• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغیر دامین بعد از فیلتر شدن

nima19

Registered User
لایک‌ها
53
سلام دوستان سایت من فیلتر شده الان من دامین بعدی رو براش گرفتم
مثلا این دامین اولم بود www.x.com الان من یه دامین گرفتم X1 | Fast, powerful, accurate search made simple. خب مثل سایت های فیلم سریال میخوام کاری کنم سایت به ادرس جدید منتقل بشه یعنی همه مطالبش با ادرس جدید ایندکس بشه و توگوگل هم بهشون بگم که ادرس سایت تغغیر کرده و هرکی با ادرس قبلی وارد میشه به ادرس جدید منتقل بشه چجوری باید این کار رو بکنم

لطفا کامل از اول توضیح بدین

nima19

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان اونو برام درست کردن دوست عزیزی به نام subiran.org بهم پیام خصوصی داد برام حلش کرد از همینجا ازش تشکر میکنم

اما الان فقط یه سوال اینکه الان همه لینک های دانلود هام فیلتر شد میخوام لینک ها رو تغغیر نام بدم همه با هم چجوری باید این کار رو بکنم

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان اونو برام درست کردن دوست عزیزی به نام subiran.org بهم پیام خصوصی داد برام حلش کرد از همینجا ازش تشکر میکنم

اما الان فقط یه سوال اینکه الان همه لینک های دانلود هام فیلتر شد میخوام لینک ها رو تغغیر نام بدم همه با هم چجوری باید این کار رو بکنم

سیستم شما وردپرسه درسته ؟
ساده ترین روش برای جایگزینی لینکها یا آدرس سایت استفاده از افزونه search and replace است

nima19

Registered User
لایک‌ها
53
ممنون از همه درستش کردم با کمک شما فقط چیکار کنم زودتر این بیاد تو گوگل به جای سایت اول
چیکار کنم ادش کنم تو گوگل وبمستر ایا بای اینم سایت مپ بسازم

خلاصه کامل بگید

بالا