عرفان-شریعت
Registered User
- نوشتهها
- 158
- لایکها
- 16
سلام خدمت ددوستان گل
این گوشی سامسونگ گلکسی اس4 مدل چهار هسته هست و 4 جی دار
گوشی سالم هست و تعمیر نشده و ساخت Made in China by Samsung هست و رو جعبشم برچسب شبنم داره
گوشی در کل تمیزه ولی یه پریدگی روی اون نوار دور آل سی دی داره و دو تا رنگ رفتگی کوچیک رو نوار دور آل سی دی ، نوار پلاستیکی پایینیش یه خط هم نداره
گوشی سری اول این مدل هست و باطری آن ساخت ژاپن میباشد
و بهترین باطری های سامسونگ باطری های ژاپن آن هست میتوانید تحقیق کنید
گوشی هیچ ایرادی نداره رو صفحشم گلس هست
لوازم کامل هست به جز هنزفری که من هنزفری گوشی مقابل رو نمی گیرم
اما بریم سر گوشی :
مشخصاتش این هست :
Snapdragon 600 krait 300 1.9 megahertz
2 گیگ رام
16 گیگ حافظه داخلی
Super Amo led full HD 1080.1920
2600 amp
صفحش 5 اینچ هست و دارای گوریلا گلس 3 میباشد
دارای تاچ شناور میباشد و تاچ بدون لمس کردن عمل میکند
تاچش با دستکش کار میکنه
دارای سنسور مادون قرمز برای کنترل دیوایس های نوری مادون قرمز هست از جمله تلویزیون و ......
دارای سنسور فشار سنج و رطوبت و دما سنج
از کیفیت صفحش که هر چی بگم کم گفتم واقن معرکه هست و در کنار ایفون 6 م صفحش چیزی کم نداره
دوربینشم که دیگه واقن عالیه یعنی دوربین 20 مگا زد وان پیش این حرفی نداره مقایسه کردم
گوشی رنگ Black mist میباشد و همون مشکی مات هست که زیر تاچ یه طرح واقن زیبایی داره
دیگه کلی سنسور جالب دیگه داره که از بالا شما دستتون از بالای صفحه عبور کنه صفحه اعلانات میاد
سنسور دیگش آینه صفحه وب رو با دست میتوانید بالا پایین کنید
سنسور دیگش آینه که میتوانید صفحه وب رو با چشتون بالا و پایین کنید در کل 18 تا سنسور داره که اس5 19 تا سنسور داره
این مدل خیلی بهتر از GTI9500 هست که هشت هسته هست باز میتوانید تحقیق کنید
انروید 5.1 هم به طور رسمی براش
اومده
کلی هم قاب طرح دار داره ، به جز اون یه فلیپ کاور داره ، به جز اون 1 باطری یدک داره ، یه پامپر گلد داره
در آخر اینم بگم که هیچ کسی نمیگه ماست ما ترشه ، ولی اگه تحقیق کنید میبینید واقن گوشی عالی هست و ارزش داره
منتظر پیشنهاداتون هستم .
این گوشی سامسونگ گلکسی اس4 مدل چهار هسته هست و 4 جی دار
گوشی سالم هست و تعمیر نشده و ساخت Made in China by Samsung هست و رو جعبشم برچسب شبنم داره
گوشی در کل تمیزه ولی یه پریدگی روی اون نوار دور آل سی دی داره و دو تا رنگ رفتگی کوچیک رو نوار دور آل سی دی ، نوار پلاستیکی پایینیش یه خط هم نداره
گوشی سری اول این مدل هست و باطری آن ساخت ژاپن میباشد
و بهترین باطری های سامسونگ باطری های ژاپن آن هست میتوانید تحقیق کنید
گوشی هیچ ایرادی نداره رو صفحشم گلس هست
لوازم کامل هست به جز هنزفری که من هنزفری گوشی مقابل رو نمی گیرم
اما بریم سر گوشی :
مشخصاتش این هست :
Snapdragon 600 krait 300 1.9 megahertz
2 گیگ رام
16 گیگ حافظه داخلی
Super Amo led full HD 1080.1920
2600 amp
صفحش 5 اینچ هست و دارای گوریلا گلس 3 میباشد
دارای تاچ شناور میباشد و تاچ بدون لمس کردن عمل میکند
تاچش با دستکش کار میکنه
دارای سنسور مادون قرمز برای کنترل دیوایس های نوری مادون قرمز هست از جمله تلویزیون و ......
دارای سنسور فشار سنج و رطوبت و دما سنج
از کیفیت صفحش که هر چی بگم کم گفتم واقن معرکه هست و در کنار ایفون 6 م صفحش چیزی کم نداره
دوربینشم که دیگه واقن عالیه یعنی دوربین 20 مگا زد وان پیش این حرفی نداره مقایسه کردم
گوشی رنگ Black mist میباشد و همون مشکی مات هست که زیر تاچ یه طرح واقن زیبایی داره
دیگه کلی سنسور جالب دیگه داره که از بالا شما دستتون از بالای صفحه عبور کنه صفحه اعلانات میاد
سنسور دیگش آینه صفحه وب رو با دست میتوانید بالا پایین کنید
سنسور دیگش آینه که میتوانید صفحه وب رو با چشتون بالا و پایین کنید در کل 18 تا سنسور داره که اس5 19 تا سنسور داره
این مدل خیلی بهتر از GTI9500 هست که هشت هسته هست باز میتوانید تحقیق کنید
انروید 5.1 هم به طور رسمی براش
اومده
کلی هم قاب طرح دار داره ، به جز اون یه فلیپ کاور داره ، به جز اون 1 باطری یدک داره ، یه پامپر گلد داره
در آخر اینم بگم که هیچ کسی نمیگه ماست ما ترشه ، ولی اگه تحقیق کنید میبینید واقن گوشی عالی هست و ارزش داره
منتظر پیشنهاداتون هستم .