه.
(بنده با 30 تومن یه سری فن سی پی یو و یه کول پد معمولی و یه اداپتور 12 دی سی یه خنک کننده حسابی راه انداخته بودم برای اینکه لپتاپ عزیزم دچار مشکلی نشه )

نکته ایمنی خیلی مهم در هر لپتاپی : کرک و پر قالی و خاک و خل فضای محیط بلای جان هر لپ تاپیه . هر دستگاه باید حداقل هر هفته یه بار تمیز بشه

سلام

ضمنا داداش منظور بنده از اعلام اینا این بود که لپ تاپ بنده شکر خدا تا به حال تعمیرگاه نرفته و مشکل نداره .

Last edited:

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
میرویم بالا

امروز هم میرویم بالا

Last edited:

piks

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام و درود
جسارتاً بنده با 550 شروع می کنم انشاا... به قیمت راضی کننده بفروش برسد. تهران/ با تضمین سلامت/9 فروردین 90.
عکس خوب هم بگذاری جواب میده.
سپاس

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
با سلام و درود
جسارتاً بنده با 550 شروع می کنم انشاا... به قیمت راضی کننده بفروش برسد. تهران/ با تضمین سلامت/9 فروردین 90.
عکس خوب هم بگذاری جواب میده.
سپاس

جسارت چیه دادا شما تاج سر مایی
متاسفانه بنده خودم یه جور خریدارم . اخه قصدم فقط ارتقاس . میخوام اینو بدم به گرافیک بهتر بگیرم . قصد فروش نقدی ندارم چون میدونم پول بیاد دستم اینم میره و هیچی لپ تاپم دست مارو نمیگیره :p

با s II عوض میکنید؟؟
اگه مایلید فقط پ.خ.

نه متاسفانه .

frog

Registered User
لایک‌ها
36
مسلما کسی با مدل بالاتر تعویض نمی کنه که دوست عزیز !

شما می تونید بفروشید و مابالتفاوتی که مد نظرتون هست روش بگذارید و مدل بالاتر رو خریداری کنید .

به هر حال اگر فروشنده بودید بنده نیز هستم .

a.r.moradi1367

Registered User
لایک‌ها
1,002
ba hp pro book 4530s i5 ram 4 vga 6490 ati ddr5 avaz mikonam 500 migiram harde 250m rush mizaram,chon masale ricovery hard hast ye chizaei tush daram ke ham lazem daram ham inke pak konamo ricovery she...:wacko: age khasti p kh bede
100%tazmini midam khedmatet
dar hade ak bandam hast

salar_khan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام همشهری
لطف کن از لپ تاپ عکس بزار.

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
من شرمنده ام اینجا کمتر سر زدم . فکر کردم تعطیل شده

سلام همشهری
لطف کن از لپ تاپ عکس بزار.
ما خدمت همشهری خودمون ارادت داریم زیااااااااااااااد .

دوستان علی الحساب پول نقد ما برای خرید جنس دیگه ای شوهر داده شد . متاسفانه فعلا موضوع کنسله تا ایشالا دوباره پول و موقعیت جور بشه

http://forum.persiantools.com/t253370.htmlفعلا فروش لپ تاپ قدیمی تاچ اسکرین فوجیتسو (Intel Pentium III)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا