burt
Registered User
- نوشتهها
- 1,327
- لایکها
- 112
با سلام خدمت دوستان عزیز.
از عنوان تاپیک مشخصه.
این گوشی رو دارم برای تعویض با گوشی تاچ (پیچیده نباشه) یا تبلت.
گوشی رام ویندوز موبایل 6.5 داره و میشه آندرویدش هم کرد که درباره اون اطلاعاتی ندارم.
علت فروش یا تعویض هم پیچیدگی گوشی هست که خدایی خیلی سوراخ سنبه داره!!
گوشی کاملا سالمه فقط کلیدهای قسمت جهتش و کلیدهای q و p سفت شدن که از کسی که خریدم گفت گوشی تا الان باز نشده و دلشون نیومده کنتاکت شور بزنن و مشکلی نیست.برای جهتهاش اون صفحه تاچ پدش عالی کار میکنه.
دیگه عرض کنم براتون با گوشی یا تبلت تو همین رنج قیمتی معاوضه میکنم.(یهو یه جنس 500 تومنی نگید برای معاوضه!)
بیشتر نظرم رو معاوضه با تبلت هست که حتما تاچش خازنی باشه و اگه سیمکارت هم بخوره بهتر.تفاوت قیمت رو حساب میکنم.
عکسهارو لینکشونو میذارم تا صفحه سنگین نشه.
جسارتا قیمتهایی که میدید رو لطف کنید درون تاپیک باشه.
همه چیز بر مبنای توافق صورت میپذیره.
نکته:
عزیزی قیمت بدن و بعدا بگن نمیخوام یا بزنن زیر قیمتشون (در صورتی که همینجا انصراف نداده باشن) متاسفانه امتیاز منفی میدم چون اصلا حوصله بحث و ناراحتی ندارم.
شاد و سربلند و سلامت باشید.
4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing
مشاهده پیوست 190440
مشاهده پیوست 190442
مشاهده پیوست 190443
از عنوان تاپیک مشخصه.
این گوشی رو دارم برای تعویض با گوشی تاچ (پیچیده نباشه) یا تبلت.
گوشی رام ویندوز موبایل 6.5 داره و میشه آندرویدش هم کرد که درباره اون اطلاعاتی ندارم.
علت فروش یا تعویض هم پیچیدگی گوشی هست که خدایی خیلی سوراخ سنبه داره!!
گوشی کاملا سالمه فقط کلیدهای قسمت جهتش و کلیدهای q و p سفت شدن که از کسی که خریدم گفت گوشی تا الان باز نشده و دلشون نیومده کنتاکت شور بزنن و مشکلی نیست.برای جهتهاش اون صفحه تاچ پدش عالی کار میکنه.
دیگه عرض کنم براتون با گوشی یا تبلت تو همین رنج قیمتی معاوضه میکنم.(یهو یه جنس 500 تومنی نگید برای معاوضه!)
بیشتر نظرم رو معاوضه با تبلت هست که حتما تاچش خازنی باشه و اگه سیمکارت هم بخوره بهتر.تفاوت قیمت رو حساب میکنم.
عکسهارو لینکشونو میذارم تا صفحه سنگین نشه.
جسارتا قیمتهایی که میدید رو لطف کنید درون تاپیک باشه.
همه چیز بر مبنای توافق صورت میپذیره.
نکته:
عزیزی قیمت بدن و بعدا بگن نمیخوام یا بزنن زیر قیمتشون (در صورتی که همینجا انصراف نداده باشن) متاسفانه امتیاز منفی میدم چون اصلا حوصله بحث و ناراحتی ندارم.
شاد و سربلند و سلامت باشید.
مشاهده پیوست 190440
مشاهده پیوست 190442
مشاهده پیوست 190443
Last edited: