kaveevel
Registered User
- نوشتهها
- 580
- لایکها
- 132
با سلام خدمت دوستان.این تبلت را از دبی خریداری کردم و به ایران آوردم سفارش کشور فرانسه است ولی ساخت چین اما کیفیت ساخت این تبلت با تبلتهایی که در ایران به وفور یافت میشه قابل مقایسه نیست.من تبلتهای چینی مختلفی در دست گرفتم ازجمله همین مدل پیرکاردین را یکی از دوستانم داشت و وقتی باهاش کار میکنید متوجه میشید که تاچ تبلت زیاد روان نیست اما این تبلت فرق داره تاچ بسیار حساس و بسیار روان.این تبلت 5 هفته است خریداری شده و بسیار تمیز نگه داشته شده.رایتل پشتیبانی میکنه و فیلم فول اچ دی پخش میکنه و بازی دیتا دار و اچ دی نیز اجرا میکنه.رم 64 گیگ کلاس 10 به آسانی ساپورت میکنه و هارد 1 ترا بایت با مبدل otg در چند ثانیه واستون میخونه.چون این تبلت سفارشی بوده حتی بوت شدنش با بقیه تبلتهای مشابه فرق داره و نرم افزارهاش و خیلی چیزهاش شبیه galaxy tab 2 میباشد و نرم افزارها و سیستم به روزرسانی شده فوق العاده ای داره.واسش محافظ ال سی دی ضد ضربه خریدم که خیلی گرون بود و با دقت هرچه تمامتر روش چسبانده شد.و کیف کیبوردار داره و میتونید فارسی هم باهاش تایپ کنید.و کیف دیگری هم داره که به کیف دستی مشهوره فابریک تبلت پیرکاردینه مارکش هم روی کیفه.کابل otg و کابل usb نیز داره و شارژر و هندزفری داره همراهش.باطری عالی نگه میداره 3000 میلی آمپره و تا 8 ساعت کار سنگین جواب میده و 1 هفته حالت استندبای میره.
من کارم فتوگرافی و فتوشاپه و بیشتر وقتها در مسافرت هستم و نیاز دارم گوشی جمع و جور و با دوربین باکیفیت هستم که بتونم از جاهایی که میرم عکس بگیرم و بعد با pc ادیت کنم.من گوشیهای wave2 و wave3 و pixon12 سامسونگ را تعریفشون را از لحاظ دوربین شنیدم و قصدم تعویض با همچین گوشیهایی است در همین رنج قیمت و گوشی ای که بهم معرفی میکنید لطفا تعمیری نباشه و تمیز باشه.با تشکر منتظر پیسنهاداتون هستم.