#### فروخته شد ####
سلام به همگی
مشخصات:
گوشی گلکسی اس2 پلاس مدل I9105P (دارای NFC)
سورمه ای
سفارش اروپا و Made By Samsung
وسایل کامل و اصلی..هندزفری بدون استفاده
3 ماه کارکرده
واقعا نوئه و با میکروسکوپ هم نمیشه روش خط و خش پیدا کرد چون از روز اول داخل گارد بوده و برچسب LCD داشته...برچسب روی کلید منو هم هنوز کنده نشده عملا میشه جای نو فروخت!
وسایل و امکانات جانبی:
رام غیر رسمی آخرین ورژن اندروید یعنی 4.4.4 سیانوژن و کرنل مخصوص روش نصب کردم ..عالیه :general406: مهمترین ویژگیهای این رام و کرنل یکی اضافه شدن قابلیت OTG هست و اینکه چراغ LED جلوی گوشی موقع دریافت پیام جدید یا تماس از دست رفته و ..چشمک زن میشه
گارد - که به صورت رایگان به همراه گوشی تحویل داده میشه
مموری 16گیگ کلاس ده اورجینال با مارک transcend با گارانتی اصلی تعویض که درصورت تمایل خریدار، تقدیم میشه و به صورت توافقی به مبلغ گوشی افزوده میشه
شرایط تعویض:
با گوشیهای زیر تعویض میشه، شرایط ظاهری گوشی مشابه گوشی خودم باید باشه یعنی در حد آک، بدون تعمیر و ..
اونایی که آکبندشون در بازار موجوده و قیمت دارن، تفاوت قیمت نوی دوتا گوشی سر گرفته میشه و اونایی که تولیدشون متوقف شده بنا به عرف بازار سر میگیرم..به ترتیب اولویت:
Xperia L
HTC Sensation
Xperia arc S
Huawei Y511
Xperia Sola
Huawei Honor 3C
LG Prada
Sony Xperia neo L
و گوشیهایی با همین رنج قیمتی و امکانات تقریبا مشابه اینها
شرایط فروش:
عکسهای گوشی:
صرفا برای اعتمادسازی و قوانین سایت گذاشته شد چون گوشیه نوئه
توجه:
هرگونه اسپم و بحثهای بی مورد در مورد قیمت و ..گزارش خواهد شد. قیمتهای پیشنهادی کمتر فقط و فقط به صورت پیام خصوصی
سلام به همگی
مشخصات:
گوشی گلکسی اس2 پلاس مدل I9105P (دارای NFC)
سورمه ای
سفارش اروپا و Made By Samsung
وسایل کامل و اصلی..هندزفری بدون استفاده
3 ماه کارکرده
واقعا نوئه و با میکروسکوپ هم نمیشه روش خط و خش پیدا کرد چون از روز اول داخل گارد بوده و برچسب LCD داشته...برچسب روی کلید منو هم هنوز کنده نشده عملا میشه جای نو فروخت!
وسایل و امکانات جانبی:
رام غیر رسمی آخرین ورژن اندروید یعنی 4.4.4 سیانوژن و کرنل مخصوص روش نصب کردم ..عالیه :general406: مهمترین ویژگیهای این رام و کرنل یکی اضافه شدن قابلیت OTG هست و اینکه چراغ LED جلوی گوشی موقع دریافت پیام جدید یا تماس از دست رفته و ..چشمک زن میشه
گارد - که به صورت رایگان به همراه گوشی تحویل داده میشه
مموری 16گیگ کلاس ده اورجینال با مارک transcend با گارانتی اصلی تعویض که درصورت تمایل خریدار، تقدیم میشه و به صورت توافقی به مبلغ گوشی افزوده میشه
شرایط تعویض:
با گوشیهای زیر تعویض میشه، شرایط ظاهری گوشی مشابه گوشی خودم باید باشه یعنی در حد آک، بدون تعمیر و ..
اونایی که آکبندشون در بازار موجوده و قیمت دارن، تفاوت قیمت نوی دوتا گوشی سر گرفته میشه و اونایی که تولیدشون متوقف شده بنا به عرف بازار سر میگیرم..به ترتیب اولویت:
Xperia L
HTC Sensation
Xperia arc S
Huawei Y511
Xperia Sola
Huawei Honor 3C
LG Prada
Sony Xperia neo L
و گوشیهایی با همین رنج قیمتی و امکانات تقریبا مشابه اینها
شرایط فروش:
عکسهای گوشی:
صرفا برای اعتمادسازی و قوانین سایت گذاشته شد چون گوشیه نوئه
توجه:
هرگونه اسپم و بحثهای بی مورد در مورد قیمت و ..گزارش خواهد شد. قیمتهای پیشنهادی کمتر فقط و فقط به صورت پیام خصوصی
Last edited: