• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر عنوان سایت و افت در رتبه گوگل!

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
من دیروز عنوان سایت وردپرسیم رو از بخش تنظیمات کلی تغییر دادم و این کار رو تو افزونه وردپرس سءو هم انجام دادم. الان که کلمه کلیدی خاصی رو تو گوگل می زنم سایتم رو صفحه 11 نشون میده در حالی که تا قبل این صفحه 2 یا 3 بود!
به این دلیل عنوان رو تغییر دادم که می خواستم عنوان به عبارات جستجوی کاربران نزدیک تر باشه چون عنوان قبلی زیاد جالب نبود.
الان اگر همینطوری بمونه بعد یه مدت اوکی میشه یا نه بهتره عنوان رو برگردونم عنوان قبلی؟
کسی تجربه مشابه من رو داشته؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام
من دیروز عنوان سایت وردپرسیم رو از بخش تنظیمات کلی تغییر دادم و این کار رو تو افزونه وردپرس سءو هم انجام دادم. الان که کلمه کلیدی خاصی رو تو گوگل می زنم سایتم رو صفحه 11 نشون میده در حالی که تا قبل این صفحه 2 یا 3 بود!
به این دلیل عنوان رو تغییر دادم که می خواستم عنوان به عبارات جستجوی کاربران نزدیک تر باشه چون عنوان قبلی زیاد جالب نبود.
الان اگر همینطوری بمونه بعد یه مدت اوکی میشه یا نه بهتره عنوان رو برگردونم عنوان قبلی؟
کسی تجربه مشابه من رو داشته؟

عنوان جدیدتون در رتبه های گوگل چنده ؟

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
منم بعضی مواقع صفحه لینک اولم بعضی موقع ها میرم صفحه دوم ، این خودش تقریبا میشه گفت طبیعی هستش و همیشه لینکها جابجا میشه یعنی مشکل از تغییر عنوان نیست

ولی تغییر عنوان در کل حدود یک ماه طول میکشه تا در تمامی مطلب تغییر کنه

بالا