ممنون داداش خیرتعویض دارین با 5c زرد 16 گیگ ؟
نه ممنونبا ZL تمیز
مبارکتون باشه به خوشی استفاده کنیدیه z1 سفید سه روزه خریدم تمییییییییییزززززز آکه آک یه نقطه هم نداره ولی تعویض نمیکنم چون قابل مقایسه نیس ک با این:general705::general307::general601:
سلام از ماستسلام داداش گلم با لینک زیر؟
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-یا-معاوظهbalackberry-z30.596598/
وجدانا سگ htc one شرف داره به صدتا z1.یه z1 سفید سه روزه خریدم تمییییییییییزززززز آکه آک یه نقطه هم نداره ولی تعویض نمیکنم چون قابل مقایسه نیس ک با این:general705::general307::general601:
ممنون از راهنماییتون داداشوجدانا سگ htc one شرف داره به صدتا z1.
یعنی با z1 کار کردم.حالم ازش بهم خورد.صفحه نمایش قاطی باقالیا.دوربین 20 که در حد 13 بیشتر نیست.رابطه کاربری مسخره سونی.هنگ.کندی.دو دقیقه دستم بود مجبور شدم ریستش کنم.اتفاقا همین چند ساعت پیش با یه htc one کار کردم واقعا خیلی خوشم اومد ازش.خوب بفروشی داداش.ولی از من میشنوی z2 نگیر.حداقل جی 2 بگیر که خیلی بهتره
وجدانا سگ htc one شرف داره به صدتا z1.
یعنی با z1 کار کردم.حالم ازش بهم خورد.صفحه نمایش قاطی باقالیا.دوربین 20 که در حد 13 بیشتر نیست.رابطه کاربری مسخره سونی.هنگ.کندی.دو دقیقه دستم بود مجبور شدم ریستش کنم.اتفاقا همین چند ساعت پیش با یه htc one کار کردم واقعا خیلی خوشم اومد ازش.خوب بفروشی داداش.ولی از من میشنوی z2 نگیر.حداقل جی 2 بگیر که خیلی بهتره
برا تو که مفتیسلام دادش
با 1280 عوض میکنی؟
200 سر میگیرم.:general707:
یعنی ترکوندیم با این حرفت.:general503::general208::general702:برا تو که مفتی
عزیز کلاه میره سرت نوکیا 1280 مفت از دست ندی حداقل 1130 باید بگیری بعد با اچ تی سی عوض کن.سلام دادش
با 1280 عوض میکنی؟
200 سر میگیرم.:general707: