• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر رشته لیسانس بعد از فارغ التحصیلی

vshalchian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من لیسانس ریاضی کاربردی از دانشگاه امیر کبیر دارم و در سال 85 فارغ التحصیل شدم.
الان نیاز دارم که لیسانس کامپیوتر داشته باشم.یعنی حتی اگر فوق لیسانس هم قبول بشوم و بگیرم به درد من نمی خورد.
زمان تحصیل واحدهای رشته ما خیلی به رشته علوم کامپیوتر نزدیک بود.یعنی شاید حداکثر 30 یا کمتر واحد اختلاف داشته باشه.
حالا به نظر شما چه کار باید کرد ؟
آیا باید از اول کنکور داد ؟

اگر کسی در این شرایط کنکور شرکت کنه و قبول بشه واحدهایی که تا الان پاس کرده قبوله ؟

ممنون.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
من لیسانس ریاضی کاربردی از دانشگاه امیر کبیر دارم و در سال 85 فارغ التحصیل شدم.
الان نیاز دارم که لیسانس کامپیوتر داشته باشم.یعنی حتی اگر فوق لیسانس هم قبول بشوم و بگیرم به درد من نمی خورد.
زمان تحصیل واحدهای رشته ما خیلی به رشته علوم کامپیوتر نزدیک بود.یعنی شاید حداکثر 30 یا کمتر واحد اختلاف داشته باشه.
حالا به نظر شما چه کار باید کرد ؟
آیا باید از اول کنکور داد ؟

اگر کسی در این شرایط کنکور شرکت کنه و قبول بشه واحدهایی که تا الان پاس کرده قبوله ؟

ممنون.

سلام؛
من البته در رشته کامپیوتر تحصیل نکردم گرچه لیسانسم رو مثل شما سال 85 گرفتم؛
عرض کنم که شما کنکور بدید و قبول بشید(با توجه به اینکه می گید به لیسانس و نه فوق لیسانس کامپیوتر نیاز دارید)و بعد از اینکه قبول شدید واحدها رو تطبیق بدید؛همانطور که گفتید بسیاری از واحد ها رو می تونید تطبیق بدید؛اما برای اطمینان بیشتر پیشنهاد می کنم اگر براتون مقدوره به همون دانشگاه خودتون مراجعه کنید و بپرسید؛اما موضوع تطبیق وجود داره ولی جزئیاتش رو نمی دونم؛

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
یکسری به این موسساتی که نماینده پیام نور هستند هم بزنید!

البته به شرطی که مهم نباشه از کجا میخواین مدرک بگیرید!

vshalchian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون
من می خواستم برای استرالیا اقدام کنم.برای همین ترجیح می دم مدرکم از جای معتبری باشه.
اگر باز هم اطلاعاتی داشتید لطف بدید.
ممنون

sanbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه زمانی قانون بود که هرکس لیسانس از دانشگاه دولتی می گرفت نمی تونست مجددا برای لیسانس و کاردانی در کنکور دولتی شرکت کند اما برای غیر انتفاعی و پیام نور می شد. حالا هم اگر آن قانون باقی باشد باید بین آزاد و پیام نور و غیر انتفاعی یکی رو انتخاب کنی.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
یه زمانی قانون بود که هرکس لیسانس از دانشگاه دولتی می گرفت نمی تونست مجددا برای لیسانس و کاردانی در کنکور دولتی شرکت کند اما برای غیر انتفاعی و پیام نور می شد. حالا هم اگر آن قانون باقی باشد باید بین آزاد و پیام نور و غیر انتفاعی یکی رو انتخاب کنی.

تا جایی که من میدونم یه چند سال بعد از قبولی2 یا 3 سال نمیتونید دیگه کنکور بدن در همون مقطع! اما قانونی که هست اینکه برای یک مقطع تحصیلی دوبار معافی تحصیلی نمیدن! حالا فرقی نمیکنه دولتی باشه یا پیام نور یا هر چیز دیگه!

vshalchian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا جایی که من میدونم یه چند سال بعد از قبولی2 یا 3 سال نمیتونید دیگه کنکور بدن در همون مقطع! اما قانونی که هست اینکه برای یک مقطع تحصیلی دوبار معافی تحصیلی نمیدن! حالا فرقی نمیکنه دولتی باشه یا پیام نور یا هر چیز دیگه!

اگر منظورتون سربازی هست من کارت پایان خدمت دارم.

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
من ترم اول كامپيتر( سخت افزار) هستم دانشگاه آزاد تهران جنوب
مي خواستم كه به نرم افزار تغيير رشته بدهم كمكم كنيد چه بايد انجام دهم ؟؟
چه زماني چه انجام دهم؟؟؟و تراز ورودي من هم 6850 است
لطفا من را راهنمايي كنيد

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من ترم اول كامپيتر( سخت افزار) هستم دانشگاه آزاد تهران جنوب
مي خواستم كه به نرم افزار تغيير رشته بدهم كمكم كنيد چه بايد انجام دهم ؟؟
چه زماني چه انجام دهم؟؟؟و تراز ورودي من هم 6850 است
لطفا من را راهنمايي كنيد

شما باید با دانشگاه صحبت کنید در صورتی که تراز شما بالاتر از تراز آخرین فرد قبولی در گرایش نرم ازار باشد؛بعید می دانم که نتوانند گرایشتان را تغییر دهند؛اما بنده فکر می کنم که مهم نباشد که کدام گرایش بخوانید؛شما باید در زمینه مورد علاقه خود کار کنید؛فکر نکنید در دانشگاه همه چیز را یاد می گیرید؛تصوری که از رشته کامپیوتر در ذهن من بود با آنچه در دانشگاه دیدم از زمین تا آسمان است؛

بالا