ArMin_KhAn
Registered User
من ساب دامین داشتم ... xxxx.xxxx.com
وردپرس رو روش نصب کردم . حالا گفتم ببرمش تو یه پوشه تو همون قسمت .. یعنی از xxxx.xxxx.com
ببرمش به xxxx.xxxx.com/PoShe
اومدم قبل از Move آدرس جدید که این باشه xxxx.xxxx.com/PoShe رو به ادمین دادم ... رفتم تو هاست Move زدم .
دیگه وردپرس اصلا کلا قاطی کرد :|
میری توی پوشه Not Found میده ! در حالی که من از رو هاست دارم فایل هارو میبینم .
سایت رو برگردوندم به ایندکس ... باز هم داغون و به هم ریخته از قبل ... نشون میده ولی نشون نده بهتره :|
این به کنار
خودتون ببینید
این اررور هم از اول که نصب شد با من بوده :| هست :| و خواهد بود :|
به خدا رفتم فاصله هارو از همه جا حذف کردم ... از Function قالب ، از Wp-config درست نشد که نشد ...
آقا به خدا کلافه شدم ... میخوام کلمو بکوبم تو دیوار ... آخه این چجور CMS ایه ؟ من جای سواله واسم که شما چطوری باهاش کار میکنید ... خواهشن منم راهنمایی کنید دیگه کم آوردم
وردپرس رو روش نصب کردم . حالا گفتم ببرمش تو یه پوشه تو همون قسمت .. یعنی از xxxx.xxxx.com
ببرمش به xxxx.xxxx.com/PoShe
اومدم قبل از Move آدرس جدید که این باشه xxxx.xxxx.com/PoShe رو به ادمین دادم ... رفتم تو هاست Move زدم .
دیگه وردپرس اصلا کلا قاطی کرد :|
میری توی پوشه Not Found میده ! در حالی که من از رو هاست دارم فایل هارو میبینم .
سایت رو برگردوندم به ایندکس ... باز هم داغون و به هم ریخته از قبل ... نشون میده ولی نشون نده بهتره :|
این به کنار
خودتون ببینید
این اررور هم از اول که نصب شد با من بوده :| هست :| و خواهد بود :|
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ghalebbi/public_html/Wordpress/download-music/wp-content/themes/download-music/functions.php:141) in /home/ghalebbi/public_html/Wordpress/download-music/wp-includes/pluggable.php on line 1121
به خدا رفتم فاصله هارو از همه جا حذف کردم ... از Function قالب ، از Wp-config درست نشد که نشد ...
آقا به خدا کلافه شدم ... میخوام کلمو بکوبم تو دیوار ... آخه این چجور CMS ایه ؟ من جای سواله واسم که شما چطوری باهاش کار میکنید ... خواهشن منم راهنمایی کنید دیگه کم آوردم