فدات احسان چان تو وایبر واتز اپ هرچی ما پیام میدیم چواب نمیدی اگه میتونی بیا وایبر کارت دارمحاجی تحویل بگیییر هرچی اس ام اس میدیم ک جواب نمیدی
آغااااا گوشی نوکیا ساده دستمه وایبر کجا بود :دیفدات احسان چان تو وایبر واتز اپ هرچی ما پیام میدیم چواب نمیدی اگه میتونی بیا وایبر کارت دارم
خب فدات شم افتادی تو ریل گوشی سادهآغااااا گوشی نوکیا ساده دستمه وایبر کجا بود :دی
تنها پل ارتباطی اس ام اس هست خخخ
آغا چطور میری عراق خطرناکهخب فدات شم افتادی تو ریل گوشی ساده
والا احسان جان یه مدت عراق بودم اس که جواب نمیدادم مال اونه
اون مواردی هم که میخواستی اللن ندارم ولی واسه ۴ شنبه بار جدید میرسه اگه عجله نداری
این ۵ هم هست اگه بخوای در خدمتتم
نه زیادم خطرناک نیس فعلا شمال عراق جنگه که اونم پیشمرگه ها جلوگیری کردن من اکثرا ******* و حلبچه میرم.آغا چطور میری عراق خطرناکه
عزیزمی نمیدونم عجله ای هست یا نه
ارادت داریم خدمتت
قابل دار نیس داداشچقد تمیزه واقعا دی:
داداش خدایی ۱۳۰۰ ایفون ۴ اس ۳۲ به زور میدن بالاتر خواستی در خدمتتمسلام گل پسر1300 میدی؟
دادا من الان ٤اس ٣٢مشكي دارم نميخرن تميز يه لكه كوچولو داره ٨٠٠نميخرن اگه راه داشت غلامتمداداش خدایی ۱۳۰۰ ایفون ۴ اس ۳۲ به زور میدن بالاتر خواستی در خدمتتم
داداش گوشی هم مال من نیس منم مامور و معذور ایشون قبلا گفتن ۱۴۷۰ الان پول لازمن ۱۴۲۰ میگن فوقش من صحبت کنم اون ۲۰ تمن رو کم کنه که خیلی بعیده قیمت ۵ هم مشکیش بخصوص به این تمیزی کم گیر میاد چون نه پامپر استفاده کرده نه کاور که رنگ رفتگی های مخصوص که رو این سری هست روش بمونه شما هم اگه واقعا خریداری تو پ خ نهایت قیمت پیشنهاذیتو برام بفرست تا منم بعنوان واسطه باهاش حرف بزنم اوکی بود در خدمتتمدادا
دادا من الان ٤اس ٣٢مشكي دارم نميخرن تميز يه لكه كوچولو داره ٨٠٠نميخرن اگه راه داشت غلامتم
اپل شرکتیه هر سال یه گوشی میزنه برند های دیگه میان هر هفته یه گوشی میزنن واسه سود و بیشتر مشتری ها هم پولشون رو دور میریزن امروز یه گوشی میخرن ۱۶۰۰ هفته بعد همونو باید بدن ۱۳۵۰-۱۴۰۰ برن مدل بالاتر بخرن فقط مثلا واسه یه عدد cpu بیشتر یا مگاپیکسل بیشترًببخشيد ولي مردم ديوونه اند،يارو ميگه ميرم اس ٤ميخرم،آخه آشغاله كره اي وچيني ومالزي وژاپني رو با برند apple كه بعد مايكروسافت غول نرم افزار وسخت افزاره مقايسه ميكنند،متاسفم براشون ....
چشمسلام،آخرین قیمتی که براتون مقدوره رو برام پ.خ کنید لطفا،ممنون./