• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر محل برگذاری آزمون سراسری؟

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
سلام دوستان
یک راهنمایی میخواستم اون هم در مورد محل برگذاری آزمون که موقع ثبت نام اپراتر خنگ! کافی نت به جای خرمشهر ، آبادان رو برای برگذاری آزمون سراسری انتخاب کرد و من الان توی کارتم محل برگذاری آزمونم آبادان خورده و باید برم آبادان آزمون بدم
راه نیست تغییرش بدم؟ شنیده بودم قبلا گفته بودن متقضیان میتونن به نزدیک ترین حوزه ی امتحانی مراجعه کنن بدون توجه به محل درج شده توی کارت؟ درست هست این؟ یکی راهنمایی کنه لطفا

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام دوستان
یک راهنمایی میخواستم اون هم در مورد محل برگذاری آزمون که موقع ثبت نام اپراتر خنگ! کافی نت به جای خرمشهر ، آبادان رو برای برگذاری آزمون سراسری انتخاب کرد و من الان توی کارتم محل برگذاری آزمونم آبادان خورده و باید برم آبادان آزمون بدم
راه نیست تغییرش بدم؟ شنیده بودم قبلا گفته بودن متقضیان میتونن به نزدیک ترین حوزه ی امتحانی مراجعه کنن بدون توجه به محل درج شده توی کارت؟ درست هست این؟ یکی راهنمایی کنه لطفا
مگه بعد ثبت نام یه چند روزی نمیزارن واسه اصلاح اون موقع چرا درستش نکردی؟
خیر دوست عزیز فقط اونجایی که توکارت زده باید برید وچاره ایی نیست1اون واسه موقعی هستش که اونا اشتباه کرده باشن!

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
مگه بعد ثبت نام یه چند روزی نمیزارن واسه اصلاح اون موقع چرا درستش نکردی؟
خیر دوست عزیز فقط اونجایی که توکارت زده باید برید وچاره ایی نیست1اون واسه موقعی هستش که اونا اشتباه کرده باشن!

اصلا نمیدونستم یه شهر دیگه رو انتخاب کرده ...
باشون تماس گرفتم گفتن باید بری باجه های رفع نقص امروز یه سر میرم ببینم چی میگن ...

مرسی

بالا