• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر رشته در دانشگاه ازاد

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان
یکی از رفقا این سوال رو از ما پرسید حالا من اینجا از شما میپرسم اگه میدونین کمک کنید .
رفیقمون ترم اول رشته صنایع دانشگاه ازاد کرمان رو ثبت نام کرده بود و مرخصی گرفته بود. حالا از این ترم میخواد بره ولی قصد تغییر رشته به عمران رو داره.
حالا سوالش اینه که نحوه تغییر رشته چجوریه ؟ چند درصد باهاش موافقت میشه ؟
والا اون چیزی که من میدونم و راهنماییش کردم این بود که اول باس یکی دو ترم رو بخونی بعدش بذارن تغییر رشته بدی ( حالا نمیدونم درست گفتم یا اشتباه )
کلا نحوه کار چطوریه ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :)

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام . مهندسی دیگه ؟
اصلا امکان تغییر رشته نیست دوست خوبم . دوست شما باید یکبار دیگه کنکور بده و رشتش رو تغییر بده . اگه میشد به همین اسونی تغییر رشته بدی که همه رشته مدیریت شرکت میکردند بعد از 1 ترم به مکانیک و برق و هوا فضا و .... تغییر رشته میدادند :D

البته اگر کاردانیه و از اون دست افرادیه که بدون کنکور رفته بخونه ممکنه قوانینش فرق کنه ولی در سطح کارشناسی باید دوباره کنکور بده 100% این چیزی که شما میگی واسه وقتیه که طرف مثلا 2-3 ترم از صنایع خونده حالا دوباره کنکور داده و عمران قبول شده حالا ممکنه مثلا 20-30 تا از واحدهای پاس شده که جزء دروس مشترک بودند رو ازش قبول کنند .

موفق باشید .:)

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
والا من ازش پرسیدم میگه تابستون امسال از همین روش بدون کنکور ( از رو معدل ) اومدم صنایع . مهندسی صنایع کارشناسی پیوسته . تازه رشته تحصیلی دبیرستانشم تجربی بوده .
ینی کلا امکان تغییر جز کنکور دادن مجدد وجود نداره ؟

بالا