kambiz_g
Registered User
- نوشتهها
- 1,544
- لایکها
- 1,522
سلام
من یک فایل متنی دارم که محتویاتش این هست
میخواستم ببینم نرم افزاری هست که بشه باهاش چنین کاری روی یه فایل متنی انجام داد
این فایلی که من گذاشتم برای نمونه است
فایل اصلی نزدیک به صد هزار خط هستش
یعنی من میخوام بتونم در ابتدا یک خط رو تغییر بدم و بعد با زدن یک دکمه بقیه هم به این شکل در بیان
من یک فایل متنی دارم که محتویاتش این هست
من میخوام که محتویات این فایل به این تبدیل بشه بهINSERT INTO `English` (`English_Word`, `Word_ID`) VALUES ('A', 0);
INSERT INTO `English` (`English_Word`, `Word_ID`) VALUES ('A Bomb ', 1);
INSERT INTO `English` (`English_Word`, `Word_ID`) VALUES ('A La Carte ', 2);
INSERT INTO `Farsi` (`English_ID`, `Farsi_Word`) VALUES (0, 'حرف* اول* الفباي* انگليسي*، حرف* اضافه* مثبت*. ');
INSERT INTO `Farsi` (`English_ID`, `Farsi_Word`) VALUES (1, 'بمب* اتمي*. ');
INSERT INTO `Farsi` (`English_ID`, `Farsi_Word`) VALUES (2, '(در مورد كاغذ) جداجدا سفارش* داده* شده*. ');, 'هارون* برادر موسي*. ')
اگر فتوشاپ کار کرده باشین یه قسمتی هست که میشه یه سری کارها رو ضبط کرد و به یکباره روی بقیه انجام داد(29, 'A', 'حرف* اول* الفباي* انگليسي*، حرف* اضافه* مثبت*.', '', '<p>??? ????</p>', '', 1, 3, 0, 32, '2006-10-11 03:11:38', 62,);
(30, 'A Bomb', 'بمب اتمی', '', '<p>??? ????</p>', '', 1, 3, 0, 32, '2006-10-11 03:11:38', 62,);
(31, 'A La Carte', '(در مورد كاغذ) جداجدا سفارش* داده* شده*.', '', '<p>??? ????</p>', '', 1, 3, 0, 32, '2006-10-11 03:11:38', 62,);
میخواستم ببینم نرم افزاری هست که بشه باهاش چنین کاری روی یه فایل متنی انجام داد
این فایلی که من گذاشتم برای نمونه است
فایل اصلی نزدیک به صد هزار خط هستش
یعنی من میخوام بتونم در ابتدا یک خط رو تغییر بدم و بعد با زدن یک دکمه بقیه هم به این شکل در بیان