• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغیر روش پرداختی در بخش ناشران مدیااد

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
روش پرداخت جدید مدیااد
در روش پرداختی جدید دیگر نیاز نیست از طریق پنلتان مبلغ درخواستی خود را اعلام کنید. در پایان هر ماه هر میزان درآمدی که کسب نموده باشید به طور سیستمی محاسبه و پس از ارسال فاکتور توسط شما در اولین هفته ماه بعد به حساب شما واریز خواهد شد.

به این ترتیب تمام واریزی‌های شما همزمان و در ابتدای هر ماه برای ماه قبل انجام خواهد شد که در نتیجه مدیریت پرداخت ها برای ما ساده تر شده و برای شما نیز درآمد در زمان مشخص واریز خواهد شد.

از سوی دیگر با توجه به الزام قانونی تمام شرکت ها به ارائه گزارش های مالی به صورت مستند، ضروری است درآمد شما در قالب یک فاکتور برای ما ارسال گردد تا به عنوان گزارش عملکرد مدیااد قابل ارائه باشد.

به همین منظور لازم است اطلاعات فردی شخصی که می‌بایست درآمد به حساب وی واریز شود را در پنل ثبت کنید
اطلاعات مورد نیاز عبارت است از : نام / نام خانوادگی / کد ملی به همراه آپلود تصویر آن / آدرس / کد پستی / شماره تلفن / شماره حساب و شماره شبا بانکی که می‌بایست درآمد شما به آن واریز گردد.
فقط نیاز هست که یکبار اطلاعات خود را تکمیل کنید و بعد از آن در ابتدای هر ماه فاکتور شما با مبلغ درآمدی که در ماه قبل از آن کسب کرده اید برای شما صادر می‌شود.
شما در صورتی که بخواهید درآمدتان در آن ماه برای شما واریز شود می‌بایست ظرف دو روز ابتدای هر ماه فاکتور خود را از گزینه درخواست پرداخت در منو حسابداری موجود در پنل گرفته و پس از چاپ آن و ثبت امضا و اثر انگشت خود در قسمت مربوطه، فاکتور را به آدرس ما که داخل آن ثبت شده بفرستید.
پس از انجام این مراحل منتظر بمانید تا واریزی شما در هفته اول ماه بعد انجام شود. پس از انجام پرداخت توسط مدیااد یک ایمیل به آدرس پست الکترونیک ثبت شده توسط شما در پنل ارسال می‌گردد.

https://mediaad.org/change-payment-method/

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
ارسال پستی فاکتور کاغذی !
اگه الزام قانونی هست پس چرا بقیه شرکت ها مثل یکتانت با این شیوه کار نمیکنن؟
به نظرم با این کار مدیااد با کمبود ناشر مواجه میشه

Last edited:

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
اگه کسی با اینها چند سال کار کرده باشه . متوجه می شه که این هم به اخر خط رسیده

مدیا نه ما وقت اش را داریم و نه حوصله اش را که برای 200 300 تومن نصف روزمان را برای ارسال فاکتور کاغذی تلف کنیم, اون هم معلوم نیست بعد از یک ماه و چند هفته بعد پرداخت بشه یا نشه

بزرگتر از کلیک یاب نیستی که !

Last edited:

artablog

Registered User
لایک‌ها
145
همین الان درخواست واریز زدم
تموم کدهای تبلیغاتیشم پاک کردم

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
دیوانه است؟! (کدهاش رو برداشتم.)

alireza96ebr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه کسی با اینها چند سال کار کرده باشه . متوجه می شه که این هم به اخر خط رسیده

مدیا نه ما وقت اش را داریم و نه حوصله اش را که برای 200 300 تومن نصف روزمان را برای ارسال فاکتور کاغذی تلف کنیم, اون هم معلوم نیست بعد از یک ماه و چند هفته بعد پرداخت بشه یا نشه

بزرگتر از کلیک یاب نیستی که !

البته الان یکسالی میشه که مدیااد از 90درصد پلتفرم های تبلیغاتی فاصله گرفته به گفته خودش بیش از 5 میلیارد نمایش ماهانه داره

payamk007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من بعد ازاون سایت کلیکس خدابیامرز (دو سه سال پیش) که اوایل خوب بود و بعد خرماش رو خوردیم تازه می خواستم بعد این مدت مدیا اد رو تست بگیرم که دیگه ماشاا... با این مدارک قیدش رو زدم
همون پاپ اپ برا ما بهتره انگار
یعنی آدم وام بگیره مدارک از این کم تر می خواد

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
اینها بدهی بالا آوردن .... یا می خوان بخورن بزنن کنار .... الان من 3 درخواست واریزی دارم ... آیا واریز می کنند؟

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
اینها بدهی بالا آوردن .... یا می خوان بخورن بزنن کنار .... الان من 3 درخواست واریزی دارم ... آیا واریز می کنند؟
احتمالش زیاده.
بیشتر از 15 روز از زمان درخواست شما گذشته؟
+
دوستان من از یکتانت و سنجاق استفاده میکنم خوب هستند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
کامنت هاشو بخونید ببنید چی نوشتن

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
خوب شد از همون اول برش داشتم و 40 ت بیشتر توش ندارم که مهم نیست

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
به نظر من این کار کاملا عمدی هست تا تعداد زیادی از سایتای نمایش دهنده دیگه باهاشون کار نکنن و مقداری بتونن بازدهی سیستمشون ر بیشتر کنن و اگر آگهی دهنده به اندازه کافی نداشتن جای نگرانی نداشته باشن.
راستی از اینتورک چه خبر ؟ گندشون اینتورک بود اما چندان دیگه ازش خبری نیست.

hajvahid

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان یه سوال. دقیقا همزمان با اعلام این تغییر رویه و از ابتدای بهمن ماه، تعداد کلیک های مدیااد برای شما هم افت چشمگیر و قابل توجهی داشته؟!؟

بالا