مزایای oneX نسبت به s3:
1. چیپ محبوبتر Tegra 3 که چون گوگل در تبلت Nexus7 ازش استفاده کرده به عنوان یک سخت افزار پایه برای Developer هاست و تقریبا همه ی نرم افزار ها و بازی ها باهاش Match میشن. (ابتدا که اومده بود اینجور نبود)
2. صفحه نمایش ips2 که نسل جدید این نوع صفحه نمایش هست و یک نسل از صفحه نمایش iphone جلوتره. Ips رنگها رو خیلی طبیعی تر نشون میده و زاویه دید بالاتری داره. Amoled یک مقداری رنگها رو پر رنگتر از چیزی که هستند نشون میده. البته بعضی ها این پررنگی بیش از حد رو دوست دارن و اونو کیفیت میبینن!
البته توی رنگهای تیره بخصوص مشکی amoled خیلی خوبه. ولی تو رنگ سفید، زرد میزنه.
به هر حال الان اکثر شرکتهای بزرگ مثل Apple، ماکروسافت توی تبلت جدیدش، Nexus7 گوگل و حتی Nokia lumia 920 همگی از IPS استفاده کردن و زیاد علاقه ای به Amoled نشون ندادن! در حال حاضر سامسونگ بیشتر روی این صفحه ها پافشاری میکنه. در کل از نظر من آمولد هنوز خیلی جا داره که تکمیل بشه.
3. زیبایی گوشی. وقتی که بیش از 1 میلیون برای گوشی میدید انتظار یک ظاهر شیک دارید. متاسفانه s3 به هیچ وجه ظاهر یک گوشی لوکس رو نداره.
4. کیفیت بهتر عکسها تو نور کم به لطف imageSense. البته در روز s3 کمی بهتر عکس میگیره ولی تفاوت چندانی نداره (تو روز معمولا همه خوب عکس میگیرن)
مزایای s3:
1.باتری بمراتب قوی تر.
باتری oneX در حد گوشی های جدید دیگه مثل مدل های سونی یا اپل هستش و باتری s3 یه سرو گردن از اینا قویتره.
2. امتیاز بالاتر در بعضی benchmark ها. که البته در update جدید oneX تا حدی این ورق برگشت. درکل میدونیم که benchmark همه چیز نیست. چیپ سازگارتر Tegra 3 فکر میکنم مزیت بهتری باشه تا امتیاز benchmark !
3. کارکرد و وضوح بهتر صفحه نمایش تو نور مستقیم آفتاب. و البته فکر نمیکنم همیشه بخواین تو آفتاب با گوشی مثلا بازی کنید! معمولا در حد یک sms یا جواب دادن تلفن هست.
دلیل اینکه oneX محبوبیت و فروش s3 رو نداره اینه که اولا HTC توی سری Sensation زیاد موفق نبود ولی سامسونگ توی s2 خیلی موفق بود. همچنین تبلیغات سامسونگ به مراتب بیشتره !
در کل هر دو گوشی خوب هستند و باید دید اولویت خرید در چیه.
اگر کسی باتری واسش خیلی مهمه باید s3 بخره که البته باتری مزیت بزرگیه.
در غیر این صورت اگر فرق نمیکنه واسش و در حد گوشی های دیگه باتری مد نظرش هست بنظر من واقعا oneX از جهات دیگه سرتره
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2