اره داداش
ارزون خریدن با دلالی و بزخری یک دنیا فرق داره
شرمنده ببخشيد نامربوطه از استارتر محترم هم عذرخواهي مي كنم...
بنده خودم ي 6 16 gray گرفتم،پلمپو بريدم كه ببينم لوازم كامله و مشكلي نداره،هنوز اكبند بود و روشن نشده بود،رفته بودم موبايل فروشي بدم سيمم پانچ بشه از z30 دراورده بودم بايد نانو ميشد.فوري گفت ٢تومن نقد همين الان ميزارم رو ميز،نظرت چيه؟؟؟:general705:
من هم تيكه اي اينداختم گفتم: عزيز تو پولتو بزا رو ميز،ديگه چرا ا من اجازه مي گيري؟!
هاج و واج مونده بود نمي دونس چي بگه!
دركل همه دنبال مفت خريدنن،ديگه الان بزخراي سابقم سور خوردن با اين وضعيت.
من دوتا z30 داشتم يكي دستم بود و يكي رو بخاطر سفيد بودنش گرفتم اكبند،با گارانتي EMS ي اپديت ٥دقه اي كردم گذاشتم باكس تو همينPT يكي گفت ٣٠٪ بزن اكش ١تومنخ
يكي گفت ٢٠٪ بزن دارماز غريبه مي گيرم نامطمئنه،يكي خواست بهونه بياره اول گفت چرا ساخت كانادا نيست؟؟؟(بلانسبت گاگول فرض كرده!!!) بعد گفت ١١٠٠قيمت دارم و...
من ١٠٣٠ ميخوام بقيه رو اصلا جواب ندادم ولي اين يارو تيكه خوبي بهش اينداختم:general601::گفتم حيف نيست؟؟؟ بخاطر ٧٠ت بياي دست دوم كاركرده بخري؟؟؟:general107: برو ١١٠٠بده اكبند بگير...
جالبه منت هم بر سر بنده ميذاشتن كه خيلي عالي داريم قيمت ميديم بهت،كسي كه تو خود پي تي 205 تا فيدبك مثبت داشت به من ٩٥٠ قيمت داد گفتم خدا پدرتو بيامرزه همين الان سرخيابون ١٠٢٠ مغازه دار ازم ميخواد بدون مهلت تست و پست و دردسر... چنتا تاپيك خودشم نشونش دادم گفتم كسي كه ٢٠تومن زير قيمت گوشي خودتو قيمت داده تو تاپيك درسته قورتش دادي... اونوقت تا به كس ديگه ميرسي ميخواي بزخر كني؟؟؟!!! گفتم من محتاج نيستم بخوام اين قيمت بدم كادوپيچ ميدمش به ي مستحق...
گفت نه ديگه نميخواي بدي نده ولي توهين نكن منم مي تونمبشينم توهين و فحش كاري كنم ولي شخصيت دارم...
منم گفتم اگر احساس مي كني بهت توهين شده پست منوگزارش بده بخاطر فحاشي فيدبك منفي ثبت كن،اگر واااقعا اينوتوهين و فحاشي قلمداد مي كن...
اخر سر بعد ٣هفته يكي اهلش اومد مردونه گفت ١٢٥٠ كف اكبنده،به من ي قيمت منصفانه بده خريداري مي كنم،بهش گفتم ٥٪ بخاطر بريدن پلمپ و اپديت ٥دقيقه اش كم مي كنم،٥٪ هم چون مي دونم،بلك بري ي افت ريزي نسبت به بقيه گوشيا داره،١١٣٠ ازم خريد.