goodjavan
Registered User
- نوشتهها
- 5,794
- لایکها
- 1,138
سلام و درود خدمت شما و ضمن قبولی طاعات و عباداتتون اشتباه نکنم قبلا باهم یه ویو 3 هم معامله داشتیم داداش گلم ارادتمندیم اگر واقعا درحد اک و جسارتا اول ارسال امکان پذیر واستون درخدمتتون هستم داداش گلم؟؟؟مخلص شما ناقابلهبا جی 2 مینی فوق العاده در حد آک واقعی تعویض داری ؟
مشکی با دوسال گارانتی
اگه آره شرایط رو بفرست
سلام و درود خدمت شما و ضمن قبولی طاعات و عباداتتون ناقابله داداش گلم شرمنده اشتباه شده باتری 1500 عزیز و درحالت عادی تا سه روز با نور کم و بیشتر جواب میده خیلی عالیه ارادتمند ناقابلهباتری 1300 یا 1650؟
سلام داداش گلم عرض ادب و اخترام و قبولی طاعات و عبادات به خدمتتون عارضم که اگر جسارتا اول ارسال دارید و درحد اک گوشیتون و قیمتتون منصفانه درخدمتتون هستم مخلص شماتعویض با گلکسی استار اس5282 اندرویدی4.1.2
سلام داداش گلم عرض ادب و اخترام و قبولی طاعات و عبادات به خدمتتون عارضم که کاملا ناقابله والله داداش گلم ولی شرمندم بابت تعویض ارادتمندبا دیزایر 700؟
سلام داداش گلم عرض ادب و اخترام و قبولی طاعات و عبادات به خدمتتون عارضم که اگر جسارتا اول ارسال دارید و درحد اک گوشیتون و قیمتتون منصفانه درخدمتتون هستم مخلص شماسلام
جناب با هوآوی G525 تعویض دارین ؟ یک هفته ست خریداری شده و بسیار تمیز و نوهه .
سلام داداش گلم عرض ادب و اخترام و قبولی طاعات و عبادات پخ شد قربان مخلصسلام قیمت پخ کنید