• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض Galaxy SII 32GB یک هفته کارکرده با تبلت !

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
دوستان اگر کسی پیشنهاد تعویض با تبلت رو داشت بهم اطلاع بده :

http://forum.persiantools.com/t271735.html

تبلت باید در حد آک ، بدون کوچکترین خط و خش و کم کارکرد باشه ، مدل خاصی مد نظرم نیست و تمام پیشنهادات رو بررسی میکنم ولی تبلت چینی نمیخوام ....

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوست عزیز
هم گوشی و هم تبلت خیلی خوب و تمیز و بدون هیچگونه خط و خش دارم.
تو لینک زیر یه نگاه بندازید:
http://forum.persiantools.com/t266911.html

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام دوست عزیز
هم گوشی و هم تبلت خیلی خوب و تمیز و بدون هیچگونه خط و خش دارم.
تو لینک زیر یه نگاه بندازید:
http://forum.persiantools.com/t266911.html

سلام برادر ،

بفرمایید که شرایطتون برای تعویض با اپتیموس چیه ، البته بنده دریافت تفاوت قیمت آکشون رو در نظر دارم ولی به هر حال اگر نظر خاصی دارید پ.خ بفرمایید...

متشکرم.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
سلام برادر ،

بفرمایید که شرایطتون برای تعویض با اپتیموس چیه ، البته بنده دریافت تفاوت قیمت آکشون رو در نظر دارم ولی به هر حال اگر نظر خاصی دارید پ.خ بفرمایید...

متشکرم.
با عرض سلام مجدد
همونطور که در تاپیک خودم توضیح دادم اول قصدم تعویض با نوت بود که متاسفانه کسی پیدا نشد و مجبور شدم نقدی بخرم.
این تاپیکی که شما زدید هم عنوانش تعویض با تبلته و منظور من هم بیشتر تعویض تبلت خودم با گوشی شما بود. (البته گوشی رو برای برادرم میخوام چون همونطور که گفتم خودم نوت خریدم).
البته یه حالت هم اینه که شما هم گوشی و هم تبلت رو یکجا بردارید و من گوشی شما رو که البته در این حالت تخفیف خوبی هم میدم.
متاسفانه فعلا به دلیل خرید نوت وضعیت نقدینگی جالب نیست و در صورت تعویض فقط با اپتیموس من امکان سر دادن به شما رو ندارم.
اگر تمایل به معامله داشتید لطفا برام پ خ بفرستید.
موفق باشید.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
با عرض سلام مجدد
همونطور که در تاپیک خودم توضیح دادم اول قصدم تعویض با نوت بود که متاسفانه کسی پیدا نشد و مجبور شدم نقدی بخرم.
این تاپیکی که شما زدید هم عنوانش تعویض با تبلته و منظور من هم بیشتر تعویض تبلت خودم با گوشی شما بود. (البته گوشی رو برای برادرم میخوام چون همونطور که گفتم خودم نوت خریدم).
البته یه حالت هم اینه که شما هم گوشی و هم تبلت رو یکجا بردارید و من گوشی شما رو که البته در این حالت تخفیف خوبی هم میدم.
متاسفانه فعلا به دلیل خرید نوت وضعیت نقدینگی جالب نیست و در صورت تعویض فقط با اپتیموس من امکان سر دادن به شما رو ندارم.
اگر تمایل به معامله داشتید لطفا برام پ خ بفرستید.
موفق باشید.

ممنون از جوابتون ،

حقیقتش بنده دنبال یه تبلت ارزون تر هستم که مقداری سر بگیرم چون همونطور که عرض کردم به خاطر کمی مشکلات مالی میخوام اس2 رو تعویض کنم ، تبلت شما یه مقدار قیمتش بالاست و مشکل بنده رو حل نمیکنه ....

به هر حال ممنون ...

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
با آیپد یا تبلت های اندرویدی تعویض میشود ..........

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
ممنون از جوابتون ،

حقیقتش بنده دنبال یه تبلت ارزون تر هستم که مقداری سر بگیرم چون همونطور که عرض کردم به خاطر کمی مشکلات مالی میخوام اس2 رو تعویض کنم ، تبلت شما یه مقدار قیمتش بالاست و مشکل بنده رو حل نمیکنه ....

به هر حال ممنون ...
با عرض سلام مجدد
خواستم عرض کنم که من همچنان مایل به تعویض تبلت خودم با گوشی شما هستم. (البته گوشی رو برای برادرم میخوام).
یک نفر داک تبلت رو جداگانه خواسته که اگر شما خود تبلت رو بدون داک و کیف بخواید فکر کنم بتونیم معامله کنیم و شما هم بقیه اش رو سر بگیرید.
توجه داشته باشید که متاسفانه تبلتها تو ایران دو دسته اند یا با کیفیت و گرون یا بی کیفیت و ارزون (چینی). حد وسط از لحاظ کیفیت و قیمت تقریبا میشه گفت وجود نداره.
در هر صورت من در خدمتتون هستم.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
با عرض سلام مجدد
خواستم عرض کنم که من همچنان مایل به تعویض تبلت خودم با گوشی شما هستم. (البته گوشی رو برای برادرم میخوام).
یک نفر داک تبلت رو جداگانه خواسته که اگر شما خود تبلت رو بدون داک و کیف بخواید فکر کنم بتونیم معامله کنیم و شما هم بقیه اش رو سر بگیرید.
توجه داشته باشید که متاسفانه تبلتها تو ایران دو دسته اند یا با کیفیت و گرون یا بی کیفیت و ارزون (چینی). حد وسط از لحاظ کیفیت و قیمت تقریبا میشه گفت وجود نداره.
در هر صورت من در خدمتتون هستم.

سلام از ماست ...

پ.خ دادم خدمتتون ...

hoss13

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان اگر کسی پیشنهاد تعویض با تبلت رو داشت بهم اطلاع بده : http://forum.persiantools.com/t271735.html تبلت باید در حد آک ، بدون کوچکترین خط و خش و کم کارکرد باشه ، مدل خاصی مد نظرم نیست و تمام پیشنهادات رو بررسی میکنم ولی تبلت چینی نمیخوام ....
سلام عزیز لینک زیرو ببین اگه میزنی پخ کن شرایطو http://forum.persiantools.com/t325080.html

psp.2004

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
288
با نام خدا و سلام

دوست عزیز با تبلت asus eeepad tf101 تعویض میکنی ؟؟؟

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56

aghaarman

Registered User
لایک‌ها
2
aziz man tabe 7.7 daram 1.5 mah kar karde. tamize fagaht ye noghte bala va ye noghte paeen dore gehsmate felezi dare ke ba deghate ziad moshakhas mishe va rooye safhe va poshte tablet mesel ake va hich khato kahsi nadare. agar khastid sharayeto pekh konid

بالا