به نقل از fireboy :منظورتون راهي غير از Display properties / appearance هست؟
به نقل از LEGOLAS :یه برنامه خوب به اسم ُStyle Xp " هست. Skin های خوبی داره و از برنامه Windows Blind خیلی بهتره.
این هم آدرسش. http://www.tgtsoft.com
در ضمن فکر نمی کنم برنامه مجانی باشه و اگه می خوای دانلودش کنی به فکر crack برنامه هم باش!
به نقل از daftarekhaterat :اصولا پس از یه مدت که از این برنامه ها استفاده کنی جذابیت اولیه رو برات از دست میدن.
اصولا پس از یه مدت که از این برنامه ها استفاده کنی جذابیت اولیه رو برات از دست میدن.
بحث رو فلسفی نکنیم
به نقل از daftarekhaterat :البته این رو بگم گاهی پیش میاد که به خاطر کار گرافیک سنگین توی فتوشاپ یا برنامه های ویدیویی مجبور میشم theme ویندوز رو به حالت کلاسیک ویندوز 98 (رنگ خاکی) ببرم و تمام افکت ها رو غیرفعال کنم. گاهی واسه performance باید قید زیبایی رو زد!
ممنون از لطفت.به نقل از LEGOLAS :فکر نمی کنم که خاموش کردن افکتهای ویندوز تاثیر زیادی تو Performance (برای من) داشته باشه . اونم وقتی دارم توی فوتو شاپ کار می کنم.
البته چون من دارم با یه سیستم دیزلی قدیمی کار میکنم اینو میگم ، شاید تو سیستمهای سریعتر تاثیر داشته باشه؟؟!! happy:
راستی دفتر خاطرات ! با آواتارت خیلی حال میکنم .خیلی قشنگ درستش کردی. البته عکس توش هم همچین بی تاثیر نیست ;-) : :blush:
آره... تاليسمان! برنامه فوق العاده جذابيه.به نقل از kamelot :یادمه قدیما از یه نرم افزار از شرکت stardock استفاده میکردم واقعا ویندوز رو زیبا میکرد
اگه اشتباه نکنم اسمش "stardock toon-xp" بود
البته میدونید که stardock در زمینه نرم افزارهای زیبایی ویندوز واقعا یه سر و گردن از بقیه بالاتره
یه نرم افزار دیگه هم هست به اسم Talisman Descktop که اینم در نوع خودش جالبه و کلا دسکتاپ رو دگرگون میکنه و یه چیزی تو مایه های mac در میاره