• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض کیف گوشی SAMSUNG TAB P1000 جنس "جیــــر" با کیف جنس "چــــرم" شما.... سر هم میدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
عنوان تاپیک نمایانگر همه چیز هست .

تعویض کیف گوشی SAMSUNG TAB P1000 جنس "جیــــر" با کیف جنس "چــــرم" شما.... سر هم میدم.

کیف من الان نوش تو بازار پایین ترین قیمتی که دیدم 25 هست.

این هم عکساش >>>>

DSC07222.JPGDSC07223.JPGDSC07224.JPGDSC07225.JPGDSC07227.JPGDSC07230.JPGDSC07232.JPG

aret_bc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش اگه من تبمو نمیخواستم بفروشم حتما ازت برمیداشتم.از عکسا معلوم که جنس خوبی هم داره,اپ.;)

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
داداش اگه من تبمو نمیخواستم بفروشم حتما ازت برمیداشتم.از عکسا معلوم که جنس خوبی هم داره,اپ.;)

قابل شما رو نداره . شما کیف چرمش رو نداری ؟ ( راستی چرا میخواهی بفروشی ؟ )

من دست یکی از دوستام دیدم . خیلی کلاسش بالاتره . میخوام با چرم معاوضه کنم . این هم جنسش بد نیست. خوبه. استفاده خیلی کم شده . چون گوشی رو توی گارد میذارم همش .

aret_bc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل شما رو نداره . شما کیف چرمش رو نداری ؟ ( راستی چرا میخواهی بفروشی ؟ )

من دست یکی از دوستام دیدم . خیلی کلاسش بالاتره . میخوام با چرم معاوضه کنم . این هم جنسش بد نیست. خوبه. استفاده خیلی کم شده . چون گوشی رو توی گارد میذارم همش .
نه داداش,تبلت من کیف نداره.والا برا فروششم احتیاج به پولش دارم وگرنه نمیزاشتم کسی بهش نگاه چپ بکنه:medieval::D

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
نه داداش,تبلت من کیف نداره.والا برا فروششم احتیاج به پولش دارم وگرنه نمیزاشتم کسی بهش نگاه چپ بکنه:medieval::D

ناموسی هست :D

ایشالله پولت جور بشه که نخواهی بفروشی . گوشی محشری هست . البته واسه اونهایی که بدردشون بخوره امکاناتش ......

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
با کیف چرم آقای aria tel تعویض شد و سر داده شد . ..... ممنونم لطفا تاپیک رو قفل بفرمایید.

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا