• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر حجم عکس بعد از توسط ای اس پی

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چطوری میشه عکسی رو که می خوای تو سایت Upload کنی حجمشو کم کنی همزمان سایزشو هم کوچک .
این کار رو با ASP ی کلاسیک می شه کرد ؟

اگه میشه . چطوری ؟؟؟:blink:

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ببین حالا توقعاتی داری ها ! گفتی عکس امنیتی ، بالاخره plus پیدا شده و این کارو کرد ولی این یکی دیگه عمرا نشه (plus علان غیرتی میشه درست میکنه :wacko: )

برای asp.net من یه مقاله توی iranasp.net گذاشتم اونو بخونی بدک نیست دو روش برای ریسایز کردن عکس رو گفتم .

www.iranasp.net/Articles/ShowArticle.aspx?articleid=171

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه حسین جان ظاهراً میشه این کار رو کرد . یه کلاسی داره که با اون میشه انجام داد .

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mehdi25 :
نه حسین جان ظاهراً میشه این کار رو کرد . یه کلاسی داره که با اون میشه انجام داد .

به جون خودم این یکی دیگه راه نداره(اونقدر بیکار و الافم که اگه راه داشت انجام میدادم!) یعنی انجام دادن این کار بطور دستی اصلا دور از تصوره!!! مخصوصا اون حجم کم کردنه! کلی شرط و شروط داره که نوع فایل چی باشه.مثلا برای بیت مپ Compression ش چی باشه.dpi ش چی باشه.jpeg که دیگه هیچی اصلا!! ...
مثل اینه که با چیدن صندلی ها روی هم بخوای بری ماه!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از mehdivk :
سلام به همه دوستان خوب . من زیاد با ASP 3.0 کار نکردم و نمی دونم چه جوری میشه که از یک عکس یک Thumbnail ساخت و حجمش هم کم باشه .

آقای H_R که گفته با پلاس نمی شه . اگه منظور شما از +ASP همون ASP.net خودمون باشه و اینکه نمی شه حجم عکس رو در ASP.net کم کرد می خوام بگم یه کم داری اشتباه می کنی چون میشه کم کرد و خوبم میشه کم کرد . اگه دوست داری که این مسئله رو تحت وب ببینی می تونی گالری تصاویر سايت www.FaraFatehan.com رو ببینی این وب سايت از آخرین تولیدات منه . حجم عکس های کوچک و بزرگ را با هم مقایسه کن ؟

آقا منظور h_r از پلاس اسم کاربر plus هست نه asp plus
هر چند که اصلا از پستش هم چنین مطلبی برداشت نمیشد.

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آخه یکی اینقدر با اطمینان حرف میزد . حالا منم دنبالشم که ببینم میشه یا نه ...
میگفت با یه کلاس میشه این کار رو کرد

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام مجدد من یه کامپوننت دانلود کردم که اون عملیات کوچک کردن و کاهش حجم رو انجام میده . البته این کامپوننت دارای 2 حالته یکی با استفاده از توابع دات نت این کار رو انجام می ده و یکی هم با استفاده از COM فکر می کنم COM بدرد شما می خوره درسته یا نه ! لینک می دم که حالشو ببرید .

تو سايت CodeProject هم چند تا آموزش در مورد استفاده از این کامپوننت هست که خدائیش لینکشونو ندارم ولی دیدم که از این کامپوننت استفاده می کردند.

در انتها اینم بگم که یه کمکی اوپن سورس می باشد ولی این کامپوننت نکته انحرافی داره که پیدا کردنش با خودتون؟

دانلود این کامپوننت بصورت غیر مستقیم

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز با استفاده از کامپوننت که کاری نداره اما مشکل اینجاست که ما نمیتونیم اون کامپوننت رو روی سرور سایت نصب کنیم!!
مهدی جان احتمالا اون شخصی هم که گفته با یه کلاس میشه منظورش استفاده از کامپوننت بوده....

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
والا منم نمیدونم که میشه یا نه . اینجا مطرح کردم که بچه هایی که میدونن بگن .
آره با کامپونت مشکلی حل نمیشه . به قول شما کامپونت رو نمی تونیم رو سرور نصب کنیم

ikeyvan

Registered User
لایک‌ها
10
با کامپوننت aspjpeg شرکت persist میشه اما فقط برای فرمت jpeg

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کیوان جان اینو میگی شما ...
کد:
Set jpeg = Server.CreateObject("Persits.Jpeg")
path = server.mapPath ("upTest")
jpeg.Open path&"\image.jpg" 
response.write("OrgW= "&jpeg.OriginalWidth&"<BR>") 
response.write("OrgH= "&jpeg.OriginalHeight&"<BR>")
intX = jpeg.OriginalWidth / 10
intY = jpeg.OriginalHeight / 10
response.write("intX= "&intX&"<BR>") 
response.write("intY= "&intY&"<BR>")
jpeg.Width = intX
jpeg.Height = intY
jpeg.Save path&"\image.jpg"

ikeyvan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از plus :
عزیز با استفاده از کامپوننت که کاری نداره اما مشکل اینجاست که ما نمیتونیم اون کامپوننت رو روی سرور سایت نصب کنیم!!
مهدی جان احتمالا اون شخصی هم که گفته با یه کلاس میشه منظورش استفاده از کامپوننت بوده....

من فکر کنم دیگه روی همه سرور های ویندوز این کامپوننت (ASPJPEG) هست . یک امتحانی بکن اگه موفق نشدی از این برنامه که ضمیمه کردم استفاده کن . این نیازی به نصب روی سرور نداره .. یک فولدر Docs هم توش داره که همه چیز رو در مورد اش توضیح داده .. در ضمن کاملا رایگان هستش.

فایل های ضمیمه

• Imager_Resizer_2-3.zip
    465.2 KB · نمایش ها: 27

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
خود اسم کلاس ASPJPEG ا ؟ روی سایتم امتحان کردم نشناخت این کلاس رو! ضمیمه رو هم دانلود کردم دارم بهش ور میرم ببینم چی به چیه! اما بازم بعید میدونم بشه بدون رجیستر کردن Imager.dll اون رو روی سرور اجرا کرد! اینجوری راحت میشه یه سرور رو هک کرد....

ikeyvan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از plus :
خود اسم کلاس ASPJPEG ا ؟ روی سایتم امتحان کردم نشناخت این کلاس رو! ضمیمه رو هم دانلود کردم دارم بهش ور میرم ببینم چی به چیه! اما بازم بعید میدونم بشه بدون رجیستر کردن Imager.dll اون رو روی سرور اجرا کرد! اینجوری راحت میشه یه سرور رو هک کرد....
این تنها مزیتی که سازندش بهش اشاره کرده همین نیاز نداشتن به رجیستر هستش:)

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آره PLUS جان برا منم کار نکرد .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من که از اولشم گفتم نمیشه ، اصلا هیچ راهی نداره ! مگر کامپوننت که اونم نمیتونید روی سرور نصب کنید ولی حالا وقتی دات نت داره این امکانات رو به شما به راحتی میده چرا میخوای asp 3 رو توی منگنه قرار بدی :D

درضمن توی دات نت خیلی راحت میتونی آپلود کنی ولی توی asp 3 تاجایی که من یادمه آپلود هم کامپوننت میخواست (که حالا خدا رو شکر رو اکثر هاست ها هست )

بالا