• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعوی فرمت یک فایل

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
من ی فابل دارم فرمتش.amr چطوری میتونم تبدیل به mp3 کنم؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
بسیار ممنون از جوابتون من این نرم افزارو دانلود کردم
ولی وقتی فایل amr خودمو انتخاب میکنم و بعد میگم تبدیلش کن به mp3 بعد convert میکنم اما میگه فایل fail شده:(
حالا چه کنم؟
راه دیگه ای هست؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
بسیار ممنون از جوابتون من این نرم افزارو دانلود کردم
ولی وقتی فایل amr خودمو انتخاب میکنم و بعد میگم تبدیلش کن به mp3 بعد convert میکنم اما میگه فایل fail شده
حالا چه کنم؟
راه دیگه ای هست؟
والا نرم افزار که زیاد هستش.من بازم یکی دو نرم افزار معرفی میکنم امیدوارم کارتون راه بیفته فقط قبلش یه سوال:اسم فایلتون فارسی هست یا انگلیسی؟اگه فارسی هست ترجیحا به انگلیسی تغییرش بدید.
اما بریم سراغ نرم افزار:

AMR Player
این نرم افزار از اسمش معلومه که واسه کار با فایلهای amr ساخته شده.غیر از پخش ، میتونه تبدیل رو هم انجام بده.

screenshot.jpg

Format Factory
من خودم قبلا از این نرم افزار برای تبدیل فایل هام استفاده میکردم (البته amr نبودند).به احتمال زیاد بتونه amr رو تبدیل کنه.

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
والا نرم افزار که زیاد هستش.من بازم یکی دو نرم افزار معرفی میکنم امیدوارم کارتون راه بیفته فقط قبلش یه سوال:اسم فایلتون فارسی هست یا انگلیسی؟اگه فارسی هست ترجیحا به انگلیسی تغییرش بدید.
اما بریم سراغ نرم افزار:

AMR Player

این نرم افزار از اسمش معلومه که واسه کار با فایلهای amr ساخته شده.غیر از پخش ، میتونه تبدیل رو هم انجام بده.

screenshot.jpg

Format Factory

من خودم قبلا از این نرم افزار برای تبدیل فایل هام استفاده میکردم (البته amr نبودند).به احتمال زیاد بتونه amr رو تبدیل کنه.

خدا خیرت بده دستت درد نکنه کارم با همون نرم افزار اول را افتاد:)
مشکل از اسمش بود:happy:

بالا