• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** تعیین نام دامنه با جایزه ***

nabinin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یک نام برای دامنه با پسوند .com میخواستم برای یک سایت با موضوع آمارگیری و مرتبط با آمار لطفا اول نام پیشنهادی رو در whois.com نگاه کنید تا ثبت نشده باشه بعد پیشنهادات خودتون رو پ.خ کنید یه جایزه ناقابل هم یه کارت شارژ 5 تومنی یا وجه نقد در نظر گرفتم در حد وسعم فعلا @ اگر دامنه آزاد و جالب بود انتخاب میشه دامنه هر چی کوتاهتر و تو ذهن برو تر باشه بهتره در انتها که انتخاب شد نام کاربر در تاپیک درج خواهد شد .
ممنون

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
ذات آماگیر هزینه بر هست و رقبا قوی
به نظر انرژی رو بزار رو یه چیز دیگه

irandanesh

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
یک نام برای دامنه با پسوند .com میخواستم برای یک سایت با موضوع آمارگیری و مرتبط با آمار لطفا اول نام پیشنهادی رو در whois.com نگاه کنید تا ثبت نشده باشه بعد پیشنهادات خودتون رو پ.خ کنید یه جایزه ناقابل هم یه کارت شارژ 5 تومنی یا وجه نقد در نظر گرفتم در حد وسعم فعلا @ اگر دامنه آزاد و جالب بود انتخاب میشه دامنه هر چی کوتاهتر و تو ذهن برو تر باشه بهتره در انتها که انتخاب شد نام کاربر در تاپیک درج خواهد شد .
ممنون

یک دامین هست به معنی بیننده : lookeron.ir
برای خرید com و tv هم می توانید به سایت سدو مراجعه کنید که قیمت com آن 10000$ هست !

nabinin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ذات آماگیر هزینه بر هست و رقبا قوی
به نظر انرژی رو بزار رو یه چیز دیگه
ممنون از نظرت ولی داداش آمارگیر جزئی از این سایته و خیلی قسمتای دیگه داره یه جورایی به تقسیم بازدید واقعی از سایت های کاربران عضو ربط داره که الان دنبال دامنشم

irandanesh

Registered User
لایک‌ها
2
اگر دات کامش میبود خوب بود ممنون از نظرتون

شما آی آر رو بردار چون من com رو برای فروش در سایت سدو گذاشتم . پس داخل کشور رقیبی تو این دامنه نداری !
ضمن اینکه اگه به خود کلمه lookeron دقت کنید می بینید که قابلیت کار گرافیکی خیلی بالایی داره . اون دو تا oo میتونه به صورت دو تا چشم یا دوربین باشه . یک گرافیست حرفه ای خیلی بهتر می تونه کمکتون کنه !
در صورتی که lookeron.ir مورد نظرتون بود به قیمت 250 هزار تومان فروخته می شود .

nabinin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما آی آر رو بردار چون من com رو برای فروش در سایت سدو گذاشتم . پس داخل کشور رقیبی تو این دامنه نداری !
ضمن اینکه اگه به خود کلمه lookeron دقت کنید می بینید که قابلیت کار گرافیکی خیلی بالایی داره . اون دو تا oo میتونه به صورت دو تا چشم یا دوربین باشه . یک گرافیست حرفه ای خیلی بهتر می تونه کمکتون کنه !
در صورتی که lookeron.ir مورد نظرتون بود به قیمت 250 هزار تومان فروخته می شود .
ممنون عزیز من همینقدر که واسه سایت خرج کردم بسه دیگه حداقل یه دامنه ارزون بخرم:D اگه سایت واسه تو خارج بود عالی بود اسمش ولی واسه ایران زیاد اسم کارآمدی نیست بازم ممنون

taklearn

Registered User
لایک‌ها
6
سلام میتونی از DidMeter.com استفاده کنی
Did یا دید به معنی بازدید و آمارو اینجور حرفا meter هم به معنی اندازه گیری هستش . از sitemeter.com ایده گرفتم :)
بهروز باشید

nabinin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میتونی از DidMeter.com استفاده کنی
Did یا دید به معنی بازدید و آمارو اینجور حرفا meter هم به معنی اندازه گیری هستش . از sitemeter.com ایده گرفتم :)
بهروز باشید
مرسی از پیشنهادتون

taklearn

Registered User
لایک‌ها
6
خوب شارژ ما رو کی میدی پس ؟؟؟؟
09125151294
برام کدشو اس ام اس کن بی زحمت نیاز دارم
ممنون

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633

nabinin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
إه من شارژ میخوام الااااااااااااااااان :( اگه خواستی میتونی از شارژ ایرانسل هم بخری برام بفرستی ها :)
بله حرف دوستمون درسته من اینو انتخاب نکردم یه دامنه دیگه انتخاب کردم که وقتی سایت اومد بالا تو این تاپیک درج میکنم بازم شرمنده گفته بودم اگر اون دامنه رو انتخاب کنم میدم

nabinin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیشب رفتم دامنه ی انتخابی رو ثبت کنم اینو ثبتش کردم vatanbox.com اما هنوز خودم بازش نکردم فیلتر شد ! اینم از شانس ما یه هفته دنبال نام دامنه باشیم بعدش میایم ثبتش کنیم فیلترش میکنن هنوز خودم باز نکردم !

irandanesh

Registered User
لایک‌ها
2
دیشب رفتم دامنه ی انتخابی رو ثبت کنم اینو ثبتش کردم vatanbox.com اما هنوز خودم بازش نکردم فیلتر شد ! اینم از شانس ما یه هفته دنبال نام دامنه باشیم بعدش میایم ثبتش کنیم فیلترش میکنن هنوز خودم باز نکردم !

از قبل فیلتر بوده یحتمل .. حالا چند تا کارت شارژ ضرر کردی

بالا