• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغيير رنگ Taskbar

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
آيا راهي براي تغيير رنگ Taskbar و دكمه ي استازت در xp وجود دارد؟

untitled.JPG
[/IMG]

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fireboy :
منظورتون راهي غير از Display properties / appearance هست؟

بله. در appearance تنها از دو , سه حالت پيش فرض ويندوز استفاده ميشه. ضمنا رنگ ضايع سبز منوي استارت هم اصلا تغيير نميكنه .
راه ديگه اي نيست ؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
چند تا برنامه هستند اين كار رو انجام ميدن. در مورد تغيير ظاهري ويندوز .

windos blind يا builder

فكر كنم يه همچين چيزايي باشه.

...

اين جريان رو از توي رجيستجري هم ميشه تغيير داد .

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
من هم يك همچين برنامه اي كه گفتيد براي كار در 98 يادمه . حالا بگردم ببينم براي ايكس پی هم پیدا میکنم یا نه.

LEGOLAS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه برنامه خوب به اسم ُStyle Xp " هست. Skin های خوبی داره و از برنامه Windows Blind خیلی بهتره.
این هم آدرسش. http://www.tgtsoft.com

در ضمن فکر نمی کنم برنامه مجانی باشه و اگه می خوای دانلودش کنی به فکر crack برنامه هم باش!

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از LEGOLAS :
یه برنامه خوب به اسم ُStyle Xp " هست. Skin های خوبی داره و از برنامه Windows Blind خیلی بهتره.
این هم آدرسش. http://www.tgtsoft.com

در ضمن فکر نمی کنم برنامه مجانی باشه و اگه می خوای دانلودش کنی به فکر crack برنامه هم باش!

عاليه . گرفتمش. البته حجمش بالا بود

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

LEGOLAS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از daftarekhaterat :
اصولا پس از یه مدت که از این برنامه ها استفاده کنی جذابیت اولیه رو برات از دست میدن.

بحث رو فلسفی نکنیم !! :rolleyes:
البته دفتر خاطرات حق داره ! من که خودم باید هر 10 روز یه بار کلا Theme های ویندوز رو عوض بکنم ( البته من خودم از ورژن قدیمی تر Style XP استفاده می کنم و از این جهت مشکلی ندارم)
در ضمن خوبی این برنامه اینه که توی وب سایتش کلی Skin جورواجور داره که حجم کمی هم دارن و کاربرهای این برنامه بر حسب سلیقه و علاقه هر کدوم رو که بخوان می تونن دانلود کنن.
:cool: ;)

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
اصولا پس از یه مدت که از این برنامه ها استفاده کنی جذابیت اولیه رو برات از دست میدن.

كاملا درسته . ولی براي من تغيير و تحول رنگ ها خيلي مهم نيست. چيزي كه برام مهمه اينه كه كل رنگ هاي مانيتور يك همخواني با هم داشته باشن . خيلي از عكس هايي كه من دوست داشتم , بخاطر رنگ منوي استارت , دلم نمیومد به عنوان زمينه ي دسكتاپ استفاده بشن .
زندگی زیباست ای زیبا پسند.
بحث رو فلسفی نکنیم

تنوع گرایی یا یکنواختی . مساله این است. :blink:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
البته این رو بگم گاهی پیش میاد که به خاطر کار گرافیک سنگین توی فتوشاپ یا برنامه های ویدیویی مجبور میشم theme ویندوز رو به حالت کلاسیک ویندوز 98 (رنگ خاکی) ببرم و تمام افکت ها رو غیرفعال کنم. گاهی واسه performance باید قید زیبایی رو زد!
23.gif

LEGOLAS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکر نمی کنم که خاموش کردن افکتهای ویندوز تاثیر زیادی تو Performance (برای من) داشته باشه . اونم وقتی دارم توی فوتو شاپ کار می کنم.
البته چون من دارم با یه سیستم دیزلی قدیمی کار میکنم اینو میگم ، شاید تو سیستمهای سریعتر تاثیر داشته باشه؟؟!! :D
راستی دفتر خاطرات ! با آواتارت خیلی حال می کنم.خیلی قشنگ درستش کردی. (البته عکس توش هم همچین بی تاثیر نیست !!) ;) :blush:

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از daftarekhaterat :
البته این رو بگم گاهی پیش میاد که به خاطر کار گرافیک سنگین توی فتوشاپ یا برنامه های ویدیویی مجبور میشم theme ویندوز رو به حالت کلاسیک ویندوز 98 (رنگ خاکی) ببرم و تمام افکت ها رو غیرفعال کنم. گاهی واسه performance باید قید زیبایی رو زد!
23.gif

عاشق گل دروغ ميگويد -------- كه تحمل نميكند خارش

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از LEGOLAS :
فکر نمی کنم که خاموش کردن افکتهای ویندوز تاثیر زیادی تو Performance (برای من) داشته باشه . اونم وقتی دارم توی فوتو شاپ کار می کنم.
البته چون من دارم با یه سیستم دیزلی قدیمی کار میکنم اینو میگم ، شاید تو سیستمهای سریعتر تاثیر داشته باشه؟؟!! happy:
راستی دفتر خاطرات ! با آواتارت خیلی حال میکنم .خیلی قشنگ درستش کردی. البته عکس توش هم همچین بی تاثیر نیست ;-) ;) : :D :blush:
ممنون از لطفت.
اتفاقا هنگام كارهاي سنگين گرافيكي و ويديويي ( مثلا بازي ) ميتوني تاثير غيرفعال كردن همه افكت هاي ويژه ويندوز xp رو احساس كني. مخصوصا اگه كامپيوترت قديمي هم باشه!

kamelot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یادمه قدیما از یه نرم افزار از شرکت stardock استفاده میکردم واقعا ویندوز رو زیبا میکرد
اگه اشتباه نکنم اسمش "stardock toon-xp" بود
البته میدونید که stardock در زمینه نرم افزارهای زیبایی ویندوز واقعا یه سر و گردن از بقیه بالاتره
یه نرم افزار دیگه هم هست به اسم Talisman Descktop که اینم در نوع خودش جالبه و کلا دسکتاپ رو دگرگون میکنه و یه چیزی تو مایه های mac در میاره

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از kamelot :
یادمه قدیما از یه نرم افزار از شرکت stardock استفاده میکردم واقعا ویندوز رو زیبا میکرد
اگه اشتباه نکنم اسمش "stardock toon-xp" بود
البته میدونید که stardock در زمینه نرم افزارهای زیبایی ویندوز واقعا یه سر و گردن از بقیه بالاتره
یه نرم افزار دیگه هم هست به اسم Talisman Descktop که اینم در نوع خودش جالبه و کلا دسکتاپ رو دگرگون میکنه و یه چیزی تو مایه های mac در میاره
آره... تاليسمان! برنامه فوق العاده جذابيه.

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
نمايي از برنامه ي stylexp در كامپوتر من

untitled.jpg
[/IMG]
كه در حال دريافت Talisman Descktop هستم :D

LEGOLAS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته برنامه های زیادی برای تغییر ظاهر ویندوز هست ولی ممکنه خیلی ویندوز رو سنگین کنه.
مثلا من تو ویندوز 98 از Windows blind استفاده می کردم که موقع Shutdown کردن همیشه هنگ می کرد یا اینکه سرعت سیستم موقع Startup و یا اجرای برنامه ها پایین میومد .

بالا