• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر رشته از کاردانی به کارشناسی

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
درود دوستان

بنده تصمیم دارم برای کنکور کاردانی به کارشناسی در امتحان رشته عمران شرکت کنم . خودم در حال حاضر تو رشته کامپیوتر-نرم افزار(کاردانی) دانشجو هستم . اما تحقیق کردم و دیدم گرایش عمران-عمران دیگه توی دفترچه نیس و فقط سه گرایش راه سازی و ساختمان و فاضلاب توی دفترچه هست .

حال بنده که نصمیم گرفته بودم در گرایش عمران-عمران ادامه تحصیل بدم و با توجه به زمان حال این گرایش وچود نداره باید چکار کنم؟

مشکل دیگه اینجایه دروس محاسباتی از این گرایش ها حذف شده و برای کنکور کارشناسی ارشد اون درس های محاسباتی رو خودمون باید بخونیم که خیلی سخت هستن و با توجه به سختی کنکور کارشناسی ارشد این کار خیلی سختیه .در ضمن **** مهندسی هم حق امضا به فارغ التحصیل های کارشناسی ناپیوسته نمیده .

حالا به نظر شما چکار کنم؟
آیا تو همین گرایش ساختمون ادامه بدم با توجه به اینکه برای کارشناسی ارشد هم میخام ادامه بدم یا نه؟دروس محاسباتیشو چکار کنم؟

davoud2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من هم همین مشکل رو دارم . لطفا راهنمایی کنید .

ali_727272

Registered User
لایک‌ها
16
ببینید من خودم رشته ساختمانم سال بدم کنکور دارم..اهل نصیحت نیستم اما بهت میگم اینکارو نکن چون **** مهندسی بهت نه اجازه طراحی میده نه نظارت
درضمن اره حق طراحی از بچه های فنی گرفته شده و فقط میتونن مهندس ناظر و مجری شن .. الانم بهترین گرایشات یکی تکنولوژی ساختمانه و دیگری مهندسی اجرایی ساختمان و دیگه چیزی به اسم عمران عمران نیست الان عوضش کردن گذاشتن عمران تکنولوژی عمران که اصلا دانشگاه دولتی نداره و به نظرم تو این گرایش حق طراحی داری چون دروس دینامیک و زلزله رو پاس میکنی که **** مهندسی همینو میخواد اگه سوال دیگه ای هست بنده در خدمتم

بالا