• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض one x سفید تایوانی گارانتی دار با galaxy s3

MoHaMaD9394

Registered User
لایک‌ها
110
سلام
از عنوان تاپیک مشخصه
http://forum.persiantools.com/t306638-page2.html
این تاپیک گوشی مورد نظر هست
و یک سوال از دوستانی که هر دورو داشتن میخوام بدونم ارزش تعویض داره؟
چون گوشی دومم هست و سیم توش نیست بعضی وقتا استفاده میکنم.

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
سلام
از عنوان تاپیک مشخصه
http://forum.persiantools.com/t306638-page2.html
این تاپیک گوشی مورد نظر هست
و یک سوال از دوستانی که هر دورو داشتن میخوام بدونم ارزش تعویض داره؟
چون گوشی دومم هست و سیم توش نیست بعضی وقتا استفاده میکنم.

Dadash hatman inkaro bokon.chera!?chon man 2ruz daghighan bar axe in karo anjam dadam s3 ro dadam one x bardashtam 200 sar gereftam dur az jeunet mese khar pashimun shodaaaam.age un200 tomanesho kharj nemikardam hatman s3 ro pas migereftam alan one x ro forukhtam ishala tahvile kharidar aziz dade mishe s3 ye chize digast.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

vahid200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
68
Dadash hatman inkaro bokon.chera!?chon man 2ruz daghighan bar axe in karo anjam dadam s3 ro dadam one x bardashtam 200 sar gereftam dur az jeunet mese khar pashimun shodaaaam.age un200 tomanesho kharj nemikardam hatman s3 ro pas migereftam alan one x ro forukhtam ishala tahvile kharidar aziz dade mishe s3 ye chize digast.

اخه فدات شم چرا ......... میگی فکر مردمو منحرف میکنی.اول باید ببینی طرف چه انتظاری از گوشیش داره بعد بیای بحث کنی و انتقاد.s3 چی داره که one x نداره لااقل چیزیم میگی با دلیل بگو.من جفتشو داشتم و دارمم الان. اصلا قابل قیاس نیستن با هم هم از نظر قیافه وان ایکس خیلی بهتره(شک نداری که)هم از نظر اجرای بازی ها هم از نظر کیفیت تصویر هم از نظر دوربین هم از نظر گرافیک (تگرا 3*) سنسشم که یه دنیا میارزه تا 3و4 روزه دیگه هم داره اندروید 4.1 میاد که دیگه نگو ونپرس.هر وقت تونستی بازی horn تو گوشیت اجرا کنی بعد بیا بحث کن.
بازم میگم بستگی به خودت داره که کدو مو دوست داشته باشی ولی خدا وکیلی من جفتشو دارم میتونم با جرات بگم که one x خیلی با کلاستر و بهتر از s3 هست

6666

Registered User
لایک‌ها
278
مزایای oneX نسبت به s3:
1. چیپ محبوبتر Tegra 3 که چون گوگل در تبلت Nexus7 ازش استفاده کرده به عنوان یک سخت افزار پایه برای Developer هاست و تقریبا همه ی نرم افزار ها و بازی ها باهاش Match میشن. (ابتدا که اومده بود اینجور نبود)

2. صفحه نمایش ips2 که نسل جدید این نوع صفحه نمایش هست و یک نسل از صفحه نمایش iphone جلوتره. Ips رنگها رو خیلی طبیعی تر نشون میده و زاویه دید بالاتری داره. Amoled یک مقداری رنگها رو پر رنگتر از چیزی که هستند نشون میده. البته بعضی ها این پررنگی بیش از حد رو دوست دارن و اونو کیفیت میبینن!
البته توی رنگهای تیره بخصوص مشکی amoled خیلی خوبه. ولی تو رنگ سفید، زرد میزنه.
به هر حال الان اکثر شرکتهای بزرگ مثل Apple، ماکروسافت توی تبلت جدیدش، Nexus7 گوگل و حتی Nokia lumia 920 همگی از IPS استفاده کردن و زیاد علاقه ای به Amoled نشون ندادن! در حال حاضر سامسونگ بیشتر روی این صفحه ها پافشاری میکنه. در کل از نظر من آمولد هنوز خیلی جا داره که تکمیل بشه.

3. زیبایی گوشی. وقتی که بیش از 1 میلیون برای گوشی میدید انتظار یک ظاهر شیک دارید. متاسفانه s3 به هیچ وجه ظاهر یک گوشی لوکس رو نداره.

4. کیفیت بهتر عکسها تو نور کم به لطف imageSense. البته در روز s3 کمی بهتر عکس میگیره ولی تفاوت چندانی نداره (تو روز معمولا همه خوب عکس میگیرن)

مزایای s3:
1.باتری بمراتب قوی تر.
باتری oneX در حد گوشی های جدید دیگه مثل مدل های سونی یا اپل هستش و باتری s3 یه سرو گردن از اینا قویتره.

2. امتیاز بالاتر در بعضی benchmark ها. که البته در update جدید oneX تا حدی این ورق برگشت. درکل میدونیم که benchmark همه چیز نیست. چیپ سازگارتر Tegra 3 فکر میکنم مزیت بهتری باشه تا امتیاز benchmark !

3. کارکرد و وضوح بهتر صفحه نمایش تو نور مستقیم آفتاب. و البته فکر نمیکنم همیشه بخواین تو آفتاب با گوشی مثلا بازی کنید! معمولا در حد یک sms یا جواب دادن تلفن هست.

دلیل اینکه oneX محبوبیت و فروش s3 رو نداره اینه که اولا HTC توی سری Sensation زیاد موفق نبود ولی سامسونگ توی s2 خیلی موفق بود. همچنین تبلیغات سامسونگ به مراتب بیشتره !

در کل هر دو گوشی خوب هستند و باید دید اولویت خرید در چیه.

اگر کسی باتری واسش خیلی مهمه باید s3 بخره که البته باتری مزیت بزرگیه.
در غیر این صورت اگر فرق نمیکنه واسش و در حد گوشی های دیگه باتری مد نظرش هست بنظر من واقعا oneX از جهات دیگه سرتره

Last edited:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
بستگی به شرابط داره دوستان خوب راهنمایی کردن

نظر منم منفیه واقعا کیفیت one x یه چیز دیگست!
کیفیت صفحه نمایش اخرشه واقعا رنگا خیلی طبیعیه بیخودی رنگ صفحه زیاد نیست
تگرا رو که وحستناک ساپورت میکنن

اگه دستتم نلرزه عکسهاش عالیه دیگه چی میخوای از یه گوشی!!!

تو حالت معمول هم 4 ساعت lcd روشن باشه باطری تموم میشه که کافیه!

p999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش نظرت روي چنده

بالا