MK SOLTAN
Registered User
سلام
یه پرادا موجود .که از سایت دی جی کالا خریداری شده.گوشی از روز اول که از پلم باز شد یک پیکسل سوخته داشت.منتها چون بنده آدم حساسی نبودم و وسواسی هم نیستم دیدم این مورد به چشمم نمیاد و نفرستادم گارانتی.چون 2 سال گارانتی ماناتل داره.با نمایدنگی صحبت کردم و گفتند بدون هزینه درست میکنن. و دارای دو رنگ رفنی یکی گوشه سمت راست پایین و یک سر روزن کوچیک بالای گوشی هستش از اونجایی که میخوام تبلت بگیرم(چینی)میخوام این عشق رو رد کنم
آندروید گوشی رو به 4.4 ارتقا دادم.و عالی هستش.گارانتی حدود 1 سال و نیم مونده.تمامی مطعلقات موجوده
قصدم فقط تعویض هست یا با تبلت های چینی تا 1 تومن سیم کارت خو و کانفیگ بالا
قیمت پایه 650
فروی 700
دوستان بحث کارشناسی ممنون و گزارش میشه
دوربین خوب دستم بیاد عکس های خیلی خوب میزارم فعلا این عکس برای پاک نشدن تاپیک هستش
تبلت های مورد نظرم مدل های اینطور هست
Ainol Novo9 Spark
اما سیم بخوره حتما
یه پرادا موجود .که از سایت دی جی کالا خریداری شده.گوشی از روز اول که از پلم باز شد یک پیکسل سوخته داشت.منتها چون بنده آدم حساسی نبودم و وسواسی هم نیستم دیدم این مورد به چشمم نمیاد و نفرستادم گارانتی.چون 2 سال گارانتی ماناتل داره.با نمایدنگی صحبت کردم و گفتند بدون هزینه درست میکنن. و دارای دو رنگ رفنی یکی گوشه سمت راست پایین و یک سر روزن کوچیک بالای گوشی هستش از اونجایی که میخوام تبلت بگیرم(چینی)میخوام این عشق رو رد کنم
قصدم فقط تعویض هست یا با تبلت های چینی تا 1 تومن سیم کارت خو و کانفیگ بالا
قیمت پایه 650
فروی 700
دوستان بحث کارشناسی ممنون و گزارش میشه
دوربین خوب دستم بیاد عکس های خیلی خوب میزارم فعلا این عکس برای پاک نشدن تاپیک هستش
تبلت های مورد نظرم مدل های اینطور هست
Ainol Novo9 Spark
اما سیم بخوره حتما