• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض 6s 64 با گوشی مدل پایین تر

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283
سلام دوستان.قصد تعویض این گوشی رو با گوشی مدل پایین تر دارم.
اندرویدها .sony z.z1.z2. s3.s4.s4 mini.s5.s5 min
ای او اس 4s. 5 . 5s . 6
گوشی در حد اک و بدون کوچکترین خط و خش و....میباشد.ICCI دارد و آنلاک فکتـوری و پارت نامبر امریکا
کارکرد گوشی زیر 10 روز هست و هنذفری استفاده نشده
منتظر پیشنهادتون هستم

فایل های ضمیمه

• 7etpbsahjhqqkis7zm7u.jpg
    7etpbsahjhqqkis7zm7u.jpg
    58.5 KB · نمایش ها: 69
  • itoklihyaknpry3y50v7.jpg
    itoklihyaknpry3y50v7.jpg
    67.5 KB · نمایش ها: 65
  • reza (3).jpg
    reza (3).jpg
    57.3 KB · نمایش ها: 60
  • x9y7d7bhavuyumpnjhhe.jpg
    x9y7d7bhavuyumpnjhhe.jpg
    54.7 KB · نمایش ها: 62

Joolbak

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان.قصد تعویض این گوشی رو با گوشی مدل پایین تر دارم.
اندرویدها .sony z.z1.z2. s3.s4.s4 mini.s5.s5 min
ای او اس 4s. 5 . 5s . 6
گوشی در حد اک و بدون کوچکترین خط و خش و....میباشد.ICCI دارد و آنلاک فکتـوری و پارت نامبر امریکا
کارکرد گوشی زیر 10 روز هست و هنذفری استفاده نشده
منتظر پیشنهادتون هستم
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-اژدهای-موتورولا-droid-turbo-limited-edition.735611/

.:.amir.:.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
جسارت بنده رو ببخشید
iccid دارد و آنلاک فکتوری ؟!!!
iccid اگه اشتباه نکنم کد مربوط به اپراتور که پشت گوشی درج میشه ! و گوشی هایی که بعدا آنلاک شدن این کد رو دارن !
گوشی های آنلاک فکتوری بدون iccid هستند
واقعا شرمنده فقط برای فروش بهترتون ذکر کردم و جسارت بنده رو ببخشید
انشالله در پایان تاپیک به نتیجه دلخواهتون برسید ، موفق و موید باشید

n550

Registered User
لایک‌ها
523
۴اس موجوده..هر مدل گوشی هم بخواین در خدمتتونم..۰۹۳۵۶۴۳۲۲۰۰

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جسارت بنده رو ببخشید
iccid اگه اشتباه نکنم کد مربوط به اپراتور که پشت گوشی درج میشه ! و گوشی هایی که بعدا آنلاک شدن این کد رو دارن !
فقط جهت اینکه تاپیک به بیراهه نره،
هر سال آیفون جدید که میاد همشون iccid دارن، بعد یه مدت بدون ICCIDشون هم وارد میشه،
این گوشی ها هم لاک نیستن آنلاک شن، از اول به صورت آنلاک توسط اوپراتور ها (اکثراً ورایزنه اینایی که میاد ایران) فروخته میشن.

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283
جسارت بنده رو ببخشید
عزیز شما اول اطلاعاتت رو بروز کن بعد پست بزار...
پست شماره 184 کامل توضیح داده
http://www.alldigitall.ir/product/93609/Mobile-Apple-iPhone-6S-64GB#page=3

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283
فقط جهت اینکه تاپیک به بیراهه نره،
هر سال آیفون جدید که میاد همشون iccid دارن، بعد یه مدت بدون ICCIDشون هم وارد میشه،
این گوشی ها هم لاک نیستن آنلاک شن، از اول به صورت آنلاک توسط اوپراتور ها (اکثراً ورایزنه اینایی که میاد ایران) فروخته میشن.
مرسی از راهنماییتون

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
جسارت بنده رو ببخشید

بهتره اطلاعاتتون رو بالا ببرید و بدون هیچ علمی الکی اظهار نظر نفرمائید !

لاک و انلاک فکتوری اصلا ربطی به وجود ICCId ندارزه این نیست که تو بگی اقا فقط گوشی که بدون ای سی سی هست انلاک فکتوریه پس الان تمام اونایی که دارن از گوشیهای ICCID دار استفاده میکنند و راحت استفاده میکنند چیه؟

ICCID یه کد هست که این کد مربوط میشه به سیم کارتی که داخل گوشی هست وقتی شما گوشی رو میخری اونایی که ICCID دارند یه سیمکارت دارند و پشت اون سیمکارت یه کد داره که اون همون کدیه که ICCID نوشته شده .

اونایی هم که ICCID ندارن یه سوزن دارند و سیمکارت ندارند تمام اون 6S که وارد بازار شده ICCID دارند و شاید تعداد محدودی ICCID نداشته باشند اصولا بعد چند وقت بدون ICCID وارد بازار میشن .

فقط ICCID اپل یه سیم کارت هدیه روش میزاره واست ولی بدون ICCID سیم کارت نداره و یه سوزن داره .

بنده خودم و خیلی از دوستانم در حال حاضر 6S دارند و ICCID دارند و هیچ مشکلی هم نداریم تمام سیمکارتهای کشور رو پشتیبانی میکنه ایرانسل ، همراه اول همه جور .

فقط بعضی از دلالان محترم برای اینکه گرون فروشی کنند اومدن تو بازار رایج کردن که بدون ICCID بهتر از ICCID دارهست من نمیدونم این اظهار نظر رو از روی چه علمی میگن واقعا البته بعضی از کاربران هستند که گول همین حرفا رو میخورن!

ICCID دار => سیمکارت هدیه از طرف اپل برای شما که پشت سیم کارتش یه کد داره که اون کد همون کد Iccid هست

بدون ICCID => اینکه سیکارت هدیه نداره و بجاش سوزن داره .

گوشی های لاک توسط خود اپل به قیمت خیلی مفت به فروش میرسند میتونید برید ببینید !

فایل های ضمیمه

• انلاک.JPG
    انلاک.JPG
    166.2 KB · نمایش ها: 33
Last edited:

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283
۴اس موجوده..هر مدل گوشی هم بخواین در خدمتتونم..۰۹۳۵۶۴۳۲۲۰۰
گوشی های مد نظرم رو اول تاپیک گفتم .هر کدوم رو دارین با قیمت و وضعیتشون برام پخ کنین

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283

لاک و انلاک فکتوری اصلا ربطی به وجود ICCId ندارزه این نیست که تو بگی اقا فقط گوشی که بدون ای سی سی هست انلاک فکتوریه پس الان تمام اونایی که دارن از گوشیهای ICCID دار استفاده میکنند و راحت استفاده میکنند چیه؟

ICCID یه کد هست که این کد مربوط میشه به سیم کارتی که داخل گوشی هست وقتی شما گوشی رو میخری اونایی که ICCID دارند یه سیمکارت دارند و پشت اون سیمکارت یه کد داره که اون همون کدیه که ICCID نوشته شده .

اونایی هم که ICCID ندارن یه سوزن دارند و سیمکارت ندارند تمام اون 6S که وارد بازار شده ICCID دارند و شاید تعداد محدودی ICCID نداشته باشند اصولا بعد چند وقت بدون ICCID وارد بازار میشن .

فقط ICCID اپل یه سیم کارت هدیه روش میزاره واست ولی بدون ICCID سیم کارت نداره و یه سوزن داره .

بنده خودم و خیلی از دوستانم در حال حاضر 6S دارند و ICCID دارند و هیچ مشکلی هم نداریم تمام سیمکارتهای کشور رو پشتیبانی میکنه ایرانسل ، همراه اول همه جور .

فقط بعضی از دلالان محترم برای اینکه گرون فروشی کنند اومدن تو بازار رایج کردن که بدون ICCID بهتر از ICCID دارهست من نمیدونم این اظهار نظر رو از روی چه علمی میگن واقعا البته بعضی از کاربران هستند که گول همین حرفا رو میخورن!

ICCID دار => سیمکارت هدیه از طرف اپل برای شما که پشت سیم کارتش یه کد داره که اون کد همون کد Iccid هست

مرسی احسان جان

n550

Registered User
لایک‌ها
523
دقیقا همون هست که اقا احسان اشاره کرد.....داداش قیمت نقدی رو میشه پ.خ کنی...

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282

حرف آقا احسان کاملا تایید میشه...iccid فقط جنبه پر کردن جیب فروشندگان عزیز رو داره...وگرنه تو شهرهای مرزی که گوشی ها رو وارد میکنن مثل مریوان هیچ فرقی نداره از نظر قیمت تازه بگی بدون iccid میخوام بهت میخندن و اینکه بدون iccid ارزونتر هم هست اونجا....:D:D:Dکه باعث میشد منم سود بیشتری بکنم:general703::general703::general705:

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
بنده هم چیزی که ا امثال فروشنده ها شنیدم ذکر کردم ! 4 بار هم عذر خواهی کردم!
شاید بنده هم کمی تو انجمن سابقه داشتم اینگونه با بنده برخورد نمی شد !!!!
ذکر" اگه اشتباه نکنم " گواه بر این ادعاست
بابت اسپم ها عذرمیخوام و میتونید گزارش کنید پاک شن
موفق و پیروز باشید .

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283
بنده هم چیزی که ا امثال فروشنده ها شنیدم ذکر کردم ! 4 بار هم عذر خواهی کردم!
شاید بنده هم کمی تو انجمن سابقه داشتم اینگونه با بنده برخورد نمی شد !!!!
ذکر" اگه اشتباه نکنم " گواه بر این ادعاست
بابت اسپم ها عذرمیخوام و میتونید گزارش کنید پاک شن
موفق و پیروز باشید .
خواهش میکنم..مشکل سابقه نیس مشکل عدم اطمینان از مطلب عنوان شده هست که معمولا تاپیک رو به بیراه میبره.
اینجا تقریبا یه فروم تخصصی محسوب میشه که اکثر کاربرا از قیمت و مشخصات گوشی با خبر هستن و تا مطعن از چیزی نباشن پست نمیزارن.
یه سرچ میکردن به قطعیت میرسیدین ..من بابت هجمه پست ها از شما عذر میخوام

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
سلام داداش خوبی.با اس5 دوسیم اگه تفویض داری شرایط رو پخ کن ممنون

بالا