• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر ادرس در گوگل. کمک کنید

megamusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من خیلی وقته که هر چی سعی میکنم ادرس جدیدم رو تو گوگل با ادرس قدیمی چنج کنم به من این ارور رو میده.

We couldn't verify 32up.ir. To submit a change of address, 32up.ir must be verified using the same method as اپدیت نود 32-یوزرنیم و پسورد نود 32. Add 32up.ir to your account and verify ownership, then try again.

ریدایرکت هم کردم از روش 301 ولی بازم این ارور رو بهم نمایش میده.
لطفا کمک کنید که چیکار کنم که عوض شه و ارور نده؟؟؟
ادرس قدیمی : www . 32up . ir
ادرس جدید : www . 32up1 .ir

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
سلام ، سایت قبلی رو توی وب مستر گوگل تایید کن حله.

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
سایت رو دوباره بدون www تایید کنید حله.

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
عزیز دلم اول .htaccess رو پاک کن محتویاتشو . بعد از وبمستر تولز change address رو بزن بعد دوباره محتویات قبلی .htaccess رو بررگدون مشکلت حل میشه !! اون به htaccess گیر داده . اگه پاک کنی و تائید کنی و برگردونی حل میشه

megamusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز دلم اول .htaccess رو پاک کن محتویاتشو . بعد از وبمستر تولز change address رو بزن بعد دوباره محتویات قبلی .htaccess رو بررگدون مشکلت حل میشه !! اون به htaccess گیر داده . اگه پاک کنی و تائید کنی و برگردونی حل میشه

انجام دادم ولی بازم همون ارور رو میده. هرچی تو فایل htaccess بود رو پاک کردم و زدم باز همون ارور بود

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
همونی که گفتم انجام بدی حله !! :D

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
اخه بدون www که ثبت نمیکنه گوگل دوست من ؟؟؟

مشسکل از همونجائیه که گفتم . اول باید htaccess رو پاک کنی و سیو کنی و بعد ادرس تو گوگل عوض کنی و بعد بیای دوباره برگردونی و ریدارکت بزنی .... من خودم حداقل 30تا دامنه رو روی یک دامنه جدید هر هفته ست میکردم تو گوگل

megamusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشسکل از همونجائیه که گفتم . اول باید htaccess رو پاک کنی و سیو کنی و بعد ادرس تو گوگل عوض کنی و بعد بیای دوباره برگردونی و ریدارکت بزنی .... من خودم حداقل 30تا دامنه رو روی یک دامنه جدید هر هفته ست میکردم تو گوگل

همین چیزی رو که میگی من انجام دادم عزیز ولی نشد!!!

بالا