• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر فونت صفحه html

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
راهی هست که بشه بجای استفاده از سایت های فونت انلاین فونت رو روی هاست خودم اپلود کنم و باهاشت فونت صفحه رو تغییر بدم؟
این کار رو روی هاست رایگان انجام دادم ولی روی هاست خودم عمل نمیکنه ویژگی خاصی باید رو ی هاست فعال بشه تا بشه این کار رو کرد؟

Last edited:

ms313

Registered User
لایک‌ها
13
کد هاتون رو بذارید تا دیده بشه . مسیرش رو هم چک کنید ببیند درست مسیر دهی می کنید.
نیاز نیست چیزی فعال باشه.
موفق باشید.

iReza_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام / بله میشه . شما یک فولدر درست کنید و فونت هاتونو آپ کنید و مسیر بدید .
موفق و پیروز باشید

linoux.net

Registered User
لایک‌ها
24
اول فونت رو در جایی توی هاستتون آپلود کنین ، بعدش توو سی اس اس کد زیر رو وارد کنین
@font-face
{
font-family: fontname;
src: url('yourfont.ttf'),

}
به جای fontname هر اسمی می تونین بزارین ، و به جای yourfont.ttf مسیر فونتتون در هاست رو بدین
حالا می تونین به هر قسمتی در سی اس اس که دوست داشتین فونتتون رو بدین فقط دقت کنین نام فونت شما چیزیه که توو font-family هست نه اسم خود فونت (به مثال پایین دقت کنین)
body{
font-family:myfont;
}

Last edited:

linoux.net

Registered User
لایک‌ها
24
نوشته ها راست چین هستن ابتدا کدها رو توو نوتپد کپی کنین بعد استفاده کنین ، سوالی بود در خدمتم

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
نوشته ها راست چین هستن ابتدا کدها رو توو نوتپد کپی کنین بعد استفاده کنین ، سوالی بود در خدمتم

ممنون از راهنماییتون
ولی
مشکل من کار نکردن کد ها نیست
کد درست کار میکنه و فونت رو تغییر دادم ولی
باید فونت رو همون هاست اپلود شده باشه
مثلا اگه فونت رو بایه دامین دیگه روی یه هاست دیگه آپ کرده باشم روی یک دامین دیگه رو هاست دیگه کار نمیکنه!

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
ممنون از راهنماییتون
ولی
مشکل من کار نکردن کد ها نیست
کد درست کار میکنه و فونت رو تغییر دادم ولی
باید فونت رو همون هاست اپلود شده باشه
مثلا اگه فونت رو بایه دامین دیگه روی یه هاست دیگه آپ کرده باشم روی یک دامین دیگه رو هاست دیگه کار نمیکنه!

تا اونجای که من دیدم مربوط نمیشه به هم هر ادرسی بدی بش در صورتی که تو اون ادرس فونت باشه اجراش می کنه

بالا