• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر رشته دانشگاه

soheil.sk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها خسته نباشین

من دیروز کنکور سراسری 90 دادم.رشتم علوم انسانیه.راستش فکر نمی کنم رشته ای که می خوام رو قبول شم.می خواستم بدونم اگه امسال کنکور سراسری هر رشته ای به جز رشته ای که مد نظرمه قبول شدم میتونم اون رشترو بخونم و سال بعدش دوباره کنکور بدم و تغییر رشته بدم به رشته ی مورد علاقم؟یعنی طی سال 90 تا 91 هم در دانشگاه تحصیل کنم و هم برای کنکور 91 بخونم.

آیا امکان پذیره؟

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
ديگه اسمش كه تغيير رشته نيس!داري دوباره كنكور ميدي.اگه دختري كه كلا خرج الكي نكن كه بري دانشگاه.وقتتم گرفته ميشه.بشين يه سال ديگه بخون.اگه پسري و پيش دانشگاهي كه هنوز يه سالي وقت داري.در صورتي توصيه ميشه بري دانشگاه كه پسري و سال دومي كه اگه نري مجبوري بري سربازي،كه اونم مطمئن نيستم بعد از اينكه از رشته اولت انصراف بدي،مجبورت ميكنن بري سربازي يا نه.كلا دليلي براي خوندن رشته اي كه دوسش نداري نيس.اگه جايي كه دوس نداري قبول شي ميري 4 سال لعن و نفرين ميكني خودتو.

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
نه اگه بری دانشگاه سراسری یک سال از کنکور دادن محروم میشی
باید 2 سال دیگه کنکور بدی شاید رشته مورد نظرتو بیاری که اون موقع یا اصلا کنکور نمی دی یا کنکورم بدی رشتتو نمیاری
رشته های علوم انسانی همشون توی پیام نور ارائه میشن برو همونجا از نظر کیفیت هم جزو 6 دانشگاه برتر ایرانه فقط پدرتو در میارن تو امتحانا

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
نه اگه بری دانشگاه سراسری یک سال از کنکور دادن محروم میشی

البته به نظرم اين در صورتيه كه روزانه قبول شه.تا اونجا كه من ميدونم اگه شبانه بياره ميتونه انصراف بده يا اصلا ثبت نام نكنه.

بالا