• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض یک عدد گالکسی نوت

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
بزرگان سلام
یک عدد غول بچه سامسونگ را برایتان به عرضه آورده ایم بسیار تمیز و بدون هیچ خدشه و مشکلی به قول خود شما بزرگان در حد
مشکی است (ما از ازل مخالف تبعیض نژادی بوده ایم) و 16 گیگ و ساخت چین خریداری شده در اواخر اردیبهشت 91 با گارانتی بین الممالک
مقصود نیز تنها تعویض است با یکی از تنبلتهای ذیل
1-سامسونگ گالکسی تب7.7 p6800
2-آیپاد 2 3g یا اگر مورد کارکرده ارزانی بود یک نیو آیپد
با سایر دستگاهها قصد تعویضمان نیست
قیمت پایه با احتساب کیف هوکو 930 تومان

اسپم در اختیار

معامله و تعویض با جناب moosavi.sm89 انجام گردید و به آشنایی ایشان مفتخر شدیم ختم این جستار اعلام میگردد

یاحق

Last edited:

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
داداش یعنی خراب طرز نوشتارت هستم.

mohamad.utd

Registered User
لایک‌ها
0
اگه فکر فروش بهت خطور کرد یا قصد تعویض با one x داشتی یه امار بده

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
Ba tab p6200 avaz mikoni

ارادتمندیم بزرگوار وشرمنده از این که چشمان تنبل و کم سویمان به کیفیت صفحه این نوت عادت نموده و هم رده آن را میطلبد و ما را از فیض معامله با جنابتان محروم میسازد

داداش یعنی خراب طرز نوشتارت هستم.

ما خرابتریم بهر معرفت کریمی مانند شما که به این نثر ضعیف تا این حد وقع میگذارد
یا حق

صددرصد تایید میشه من که خیلی حال میکنم خدایی من اصلا حال حوصله خوندن ندارم ولی آقا مهران یه چی که می نویسه دوست ندارم تموم بشه

ای استاد که نمایه اتان گویای اسرار است شما را به خدا این غلام پیر را تا این حد مورد مرحمت قرار ندهید از این میهراسیم که ظرفیت اینهمه لطف را نداشته و خدای ناکرده بهر هنر نداشته ای غره شویم به هیچ
از محضر عظیمتان تقاضا مینماییم سری به سرای موسیقی و دالان موسیقی های کهن خارجی بزنید تا حقیر بیشتر خدمتگذارتان گردد
یا حق

اگه فکر فروش بهت خطور کرد یا قصد تعویض با one x داشتی یه امار بده

قربان آن نمایه فوق بشریتان با این بازار هردم بیل و بازاریان رند و طی العرش نرخ ارز از این میهراسیم امروز بفروشیم و فردا نتوانیم بخریم و بشویم حکایت رانده از این دیار و مانده از آن یکی ولی شما امر کنید پیشکش حضور مینماییم
یاحق

Last edited:

power of

Registered User
لایک‌ها
71
کاش میفروختید تا هم ما سود میبردیم هم شما به خواسته هایتان می رسیدید اگر فروشنده شدید از روش پیام ويژه بگید تا گذری بر این خانه ها درویش راه بزنیم و همچنان از فرهنگ پربارتان شاگردی کردن بجوییم

moosavi.sm89

Registered User
لایک‌ها
400
سلام دوست عزیز
یک تب 7.7p-6800 واقعا سالم و بی نقص برات سراغ دارم
خودم خریده بودم ولی به علت نیاز مالی فروختم به خواهر محترمم
تنها ایاردی که داره هندزفری و کابل دیتاشو تو یک سفر شما که داشتم جا گزاشتم
و وقتی رسیدم کرج متوجه شدم که کار از کار گذشته، از بقیه جهات هر تضمینی بخواید میدم بهتون
ایشون هم چون یک مقدار کارکرد باهاش براش سخته قصد تعویض دارند، اگر مایل به معامله با شرایط موجود هستید
شرایط خودتون رو بفرمایید تا با هم هماهنگ کنیم، روش یه کیف فابریک سامسونگ هم هست ازین لپتاپی ها + کابل OTG که جبران نبود اون کابل و هندزفری و شاید بسی بیشتر می شود

Last edited:

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
slm dadash,,,,,ba ps3 dar hadde ak 320gb copy khor shode +hodoude 20ta bazi ke 100toman dadam rikhtan mizani???170toman sar midam???
09350645684

miscoder

Registered User
لایک‌ها
20
دوست گرامي . لوح هوشمندي دارم . مشهور به آيپد ٢ واىفاي ١٦ . شرايط تعويض با لوح هوشمندتان را برايم ارسال بفرماييد

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
کاش میفروختید تا هم ما سود میبردیم هم شما به خواسته هایتان می رسیدید اگر فروشنده شدید از روش پیام ويژه بگید تا گذری بر این خانه ها درویش راه بزنیم و همچنان از فرهنگ پربارتان شاگردی کردن بجوییم

سلام استاد
ما خوشه چین مکتب کریمی چون شماییم اگر شرائط به همین منوال بدوران ادامه دهد و مصمم بفروش این عزیز دردانه گردیم در خلوت و آشکار اعلام خواهیم نمود
یا حق

سلام دوست عزیز
یک تب 7.7p-6800 واقعا سالم و بی نقص برات سراغ دارم
خودم خریده بودم ولی به علت نیاز مالی فروختم به خواهر محترمم
تنها ایاردی که داره هندزفری و کابل دیتاشو تو یک سفر شما که داشتم جا گزاشتم
و وقتی رسیدم کرج متوجه شدم که کار از کار گذشته، از بقیه جهات هر تضمینی بخواید میدم بهتون
ایشون هم چون یک مقدار کارکرد باهاش براش سخته قصد تعویض دارند، اگر مایل به معامله با شرایط موجود هستید
شرایط خودتون رو بفرمایید تا با هم هماهنگ کنیم، روش یه کیف فابریک سامسونگ هم هست ازین لپتاپی ها + کابل OTG که جبران نبود اون کابل و هندزفری و شاید بسی بیشتر می شود

سلام پسر عم گرامی
اگر مقدور جنابتان بود گرچه باعث زحمت شما و شرمندگی حقیر میگردد چند نما از زیبا متاعتان و مواردی شامل میزان کارکرد ضمانتنامه اگر داشته باشد و یا نسل سیستم عامل را به بنده ارائه فرمایید شاید هردو به مقصود رسیدیم
یا حق

slm dadash,,,,,ba ps3 dar hadde ak 320gb copy khor shode +hodoude 20ta bazi ke 100toman dadam rikhtan mizani???170toman sar midam???
09350645684

سلام بزرگوار قربان آن فارسی فرنگی نوشتار شما
حقیقت اینکه 2-3 سالیست به یمن حرفه پسرداییمان که از رندان پاساز لباف است یک دستگاه از همین ps3 های شرکت معظم سونی در گوشه اتاق پسرمان خودنمایی میکند که البته سهم العب پدرش با این جعبه بگیر و بنشان بسیار بیش از آن طفل معصوم است اما اگر تصمیم بفروش دارید در اندرونی بفرمایید تا شما را به دکان یکی از با انصافهای صنف کم انصاف ساکن میدان توپخانه رهنمون گردیم
یا حق

دوست گرامي . لوح هوشمندي دارم . مشهور به آيپد ٢ واىفاي ١٦ . شرايط تعويض با لوح هوشمندتان را برايم ارسال بفرماييد

اطاعت امر میگردد سردار
یا حق

Last edited:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
جدید الایام میگویند با اجازه استارتر من هم یکی برای فروش دارم .

لیکن رخست میدهید عروس سپیدمان را به رخ دیدگان عموم به نمایش بگذاریم .....

Sorry if you think my comment is a spam just tell me to edit it....

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام 500 خریدارم :eek:
{آپ}:p

لطف عالی مزید قربان

جدید الایام میگویند با اجازه استارتر من هم یکی برای فروش دارم .

لیکن رخست میدهید عروس سپیدمان را به رخ دیدگان عموم به نمایش بگذاریم .....

Sorry if you think my comment is a spam just tell me to edit it....

سلام گرامی
اشتراک با بزرگواری چون شما مایه مباهات حقیر و فخر این جستار است پس چه نیاز به رخصت که شما خود صاحب اختیارید جناب قدم بر دیده ما نهید و به این سراچه صفا آورید
یا حق

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام عزیز.لطفا قیمت آخر رو پخ کنید.ممنون

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
[

سلام گرامی
اشتراک با بزرگواری چون شما مایه مباهات حقیر و فخر این جستار است پس چه نیاز به رخصت که شما خود صاحب اختیارید جناب قدم بر دیده ما نهید و به این سراچه صفا آورید
یا حق[/QUOTE]

سپاسگذارم از منتي كه بر من نهاديد

بري دوستاني كه قصد خريد دارند يه عروس سفيد براي خنه بخت حاضره . ببينيم مال كي ميشه :
http://forum.persiantools.com/t289709.html

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
[

سپاسگذارم از منتي كه بر من نهاديد

بري دوستاني كه قصد خريد دارند يه عروس سفيد براي خنه بخت حاضره . ببينيم مال كي ميشه :
http://forum.persiantools.com/t289709.html

خوش آمدید بزرگوار

جهت اطلاع همه کریمان این سرا قیمت پایه نیز اضافه گردید تا چنانچه تبلت در انجمن نبود از بازار ابتیاع گردد

قیمت پایه مدنظر 930 هزار تومان ناقابل
یا حق

Last edited:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
قيمتي كه دادند براي خريدار به صرفه هستش

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
قيمتي كه دادند براي خريدار به صرفه هستش

سلام کریم
گرچه ما بین سیاه و سپید تفاوت نمیبینیم اما اعتراف میکنیم که آن نو عروس حضرتتان بسیار زیبا و خواستنی است خوب بفروشید
ممنون از اظهار لطف شما
یا حق

بالا