• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض یا فروش گلکسی نوت Galaxy Note

VAHID_RIP

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان

یک گلکسی نوت 16 گیگ مشکی موجود هست دارای گارانتی بین الملل
گوشی کمتر از 2 ماه کار کرده و فوق العاده تمیز هستش
هیچگونه خط و خشی نداره و در حد آک هستش، حتی یک نقطه هم نداره

به صورت رسمی به اندروید 4 آپدیت شده و تا به حال هم دستکاری شده

به همراه یک عدد Filip Cover به ارزش 35 تومن

گوشی هم made by samsung هستش

تعویض با One X یا Xperia S یا Galaxy Nexus

قیمت: 890 تومن
200 تومن زیر قیمت آک واسه گوشی در حد آک فکر میکنم مناسب باشه

در مشهد و تهران معامله میتونه حضوری انجام بشه. بقیه شهرها واریز و بعد ارسال

فروخته شد

فایل های ضمیمه

• IMG_0965.JPG
    IMG_0965.JPG
    150.9 KB · نمایش ها: 296
  • IMG_0963.JPG
    IMG_0963.JPG
    101.3 KB · نمایش ها: 299
  • IMG_0964.JPG
    IMG_0964.JPG
    100.8 KB · نمایش ها: 295
  • IMG_0967.JPG
    IMG_0967.JPG
    123.1 KB · نمایش ها: 298
  • IMG_0966.JPG
    IMG_0966.JPG
    114.1 KB · نمایش ها: 293
Last edited:

mego

Registered User
لایک‌ها
255
سلام.
با ایفون 4اس32گیگ رنگ سفیده در حده آک چقدر سر میدی؟

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
داداش شرمنده خارج از موضوع تاپیک سوال میکنم. این فونته که رو گوشیت هست کاستومه؟ چه فونتیه؟! :S

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
ba one x sefid taiwan chand rouz karkard va handsfree akband cheqadr sar midi????goushi kojaei hast???

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
ba one x sefid taiwan chand rouz karkard va handsfree akband cheqadr sar midi????goushi kojaei hast???

دوست عزیز شما با منم برای تعویض با نوت صبحت کرده بودید ولی باید خدمتتون عرض کنم الان 2 روزه نوت با وان ایکس هم قیمت شده حتی بعضی جاها و بعضی سایتا نوت رو 10 تومان گرونتر از وان ایکس میده فکر نکنم دیگه واسه تعویض نوت با وان ایکس لازم باشه مبلغی سر داده بشه از استارتر عزیز هم بابت اسپم معذرت میخوام

VAHID_RIP

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز شما با منم برای تعویض با نوت صبحت کرده بودید ولی باید خدمتتون عرض کنم الان 2 روزه نوت با وان ایکس هم قیمت شده حتی بعضی جاها و بعضی سایتا نوت رو 10 تومان گرونتر از وان ایکس میده فکر نکنم دیگه واسه تعویض نوت با وان ایکس لازم باشه مبلغی سر داده بشه از استارتر عزیز هم بابت اسپم معذرت میخوام

ممنون دوست عزیز
منم همین مورد رو به ایشون گفتم، بعضی سایتها تا 80 تومن نوت گرونتر از وان ایکس هستش
علاوه بر اون قیمتشون به دلار هم مشابه هستش

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
man alan 100toman pishnahad daram ........khodetoun yekam berid fk konid bebinid goushitoun ro chand mikharan one x ro chand.....mc

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
man alan 100toman pishnahad daram ........khodetoun yekam berid fk konid bebinid goushitoun ro chand mikharan one x ro chand.....mc

بنظرم کسی که 100 تومان واسه این قضیه بخواد سر بده شک نداشته باش از پشت کوه اومده بله وان ایکس در حد رو 950 میخرن نوت در حدو هم 920 تا 950عزیز قیمتا فرق کرده نهایت بخواد کسی سر بده 20 تومانه نه بیشتر

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
بنظرم کسی که 100 تومان واسه این قضیه بخواد سر بده شک نداشته باش از پشت کوه اومده بله وان ایکس در حد رو 950 میخرن نوت در حدو هم 920 تا 950عزیز قیمتا فرق کرده نهایت بخواد کسی سر بده 20 تومانه نه بیشتر
دوست من نوت چون خز شده و کارکرده شم زیاد شده تو بازار 100% قیمت کارکردش کمتر از one x هست.
چون one x جدیدتر هست و هنوز خز نشده و اسم 4 هسته ی روش هست قیمت فروش برای کارکردش بیشتره.

VAHID_RIP

Registered User
لایک‌ها
5
دوست من نوت چون خز شده و کارکرده شم زیاد شده تو بازار 100% قیمت کارکردش کمتر از one x هست.
چون one x جدیدتر هست و هنوز خز نشده و اسم 4 هسته ی روش هست قیمت فروش برای کارکردش بیشتره.

ممنون از اظهارنظرتون! هروقت من تو زعفرون فروشی شما دخالت کردم شما هم بیا تو تاپیک من دخالت کن

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
نوت و وان ایکس قیمتشون برابر هست و نیاز به سر دادن نداره . اصولا کسی که برای این معاوضه سر بده یک مقدار باید مشکل داشته باشه !!
اصولا کسی هم نوت رو با وان ایکس عوض کنه با عرض معذرت باید یک مقدار مشکل داشته باشه . مگر برای تنوع و گوشی بازی !
ضمن اینکه باید حول ولای این رو داشته باشی که مشکل زردی و سرخی و .... اینا نداشته باشه خوشبختانه نوت از این مشکل ها نداره .

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
ممنون از اظهارنظرتون! هروقت من تو زعفرون فروشی شما دخالت کردم شما هم بیا تو تاپیک من دخالت کن
زعفرون فروشی من متاسفانه مشکلی نداره که کسی امثال شما بخواد دخالت کنه.;)
در هر صورت خوب بفروشی.

hamid72hasani

Registered User
لایک‌ها
42

داداشم اشتباه بزرگي رو داري مي كني note با one x قابل مقايسه نيستن فقط طراحي one x ارزش داره براي نگه داشتنش
در ضمن گوشي قبلي خودم note بوده و بدون كه فقط اولش جذابه

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خاک بر سرمون ما ایرانی ها چرا اینجوری شدیم اینقدر که با خودمون مشکل داشتیم با عرب ها وحشی مشکل داشتیم شکست نمی خوردیم مملکت به گ.... نمیرفت

mego

Registered User
لایک‌ها
255
خاک بر سرمون ما ایرانی ها چرا اینجوری شدیم اینقدر که با خودمون مشکل داشتیم با عرب ها وحشی مشکل داشتیم شکست نمی خوردیم مملکت به گ.... نمیرفت

همین الانشم کم با عرب ها مشکل نداریم.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

بالا