• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض نوت بسار تمیز با گلکسی نکسوس درحد

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
مشاهده پیوست 204059مشاهده پیوست 204061مشاهده پیوست 204062مشاهده پیوست 204063مشاهده پیوست 204064مشاهده پیوست 204069مشاهده پیوست 204071دوستان یه گلکسی نوت مشکی 16 گیگ دارم بسیار تمیزه فقط بالای سوکت شارژرش ی خط کوچوله ا
دیگ ایراد دیگه ایی توش ندیدم که بخوام بگم(این خطه هم یه جاییه که اصلا دیده نمیشه)ولی فروشنده باید همه چیو به مشتری بگه(شاید یکی دو جای دیگشم خش داشته باشه من ک ندیدم.ولی خط ب هیچ عنوان جز این یذره دیگ نداره)ظاهر و باطن گوشی بسیار بسیار تمیزه
نوت من ساخت کره هست و باطری هم فوق العاده نگه میداره/با تماس عادی حدود 4-5 روز دووم میاره ولی به راحتی تا یک روز و نیم واسه من دووم میاره(حدودا روزی 1-2ساعت گیم کلی اس ام اس بازی چند بار تماس 3ساعت فیلم 1ساعت اینترنت 4-5ساعت آهنگ با هدفون.خلاصه مانیتورم زیاد روشنه)
باطریشم کالیبر نکردم ک اگر بکنید بهترم میشه
رام 4.0.4 هم روشه
تعمیر نرفته ضربه هم نخورده از دستمم نیوفتاده
دیگ چیزی به فکرم نمیرسه بگم
راستی یک عدد فلیپ کاور سالمم روش هست
دلیل تعویضمم میخوام نوت 2 بگیرم تو این مدت میخوام نکسوزم تست کنم اینم آخرش میدمش به یکی از اعضای خونوادم:)
.
.
.
.
درضمن فقط با گلکسی نکسوز رنگ تیره و در حد آک میزنم(شنیدم بعضی نکسوزا مشکل باطری دارن این مشکلم نداشته باشه)
ما به تفاوتم قیمت آک هر دو رو در نظر میگیریم و یجوری کنار میایم ک ن سیخ بسوزه ن کباب
اگر کسی واسه خرید خواست قیمتشو واسم پ.خ کنه
ممنون
عکس فلا گوشیه دیگ ایی ک دوربین بدرد بخور داشته باشه نزدیکم نیست/نشاالله تا شب اوکی میکنمش منتها شما با همین شرایطی ک گفتم پیشنهاداتونو بدید

Last edited:

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
سلام به دوست قدیمی!
تفاوت آک این دو بالای 300 هست.منم اول خواستم عوض کنم،دیدم دوستان تفاوت ها را کمتر میبینند! طوری که اینو بفروشیم آک نکسوس بخریم یه چیزیم سود می کنیم!
در هر حال امیدوارم مورد خوبی پیدا کنی!

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
سلام به دوست قدیمی!
تفاوت آک این دو بالای 300 هست.منم اول خواستم عوض کنم،دیدم دوستان تفاوت ها را کمتر میبینند! طوری که اینو بفروشیم آک نکسوس بخریم یه چیزیم سود می کنیم!
در هر حال امیدوارم مورد خوبی پیدا کنی!
سلام رفیق
انصافا خیلی حال کردم مارو قابل دونستی پست دادی
حق با شماست/ میشینیم نگاه میکنیم ببینیم چی میشه دیگ

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان فروخته شد
امیدوارم رازی باشن

m.hack3r

Registered User