• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض هارد IDE با هارد SATA

mahdimp5

Registered User
لایک‌ها
3
من یک لپ تاپ Vaio سونی مدل FS830 دارم که هاردش هم IDE هستش و هم دور پایین (4200 دور) و کلی کفر منو بالا آورده. می خواستم ببینم میشه این هارد لعنتی IDE را بردارم و به جاش یه هارد مامانی SATA با دور بالاتر بذارم؟
اصلا این سری از لپ تاپهای سونی چنین امکانی رو دارن یا نه؟

ممنون میشم اساتید و یا وایو دارها جواب بدن.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اولش از اساتید بخش معذرت میخوام که دارم فضولی می کنم.
هارد ساتا نمیتونی. اول باید ببینی مادربردش ساتا ساپورت میکنه یا نه. که برای لپتاپها عموماً اینطوری نیست. هارد IDE با سرعت دور 5400 توی بازار ریخته.

mahdimp5

Registered User
لایک‌ها
3
اول باید ببینی مادربردش ساتا ساپورت میکنه یا نه
این رو باید از کجا به دست بیارم؟ سایت خود سونی که چیزی درباره نوع و مشخصات مادربرد نداشت.

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
این رو باید از کجا به دست بیارم؟ سایت خود سونی که چیزی درباره نوع و مشخصات مادربرد نداشت.
دوست خوبم، یا روی دفترچه مادربرد نگاه کن. یا با خدمات پس از فروش سونی تماس بگیر و بپرس.:D

به احتمال 99.99 درصد! ساتا پشتیانی نمی کند! و باید یک 5400 یا 7200 بگذاری! که باز باید ببینی نوت بوکت پشتیبانی می کند یا خیر؟ :happy:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اولش از اساتید بخش معذرت میخوام که دارم فضولی می کنم.
هارد ساتا نمیتونی. اول باید ببینی مادربردش ساتا ساپورت میکنه یا نه. که برای لپتاپها عموماً اینطوری نیست. هارد IDE با سرعت دور 5400 توی بازار ریخته.
مهدی جان، شما خودتان استادید. :)

و این بخش هم فقط یک استاد داشت به اسم اسفندیار! که متاسفانه دیگر نیست! :(

gba

Registered User
لایک‌ها
25
دوست خوبم، یا روی دفترچه مادربرد نگاه کن. یا با خدمات پس از فروش سونی تماس بگیر و بپرس.:D

به احتمال 99.99 درصد! ساتا پشتیانی نمی کند! و باید یک 5400 یا 7200 بگذاری! که باز باید ببینی نوت بوکت پشتیبانی می کند یا خیر؟ :happy:

عادل شما مطمئنی که برای 5400 یا 7200 rpm بودن باید لپتاپ ساپورت کنه؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
من یک لپ تاپ Vaio سونی مدل FS830 دارم که هاردش هم IDE هستش و هم دور پایین (4200 دور) و کلی کفر منو بالا آورده. می خواستم ببینم میشه این هارد لعنتی IDE را بردارم و به جاش یه هارد مامانی SATA با دور بالاتر بذارم؟

سرعت های sata و ide زیاد فرقی ندارند و مهم rpm شون هست که سرعت رو زیاد می کنند.;)

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
یه هارد 8 مگ بافر وسترن بنداز گارانتی سازگار ارقام یا الماس اگه باشه هنوز 80 گیگ داشت یه زمانی من یکی دارم داخل باکس اکسترنالم عالی کار میکنی 120 گیگ هم یاید باشه ....

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
عادل شما مطمئنی که برای 5400 یا 7200 rpm بودن باید لپتاپ ساپورت کنه؟
قبلا ها می نوشت که باید ساپورت کنه! الان با توجه به اینکه کم کم با IDE در نوت بوک باید خداحافظی کنیم، احتمالا 90 در صد نوت بوک ها باید ساپورت کنند.

احتنیاط کردن بد نیست! خوبم هست! :D

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0

مهدی جان، هر وقت جوابتان را گرفتید، بگویید تا تاپیک را به تاپیک اصلی اش منتقل کنم. :happy:

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
مهدی جان، هر وقت جوابتان را گرفتید، بگویید تا تاپیک را به تاپیک اصلی اش منتقل کنم. :happy:

سلام
کانکتور (رابط) هاردهای ساتا و IDE با یکدیگر فرق می کنند لذا بهیچ وجه نمی توان هارد ساتا را به لپتاپی که کانکتور IDE و بالطبع هارد IDE دارد وصل نمود. لیکن هارد دوربالا IDE را می توان به هر لپتاپی که کانکتور IDE دارد وصل کرد.

فاضلی - تهران
09121597922

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کانکتور (رابط) هاردهای ساتا و IDE با یکدیگر فرق می کنند لذا بهیچ وجه نمی توان هارد ساتا را به لپتاپی که کانکتور IDE و بالطبع هارد IDE دارد وصل نمود. لیکن هارد دوربالا IDE را می توان به هر لپتاپی که کانکتور IDE دارد وصل کرد.

فاضلی - تهران
09121597922

سلام.
آقا این هارد درایو منه.ide هست یا sata?
i2oyzm.jpg

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
هارد دیسک شما از نوع IDE است.

پس با این حساب stat نمی تونم رو لپ تاپم بذارم درسته؟

اگه همین طوره خوب IDE 160G فکر کنم اونور فرمودید hitachi هم داره.میشه قیمت +rpm شون رو لطف کنین.(هم 120 هم 160).

بعد اقا من یه مقدار نگرانم که این هارد نو هم بد سکتور بگیره. اینا چقدر reliability دارن چون من کارم فنی مهندسی و واقعا بد سکتور آوردن اونم وسط simulation آدم رو آزار میده.

Biejan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خدمت اساتيد عزيز
پس از 11 سال داشتن كامپيوتر در منزل تصميم به خريد لپ تاپ دارم. امكان خريد از كانادا ، انگليس و غيره را دارم. يك لپ تاپ توشيبا آ235 از آمريكا برايم رسيد نپسنديدم.
حال از شما اساتيد راهنمایی مي خواهم.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
پس با این حساب stat نمی تونم رو لپ تاپم بذارم درسته؟

اگه همین طوره خوب IDE 160G فکر کنم اونور فرمودید hitachi هم داره.میشه قیمت +rpm شون رو لطف کنین.(هم 120 هم 160).

بعد اقا من یه مقدار نگرانم که این هارد نو هم بد سکتور بگیره. اینا چقدر reliability دارن چون من کارم فنی مهندسی و واقعا بد سکتور آوردن اونم وسط simulation آدم رو آزار میده.

سلام
قیمت هارد 120 هیتاچی در حدود 90 تومان است (البته با دو سال گارانتی ایران).
قیمت هارد 160 هیتاچی در حدود 115 تومان است (آنهم با دو سال گارانتی ایران)
RPM هاردهای فوق اگر اشتباه نکرده باشم 5400 دور در دقیقه است.

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید تعویض هارد 40 IDE با 160 IDE تو لپ تاپ تنظیمات خاصی هم می خواد؟یا همینجوری وصل کنیم و روشن خودش میفهمه قضیه رو؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
ببخشید تعویض هارد 40 IDE با 160 IDE تو لپ تاپ تنظیمات خاصی هم می خواد؟یا همینجوری وصل کنیم و روشن خودش میفهمه قضیه رو؟

سلام
نیازی به تنظیمات نیست. بایوس لپ تاپ به صورت اتوماتیک هارد جدید شما را شناسایی می کند.

بالا