• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر جنس و رنگ موکت صندوق عقب و سقف انواع خودرو

behzad_ls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
تغییر جنس و رنگ موکت صندوق عقب و سقف خودرو به صورت سفارشی...
با جنس چرم و جیر
اکثر رنگ ها رو موجود دارم
قهوه ای سوخته ، کرم ، مارون ، طوسی ، سبز ارتشی ، سرمه ای ، مشکی و ...
مدت زمان انجام کار بسته به ماشین اگر کل صندوق باشه حداقل 2 روز
برای سقف هم 1 روز
فقط موکت سقف رو باید باز شده تحویل بدید...
قیمت هم بسته به کار و مقدار جنس و نوع جنس فرق میکنه. برای استعلام قیمت همینجا سوال کنید...
این عکس از ماشین خودم هست صندوق کامل از جنس جیر
ببخشید فقط عکس نام کاربری یکم تار افتاده به خاطر کیفیت بد دوربین...
72815726363858177857.jpg

30036798088662618736.jpg

14970217222661687630.jpg

85297246862397297543.jpg

00872174439603857987.jpg

برای تغییر جنس موکت و نمد خودرو 2 نوع مدل جیر هست
1.
جیر ساده همین مدلی هست که رویه ماشین خودم هم استفاده کردم( در رنگ های قهوه ای ، قهوه ای سوخته ، مشکی ، کرم ،طوسی موجود است و در رنگ های دیگه هم قابل سفارش هست)
17871795395194195002.jpg

2.
جیر طرح دار که طرح راه راه داره مثل پوست اسب طرح قشنگی میشه (رنگ های موجود فعلا قهوه ای سوخته و طوسی هست رنگ های دیگه هم قابل سفارش هست.)
64462107009178800164.jpg

چرم هم در رنگ های قهوه ای سوخته ، کرم ، مشکی ، طوسی ، مارون ، سرمه ای موجود هست رنگ های دیگه هم در صورت سفارش براتون تهیه میشه
97289427766197201696.jpg

86853895024390088585.jpg

Last edited:

حسن021

Registered User
لایک‌ها
45
اولیش من آقایی سقف وانتو میتونی مثه سقف اتوبوس دربیاری؟؟؟دکمه دکمه هست از اونا رنگشم عوض کنی؟؟؟؟
تو تصویر اول قسمت سفید رنگو میبینی؟؟یه حالت دکمه ماننده؟؟؟ اونجوری در بیاری اما دگمه هاش زیاد باشه؟؟؟؟؟؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
چند تا عکس از کار های خودتون بذارید لطفا . برای 206 رو دری - داشبورد و ...

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:

متشکرم.

Rahim Edison

Registered User
لایک‌ها
60
روی رودری پپیکان هم کار میکنید ؟

behzad_ls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اولیش من آقایی سقف وانتو میتونی مثه سقف اتوبوس دربیاری؟؟؟دکمه دکمه هست از اونا رنگشم عوض کنی؟؟؟؟
تو تصویر اول قسمت سفید رنگو میبینی؟؟یه حالت دکمه ماننده؟؟؟ اونجوری در بیاری اما دگمه هاش زیاد باشه؟؟؟؟؟؟
بله با دکمه هم در میاد
فقط باید موکت سقف رو باز شده تحویل بنده بدید.
چند تا عکس از کار های خودتون بذارید لطفا . برای 206 رو دری - داشبورد و ...
تو پست اول قرار دادم
برای رو دری چه جنسی؟
اگه جیر و چرم میخواید فقط طرح های ساده هست برای رو دری چرم چروک شده و جیر های طرح دار استفاده میشه که جنسش رو الان ندارم مگر اینکه سفارش بدید براتون تهیه کنم...
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:

متشکرم.
عکس رو قرار دادم فقط عکس نام کاربری یکم کم رنگ افتاده اگه لازمه دوباره بگیرم...
روی رودری پپیکان هم کار میکنید ؟
با چه جنسی میخواید؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از عکس . شماره تماس - محل نصب دارید (مغازه) یا در محل هست؟
هزینه ی رو دری های 206 و در داشبورد و نمد سقف و صندق هاچ بک هرکدوم چقدر هستش؟ (جنس جیر و جنس چرم مصنوعی)
اونوقت روی موکت خودش میچسبونید؟ بعدا میشه جداش کرد؟
میبخشید سوال زیاد شد - با یه مکالمه هم میشد اما گفتم اینجا بپرسم برای بقیه هم بدرد بخوره.

حسن021

Registered User
لایک‌ها
45
سلامی دوباره دادا سقف پیکانوکه گفتی دگمه ای در میاری نمونه داری چیزی؟؟؟؟؟
هزینشم برام پخ کن و اینکه کجا میشه حضوری خدمت برسم؟؟؟؟؟؟جنس خوب و متوسط در شآن پیکان وانت:D

behzad_ls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چرم

نمونه کار رو پیکان دارید؟
خیر رو پیکان کار نکردم...
ولی کار انجام پذیره
ممنون از عکس . شماره تماس - محل نصب دارید (مغازه) یا در محل هست؟
هزینه ی رو دری های 206 و در داشبورد و نمد سقف و صندق هاچ بک هرکدوم چقدر هستش؟ (جنس جیر و جنس چرم مصنوعی)
اونوقت روی موکت خودش میچسبونید؟ بعدا میشه جداش کرد؟
میبخشید سوال زیاد شد - با یه مکالمه هم میشد اما گفتم اینجا بپرسم برای بقیه هم بدرد بخوره.
شماره تماس براتون پی ام شد
برای نصب و تحویل قطعات صندوق و رو دری ها تشریف میارید به آدرس منزل بنده قطعات رو تحویل میدید بسته به کاری که دارید بعد از حداقل دو روز کاری قطعات رو تحویل میگیرید. به غیر از نمد سقف بقیه ی اجزا در محل براتون نصب میشه...
هزینه ی 4 عدد رو در های 206 با درب داشبورد جیر ساده 150 تومن و چرم 180 تومن سقف جیر 120 تومن چرم 140 تومن صندوق کامل 206 جیر 150 تومن چرم 180 تومن البته اگر جنس خاصی مد نظرتون باشه قیمت متفاوت میشه. مثلا چرم و جیر طبیعی هم میتونید استفاده کنید...
بله رویه قطعات فابریک خودرو انجام میشه و قابل برگشت به حالت اولیه نیست...
سلامی دوباره دادا سقف پیکانوکه گفتی دگمه ای در میاری نمونه داری چیزی؟؟؟؟؟
هزینشم برام پخ کن و اینکه کجا میشه حضوری خدمت برسم؟؟؟؟؟؟جنس خوب و متوسط در شآن پیکان وانت:D
شماره تماس رو براتون پ خ کردم
تماس بگیرید...
عکس ماشین خودتون جنسش چیه ؟

جیر هست دوست عزیز...

Farzin.f

Registered User
لایک‌ها
105
سلام دوست عزيز من طرح چرم رو براي صندوق عقب پرشيا ميخوام لطفاً شماره تماس برام بفرستيد تا باهاتون هماهنگ كنم كه زودتر قبل از عيد بريم واسه اجرا
با تشكر

behzad_ls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوست عزيز من طرح چرم رو براي صندوق عقب پرشيا ميخوام لطفاً شماره تماس برام بفرستيد تا باهاتون هماهنگ كنم كه زودتر قبل از عيد بريم واسه اجرا
با تشكر
براتون ارسال شد دوست عزیز

behzad_ls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بزودی عکس از رنگ بندی چرم و جیر موجود در پست اول قرار میدم...

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
روی داشبورد و فرمان هم میتونی چرم بکشی؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

behzad_ls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لطفا عکسهای بیشتری بزارید
بزودی عکس های بیشتری قرار میدم
واسه پژو 405 چیزی داری
برای تمام خودرو ها تغییر جنس موکت سقف و صندوق عقب رو انجان میدم....
برای رانا هم چیزی دارید ؟؟
یا چیزی کار میکنید
لطفاْ هزینه هاش رو هم بگید
رانا تا حالا کار نکردم باید بیارید ببینم
ولی برای صندوق حدود 180 تومن جیر و 200 تومن چرم

بالا