• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر عنوان سایت، ایا مضر است؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
میتونه باعث افت بشه
اما قطعی نیست

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
بله ممكن هستش

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
ممکنه توی یه دوره زمانی مشخص دوباره بازدید برگرده سرجاش؟

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
صد در صد در بلند مدت مضر هست چون موضوع و محتوای درک شده توسط گوگل از سایت شما متناسب با عنوان سایت است

عنوان سایت یعنی هدف و مسیر محتوای سایت

یه جورایی میشه گفت عنوانی که روی یه دامین قرار میگیره تاثیرش تا یکسال باقی می مونه

ضمنا عنوان رو میشه از دید سئو به عنوان برند و کلمه کلیدی سایت به حساب آورد شما با عنوان جدید باید راه قبلی رو از نو بری تا کلمه کلیدی جدید دوباره تثبیت بشه

خوش باشی

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
بله ممکنه درست بشه
حتی شاید بهتر هم بشه

منم با نظر ایشون موافقم . می تونه بهتر بشه . می تونه بد تر بشه . طبیعتا شما نیاز به تغییر داری برای بهتر شدن . تغییر حتی در این سطح هم می تونه خیلی به نفع شما تموم بشه اگه کلمات درست رو انتخاب بکنی . ضمن اینکه شما داری در جهت محتوای سایتت تغییر می دی نمیای یه عنوان کاملا بی ربط بذاری .
در دراز مدت من فکر می کنم به نفعت تموم می شه چون این تغییری که الان بهش رسیدی و می خوای انجام بدی قاعدتا از روی تجربه و مطالعه و تحقیق بدست آوردی ! در نتیجه بهتر از عنوان و ... قبلیه .

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
ممنون از دوستان

ثبت کردن سایت مثلا بعد از 4 ماه فعالیت توی گوگل وبمستر می تونه تاثیر منفی توی آمار داشته باشه؟
چون من هر بار سایتی رو توی گوگل وبمستر ثبت کردم بازدیدش افت داشته

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خیر این دلیل قانع کننده نیست که افت کنه
بلکه محتوا و لینک ها پالایش درست میشن

ممنون از دوستان

ثبت کردن سایت مثلا بعد از 4 ماه فعالیت توی گوگل وبمستر می تونه تاثیر منفی توی آمار داشته باشه؟
چون من هر بار سایتی رو توی گوگل وبمستر ثبت کردم بازدیدش افت داشته

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بخونید.

[h=3]Title[/h]
Browser title tag is one of the most important on-page SEO factors. Recommendations include:​

• [*=left]Always include a title tag on your pages
    [*=left]Keep the title length up to 11 words or 70 characters
    [*=left]Use relevant keywords in your title tags
    [*=left]Do not duplicate title tags throughout the site. Every page should have it's own title.
Accurately describe the page's content - Choose a title that effectively communicates the topic of the page's content.Avoid:
• choosing a title that has no relation to the content on the page
• using default or vague titles like "Untitled" or "New Page 1"Create unique title tags for each page - Each of your pages should ideally have a unique title tag, which helps Google know how the page is distinct from the others on your site.Avoid:
• using a single title tag across all of your site's pages or a large group of pagesUse brief, but descriptive titles - Titles can be both short and informative. If the title is too long, Google will show only a portion of it in the search result.Avoid:
• using extremely lengthy titles that are unhelpful to users
• stuffing unneeded keywords in your title tags

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
فرهاد جان بستگی به این داره که عنوان جدید مطابقت با موضوعات داره یا نه.یه وقت ممکنه عنوان جدید مطابقت بیشتری با محتوا داشته باشه که این صد در صد باعث پیشرفت سایت میشود.

mehdi2xz

Registered User
لایک‌ها
29
بستگی به پیج رانگ گوگل سایت داره هر چه محبوب تر باشی گوگل زود تر اون رو مطابقت میده.من این کار رو کردم البته با وبلاگ هر وقت تو گوگل میرفتم هنوز قبلی موجود بود.

بالا