به نقل از mehdi25 :نه حسین جان ظاهراً میشه این کار رو کرد . یه کلاسی داره که با اون میشه انجام داد .
به نقل از mehdivk :سلام به همه دوستان خوب . من زیاد با ASP 3.0 کار نکردم و نمی دونم چه جوری میشه که از یک عکس یک Thumbnail ساخت و حجمش هم کم باشه .
آقای H_R که گفته با پلاس نمی شه . اگه منظور شما از +ASP همون ASP.net خودمون باشه و اینکه نمی شه حجم عکس رو در ASP.net کم کرد می خوام بگم یه کم داری اشتباه می کنی چون میشه کم کرد و خوبم میشه کم کرد . اگه دوست داری که این مسئله رو تحت وب ببینی می تونی گالری تصاویر سايت www.FaraFatehan.com رو ببینی این وب سايت از آخرین تولیدات منه . حجم عکس های کوچک و بزرگ را با هم مقایسه کن ؟
Set jpeg = Server.CreateObject("Persits.Jpeg")
path = server.mapPath ("upTest")
jpeg.Open path&"\image.jpg"
response.write("OrgW= "&jpeg.OriginalWidth&"<BR>")
response.write("OrgH= "&jpeg.OriginalHeight&"<BR>")
intX = jpeg.OriginalWidth / 10
intY = jpeg.OriginalHeight / 10
response.write("intX= "&intX&"<BR>")
response.write("intY= "&intY&"<BR>")
jpeg.Width = intX
jpeg.Height = intY
jpeg.Save path&"\image.jpg"
به نقل از plus :عزیز با استفاده از کامپوننت که کاری نداره اما مشکل اینجاست که ما نمیتونیم اون کامپوننت رو روی سرور سایت نصب کنیم!!
مهدی جان احتمالا اون شخصی هم که گفته با یه کلاس میشه منظورش استفاده از کامپوننت بوده....
این تنها مزیتی که سازندش بهش اشاره کرده همین نیاز نداشتن به رجیستر هستشبه نقل از plus :خود اسم کلاس ASPJPEG ا ؟ روی سایتم امتحان کردم نشناخت این کلاس رو! ضمیمه رو هم دانلود کردم دارم بهش ور میرم ببینم چی به چیه! اما بازم بعید میدونم بشه بدون رجیستر کردن Imager.dll اون رو روی سرور اجرا کرد! اینجوری راحت میشه یه سرور رو هک کرد....