• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض یک تبلت خاص خیلی تمیز با یک گوشی دوربین باکیفیت و تمیز(ترجیحا wave2 یا wave3)

کدام گوشی بهتر است برای تعویض با این تبلت خاص؟

• Total voters
    5

kaveevel

Registered User
لایک‌ها
132
CAM00012.jpg CAM00013.jpg CAM00011.jpg CAM00010.jpg
با سلام خدمت دوستان.این تبلت را از دبی خریداری کردم و به ایران آوردم سفارش کشور فرانسه است ولی ساخت چین اما کیفیت ساخت این تبلت با تبلتهایی که در ایران به وفور یافت میشه قابل مقایسه نیست.من تبلتهای چینی مختلفی در دست گرفتم ازجمله همین مدل پیرکاردین را یکی از دوستانم داشت و وقتی باهاش کار میکنید متوجه میشید که تاچ تبلت زیاد روان نیست اما این تبلت فرق داره تاچ بسیار حساس و بسیار روان.این تبلت 5 هفته است خریداری شده و بسیار تمیز نگه داشته شده.رایتل پشتیبانی میکنه و فیلم فول اچ دی پخش میکنه و بازی دیتا دار و اچ دی نیز اجرا میکنه.رم 64 گیگ کلاس 10 به آسانی ساپورت میکنه و هارد 1 ترا بایت با مبدل otg در چند ثانیه واستون میخونه.چون این تبلت سفارشی بوده حتی بوت شدنش با بقیه تبلتهای مشابه فرق داره و نرم افزارهاش و خیلی چیزهاش شبیه galaxy tab 2 میباشد و نرم افزارها و سیستم به روزرسانی شده فوق العاده ای داره.واسش محافظ ال سی دی ضد ضربه خریدم که خیلی گرون بود و با دقت هرچه تمامتر روش چسبانده شد.و کیف کیبوردار داره و میتونید فارسی هم باهاش تایپ کنید.و کیف دیگری هم داره که به کیف دستی مشهوره فابریک تبلت پیرکاردینه مارکش هم روی کیفه.کابل otg و کابل usb نیز داره و شارژر و هندزفری داره همراهش.باطری عالی نگه میداره 3000 میلی آمپره و تا 8 ساعت کار سنگین جواب میده و 1 هفته حالت استندبای میره.
من کارم فتوگرافی و فتوشاپه و بیشتر وقتها در مسافرت هستم و نیاز دارم گوشی جمع و جور و با دوربین باکیفیت هستم که بتونم از جاهایی که میرم عکس بگیرم و بعد با pc ادیت کنم.من گوشیهای wave2 و wave3 و pixon12 سامسونگ را تعریفشون را از لحاظ دوربین شنیدم و قصدم تعویض با همچین گوشیهایی است در همین رنج قیمت و گوشی ای که بهم معرفی میکنید لطفا تعمیری نباشه و تمیز باشه.با تشکر منتظر پیسنهاداتون هستم.

kaveevel

Registered User
لایک‌ها
132
تبلت رو اگر همین طوری می فروشی قیمت؟
نه داداش قصدم تعویضه.نه میدونم قیمتش دقیق چقدره نه میدونم چقدر ضرر میکنم یا سود فقط واسه کارام یک گوشی با دوربین با کیفیت میخوام.اما ممنون از پیشنهادتون.مرسی.

Hadi7

Registered User
لایک‌ها
17
جناب اسم و مدل تبلت رو نمیگی؟یه عکس از صفحه روشن هم بذارید

kaveevel

Registered User
لایک‌ها
132
جناب اسم و مدل تبلت رو نمیگی؟یه عکس از صفحه روشن هم بذارید
تبلت پیرکاردین مدلش رو دقیق نمیدونم اما روش نوشته pc704 .یکی از دوستهام عین همین تبلت را داره ولی فقط ظاهرشون به هم شبیه و در باطن از زمین تا آسمون فرقشونه.چشم تا شب از صفحه روشن هم عکس میزارم.مرسی از توجه شما.

kaveevel

Registered User
لایک‌ها
132
دادا یه x10 تو امضام دارم دوربینش هشته ولی کمی ظاهرش تمیز نیست یه نگاه بنداز.
باتشکر از پیشنهادتون.دیدم گوشی را خوب بود اما من یکم به ظاهر گوشی اهمیت میدم و مثل تبلت خودم که مثل آک نگه داشتم دوست دارم کمی گوشی ای که در دست میگیرم ظاهرش تمیز باشه.اما واقعا ممنونم از الطاف شما مرسی از پیشنهادتون.

kianush_2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مشاهده پیوست 547807 مشاهده پیوست 547808 مشاهده پیوست 547809 مشاهده پیوست 547810
با سلام خدمت دوستان.این تبلت را از دبی خریداری کردم و به ایران آوردم سفارش کشور فرانسه است ولی ساخت چین اما کیفیت ساخت این تبلت با تبلتهایی که در ایران به وفور یافت میشه قابل مقایسه نیست.من تبلتهای چینی مختلفی در دست گرفتم ازجمله همین مدل پیرکاردین را یکی از دوستانم داشت و وقتی باهاش کار میکنید متوجه میشید که تاچ تبلت زیاد روان نیست اما این تبلت فرق داره تاچ بسیار حساس و بسیار روان.این تبلت 5 هفته است خریداری شده و بسیار تمیز نگه داشته شده.رایتل پشتیبانی میکنه و فیلم فول اچ دی پخش میکنه و بازی دیتا دار و اچ دی نیز اجرا میکنه.رم 64 گیگ کلاس 10 به آسانی ساپورت میکنه و هارد 1 ترا بایت با مبدل otg در چند ثانیه واستون میخونه.چون این تبلت سفارشی بوده حتی بوت شدنش با بقیه تبلتهای مشابه فرق داره و نرم افزارهاش و خیلی چیزهاش شبیه galaxy tab 2 میباشد و نرم افزارها و سیستم به روزرسانی شده فوق العاده ای داره.واسش محافظ ال سی دی ضد ضربه خریدم که خیلی گرون بود و با دقت هرچه تمامتر روش چسبانده شد.و کیف کیبوردار داره و میتونید فارسی هم باهاش تایپ کنید.و کیف دیگری هم داره که به کیف دستی مشهوره فابریک تبلت پیرکاردینه مارکش هم روی کیفه.کابل otg و کابل usb نیز داره و شارژر و هندزفری داره همراهش.باطری عالی نگه میداره 3000 میلی آمپره و تا 8 ساعت کار سنگین جواب میده و 1 هفته حالت استندبای میره.
من کارم فتوگرافی و فتوشاپه و بیشتر وقتها در مسافرت هستم و نیاز دارم گوشی جمع و جور و با دوربین باکیفیت هستم که بتونم از جاهایی که میرم عکس بگیرم و بعد با pc ادیت کنم.من گوشیهای wave2 و wave3 و pixon12 سامسونگ را تعریفشون را از لحاظ دوربین شنیدم و قصدم تعویض با همچین گوشیهایی است در همین رنج قیمت و گوشی ای که بهم معرفی میکنید لطفا تعمیری نباشه و تمیز باشه.با تشکر منتظر پیسنهاداتون هستم.
سلام عكس كوشي منو ديدين خيلي تميزه هيجي خط و زده هم نداره همه لوازم وجعبه همرداره من فقط دنبال تبلتم سربه سر بزنم حالا نم نميدونم ضرر ميكنم يا سود مهم نيست تبلت رو برا بسرم ميخوام اميدوارم معاملمون بشه اكه دو روز هم هست نميتون ايميلتونو جواب بدم لبتابم خراب. شده كوشيم هم زياد سرعتش. تو اينترنت بالا نيست خلاصه ببخشيد

kaveevel

Registered User
لایک‌ها
132
عکسهای جدید از روشن بودن صفحه اضافه شد به درخواست دوستان.
78695917428953177112.jpg

91669376124037965825.jpg

69454602640135389219.jpg

kianush_2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عكساي كوشي همزعينا خودشه اكه لبتابم سالمزبود حتي تو ويديوكال برااطمينانتون نشون ميدادم من دقيقا راه معاوضه تو اين سايتو نميدونم اكه مايليد يا تورتانكو يا لاين باشماره ٠٩١٥٨٢٩٥٠٥٩ بيام بدين

kaveevel

Registered User
لایک‌ها
132
سلام عكس كوشي منو ديدين خيلي تميزه هيجي خط و زده هم نداره همه لوازم وجعبه همرداره من فقط دنبال تبلتم سربه سر بزنم حالا نم نميدونم ضرر ميكنم يا سود مهم نيست تبلت رو برا بسرم ميخوام اميدوارم معاملمون بشه اكه دو روز هم هست نميتون ايميلتونو جواب بدم لبتابم خراب. شده كوشيم هم زياد سرعتش. تو اينترنت بالا نيست خلاصه ببخشيد
اختیار دارید داداش بله گوشیتون را دیدم و منم موافقم.داداجون دیگه تضمینی که هیچ تعمیر نشده و حتی باز نشده و تمیزه؟ عکسهاشا دیدم ولی واسه اطمینان بیشتر میپرسم؟​

kianush_2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ايميل لاينمزهم morano_2

008 هستش

kianush_2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
همه جبش فابريكه حتي كابل وباطريش ج

اختیار دارید داداش بله گوشیتون را دیدم و منم موافقم.داداجون دیگه تضمینی که هیچ تعمیر نشده و حتی باز نشده و تمیزه؟ عکسهاشا دیدم ولی واسه اطمینان بیشتر میپرسم؟​

kianush_2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
همه لوازمشم فابريكه جهزبرسد به تعمير واقعيتش برا خانومم كفته بودمش ولي جونكوشي اندريدي كرفتزهمونطور بلااستفاده مونده در حداكه فقطون جون از همون اول استفاده نشده بايد برنامه هاي نرم افزاري دلخواهتو خودت بريزي ضمنا من شارز ندارم جواب بيام بدم بياماتون مياد

kaveevel

Registered User
لایک‌ها
132
همه لوازمشم فابريكه جهزبرسد به تعمير واقعيتش برا خانومم كفته بودمش ولي جونكوشي اندريدي كرفتزهمونطور بلااستفاده مونده در حداكه فقطون جون از همون اول استفاده نشده بايد برنامه هاي نرم افزاري دلخواهتو خودت بريزي ضمنا من شارز ندارم جواب بيام بدم بياماتون مياد
گرفتم داداش کیانوش.پس من قبول میکنم چون 3 روز دیگه عازم مسافرت هستم دوباره ِبهتره زودتر معامله صورت بگیره.با توجه به اینکه شما امتیاز بازارچه تون کمه و در اوایل فعالیت در پرشین تولز هستید اول شما ارسال میکنید گوشی را بعد کد رهگیری را در همینجا اعلام میکنید و سپس من واستون ارسال میکنم و کد رهگیری را میزارمِ. اگر قبول میکنید تا واستون آدرسم را بفرستم تا فردا صبح ارسال کنید و سپس من ارسال کنم.

kaveevel

Registered User
لایک‌ها
132
با تماس تلفنی که با آقای ولی نژاد انجام دادم قرار شد ایشون فردا گوشی را ارسال و کدرهگیری را اعلام کنه و بعد از آن بنده تبلت را برایشان ارسال میکنم و کد رهگیری را ارسال میکنم واسشون.با تشکر از همه ی دوستان گلم فعلا تاپیک را میبندم تا آقا کیانوش واسم کد رهگیری را بفرسته.مرسی.

kaveevel

Registered User
لایک‌ها
132
امروز آقای ولی نژاد واسم گوشی را ارسال کردند و کد رهگیری را واسم ارسال نمودند و بنده نیز تبلت را برایشان ارسال کردم و کد رهگیری را برایشان ارسال نمودم.با تشکر.

kianush_2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
واقعا از کاوه جان ممنونم همه لوازم جانبی رو همراه تبلت فرستاده بودند.تبلت سالم عالی و با نمومنه هایمشابه واقعا متفاوت بود .ای کاش تو جامعه فرهنگ بالا باشه که اینطوری ندید معامله ای انجام بشه .امیدوارم کاوه هم از گوشی اذسالی من به خوشی استفاده کنه

بالا