• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر عجیب ورودیه گوگل

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
سلام دوستان
ای پی ورودیم تا 2700 رفت بالا یهو شده 1600
با هر کلمه ای هم چک میکنم افت نداشتم تو گوگل(گوگل وب مستر هم همینو میگه!!!)
ایندکسمم هر روز بیشتر میشه و از این لحاظ هم مشکلی ندارم!
کسی بابت افت ورودیم ایده ای نداره؟
نزدیکه 20 روزه این حالته!

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سلام اگه دامنتون ir باشه یه 2 هفته ای dns های دامنه ir همشون ایراد پیدا کرده بودن که همه بدبخت شدن:|
الان برای من 4-5روزی هست که dns هام درست شده(طبق گفته گوگل وبمستر)

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
واسه منم همین طوریه
پیشرفت.....پیشرفت....پیشرفت.... پس رفت
حالا از اول پیشرفت پیشرفت پیشرفت....دوباره پسرفت
نمیدونم ماله منم 1 ماهی شده این طوریه شاید از امتحانات باشه
شایدم نمیدونم...(یاس):D

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
واسه منم همین طوریه
پیشرفت.....پیشرفت....پیشرفت.... پس رفت
حالا از اول پیشرفت پیشرفت پیشرفت....دوباره پسرفت
نمیدونم ماله منم 1 ماهی شده این طوریه شاید از امتحانات باشه
شایدم نمیدونم...(یاس):D
منم از شروع امتحانات با این معضل روبرو شدم :|
سایتت تو چیه داداش؟

saze20

Registered User
لایک‌ها
25
فکر کنم همه سایتها از اول امتحانات این مشکل رو داشته.
چون منم سه تا سایت دارم که هر سه تاش از اول امتحانات افت کرده

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
این موضوع کاملا طبیعی هست.نگران نباشید.دلیل افت ورودی گوگل لزوما ایراد از سایت شما یا تغییرات گوگل نیست.
تعطیلات، عید ها و شاید برعکس روزهای امتحان و پرمشغله و ... و هر بازه زمانی که افراد کمتر پای اینترنت میرن باعث کاهش ورودی میشه.در حقیقت کسی کمتر میاد توی گوگل سرچ کنه.
افزایش استفاده از وی .پ. ان (چون نتایج گوگل بر اساس کشور جستجو کننده متفاوت هست) یا کند شدن اینترنت ایران هم از دلایل دیگه می تونه باشه.

Last edited:

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
این موضوع کاملا طبیعی هست.نگران نباشید.دلیل افت ورودی گوگل لزوما ایراد از سایت شما یا تغییرات گوگل نیست.
تعطیلات، عید ها و شاید برعکس روزهای امتحان و پرمشغله و ... و هر بازه زمانی که افراد کمتر پای اینترنت میرن باعث کاهش ورودی میشه.در حقیقت کسی کمتر میاد توی گوگل سرچ کنه.
افزایش استفاده از وی .پ. ان یا کندی اینترنت ایران هم از دلایل دیگه می تونه باشه.
مرسی از راهنماییت
برا من 40 درصد کاهش داشت(و داره) ورودیم

saze20

Registered User
لایک‌ها
25
من که تمام درآمدم از اینترنت مربوط به دانشجوها میشه و حدود یک ماه هست که درآمی نداشتم!
اینم از اشکالات تخصصی کار کردن هست

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
طبیعیه داداش،تا اونجایی که من شنیدم خیلیا این مشکل رو داشتن،حل میشه انشالله

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
خدا
طبیعیه داداش،تا اونجایی که من شنیدم خیلیا این مشکل رو داشتن،حل میشه انشالله
کنه اینجوری باشه
چون خیلی داره بازدیدم پایین میاد
جالبیش اینه که گوگل وب مستر همه کلمه کلیدیهامو تو همون لینک قبلی نشون میده و ظاهرا افتی نداشتم!
مرسی که جواب دادید

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
د
خدا

کنه اینجوری باشه
چون خیلی داره بازدیدم پایین میاد
جالبیش اینه که گوگل وب مستر همه کلمه کلیدیهامو تو همون لینک قبلی نشون میده و ظاهرا افتی نداشتم!
مرسی که جواب دادید
دوست عزیز به خاطر داشته باش شما که فقط با گروه خاصی از جامعه کار می کنید این چیز ها نه تنها طبیعی بلکه قانونشه و جزئی از تجارت شماست.مثل فروش بخاری که زمستون زیاده و تابستون تعطیل و خیلی چیزای دیگه.موضوع دیگه اینکه اتفاقاتی که توی جامعه میفته شدیدا موثر هست.مثلا اگر یه موسسه آموزشی شروع به تبلیغ توی تلویزیون برای فروش سوالات تست و آزمون کنه و شما هم وب سایتی برای فروش سوال تست دارید، میزان جستجوی این موضوع شدیدا در اینترنت پایین میاد و در نتیجه بازدید های شما شدیدا افت خواهد کرد و میزان زنگ خور های اون تبلیغ کننده بالا میره.یا همین ستاره 733 .از وقتی که شروع به تبلیغ در تلویزیون کرد، نمودار جستجوی گوگل رو در عبارت های مرتبط با شارژ رو تا یک دهم پایین آورد که همین الان می تونید در نمودار گوگل ببینید.
اگر هم استفاده از وی-پ-N به هر دلیلی بالا بره ورودی گوگل شما کم میشه.چون نتایج گوگل بر اساس کشور جستجو کننده متفاوت هست و معمولا با آی پی کشوور های دیگه در رتبه پایین تر و حتی صفحات عقب تری قرار دارید.در نتیجه اگه استفاده از وی-پ-ن زیاد شه ،ورودی کمتری خواهید داشت.این زیاد شدن هم متاسفانه چیزی نیست که بشه آمار گرفت.

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
د

دوست عزیز به خاطر داشته باش شما که فقط با گروه خاصی از جامعه کار می کنید این چیز ها نه تنها طبیعی بلکه قانونشه و جزئی از تجارت شماست.مثل فروش بخاری که زمستون زیاده و تابستون تعطیل و خیلی چیزای دیگه.موضوع دیگه اینکه اتفاقاتی که توی جامعه میفته شدیدا موثر هست.مثلا اگر یه موسسه آموزشی شروع به تبلیغ توی تلویزیون برای فروش سوالات تست و آزمون کنه و شما هم وب سایتی برای فروش سوال تست دارید، میزان جستجوی این موضوع شدیدا در اینترنت پایین میاد و در نتیجه بازدید های شما شدیدا افت خواهد کرد و میزان زنگ خور های اون تبلیغ کننده بالا میره.یا همین ستاره 733 .از وقتی که شروع به تبلیغ در تلویزیون کرد، نمودار جستجوی گوگل رو در عبارت های مرتبط با شارژ رو تا یک دهم پایین آورد که همین الان می تونید در نمودار گوگل ببینید.
اگر هم استفاده از وی-پ-N به هر دلیلی بالا بره ورودی گوگل شما کم میشه.چون نتایج گوگل بر اساس کشور جستجو کننده متفاوت هست و معمولا با آی پی کشوور های دیگه در رتبه پایین تر و حتی صفحات عقب تری قرار دارید.در نتیجه اگه استفاده از وی-پ-ن زیاد شه ،ورودی کمتری خواهید داشت.این زیاد شدن هم متاسفانه چیزی نیست که بشه آمار گرفت.
حرفتون کاملا متین
ولی سایتهایی که مشابه من فعالیت میکنن با این افت روبرو نبودن
و فک کنم امتحانات هم دیگه تموم شده(تنها دلیل مقطعی که به ذهنم میرسه)

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
حرفتون کاملا متین
ولی سایتهایی که مشابه من فعالیت میکنن با این افت روبرو نبودن
و فک کنم امتحانات هم دیگه تموم شده(تنها دلیل مقطعی که به ذهنم میرسه)
اگه اینطوره پس سه حالت بیشتر نداره:
1- رقص گوگل هست (Google Dance) - گوگل گاهی وقتا شما رو جابجا میکنه تا عکس العمل کاربرا رو تشخصیص بده.این جابجایی لزوما چند روزه یا چند ساعته نیست که شما بتونید در نتایج گوگل ببنید.مثلا ممکنه از هر 10 جستجو 2 بار اینطور بشه.
2- شاید شما در گوگل sign in هستید و جستجو می کنید یا نتایج جستجو، کش شده.با چند مرورگر این کار رو انجام بدید و همه اطلاعات ذخیره شده رو پاک کنید و مجددا جستجو کنید.شاید سر جای قبلی نباشید.
3- همون *** که گفتم.اگر سایت های مشابه شما قدیمی باشن معمولا با آی پی غیر ایرانی هم در صدر نتایج هستند.

در غیر اینصورت توجه نکن بنظر من و به کارت ادامه بده.

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
اگه اینطوره پس سه حالت بیشتر نداره:
1- رقص گوگل هست (Google Dance) - گوگل گاهی وقتا شما رو جابجا میکنه تا عکس العمل کاربرا رو تشخصیص بده.این جابجایی لزوما چند روزه یا چند ساعته نیست که شما بتونید در نتایج گوگل ببنید.مثلا ممکنه از هر 10 جستجو 2 بار اینطور بشه.
2- شاید شما در گوگل sign in هستید و جستجو می کنید یا نتایج جستجو، کش شده.با چند مرورگر این کار رو انجام بدید و همه اطلاعات ذخیره شده رو پاک کنید و مجددا جستجو کنید.شاید سر جای قبلی نباشید.
3- همون *** که گفتم.اگر سایت های مشابه شما قدیمی باشن معمولا با آی پی غیر ایرانی هم در صدر نتایج هستند.

در غیر اینصورت توجه نکن بنظر من و به کارت ادامه بده.
بازم مچکر
تو گوگل که ساین این بودم ولی ذخیره کشم غیر فعاله و نتایج هم از گوگل وب مستر پیگیرم(جایگاه کلمات کلیدی)
کاره خاصی هم به نظرم نمیرسه انجام بدم :(

reza21biologist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
سلام
درصورتی که نیاز دارید سایت شما از لحاظ سئو بررسی شود به تاپیک زیر مراجعه کنید :
http://forum.persiantools.com/threads/بررسی-وبسایت-شما-از-لحاظ-سئو-و-رفع-ایرادات-آنها.512880/
با تشکر
مهدی امان زاده
مرسی اقا مهدی که جواب دادید
ولی سایت من سئو شدست و خوب هم داشت پیش میرفت تعجبم از اینه

بالا