• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر کار کلید های کیبورد keyboard remaping

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
این تاپیک به درد کسایی می خوره که موقع تایپ زیاد از فارسی به انگلیسی شیفت پیدا می کنن. مثلا توی نوشتن مقاله علمی و اینجور چیزا.
به درد تایپیست های بنده خدا هم می خوره که یکم کارشون راحت بشه . هرکس کارش راه افتاد مارو دعا کنه
البته با این نرم افزار میشه همه کلید ها رو تغییر داد و کاربردهای دیگه ای هم داره مثلا ایجاد shortcut مثلا وقتی فلان دوتا کلید رو با هم بزنید بره توی homepage شما و یا مثلا نرم افزار وین امپ رو باز کنه و از این کارا.

گرفتن کلید alt+shift موقع تایپ کردن برای من مشکل ساز بود. سرعت تایپ من بالاست ولی این کار موقع تایپ متن مختلط سرعت رو خیلی می گیره و حوصله آدم رو سر می بره . با استفاده از نرم افزاری که در زیر معرفی می کنم بجای فشار دادن alt+shift از این به بعد با کلیک capslock بین دو زبان منتقل شوید.

داونلود از اینجا با حجم 2 مگابایت:
http://www.autohotkey.com/download/

فایل زیر رو خودم دستکاری کردم. موقعی که می خواهید این تغییر اجرا بشه روش دوبار کلیک کنید یه آیکون h سبز رنگ میاد پائین

http://www.speedyshare.com/921290553.html

از این به بعد برای جابجایی بین دوتا زبون فقط کافیه capslock رو بزنید. و کار قبلی این کلید رو هم shift+capslock انجام میده و همینطور برای نوشتن ویرگول دکمه زیر scape رو می زنید و لازم نیست shift+t زده بشه. البته ویرگولش خارجیه و ایرانیش رو نتونستم بیارم کاری که می کنم اینه که بعد از تمام شدن نوشته replace رو می زنم توی ورد و ویرگول های خارجی رو با ایرانی عوض می کنم .منظورم ایناست:

ویرگول خارجی: ,

ویرگول ایرانی: ،

برای برگشت به حالت قبل یعنی کیبورد اصلی هم که واضحه . آیکونه رو اون پائین کلیک راست کنید و ببندید. همین

امیدوارم مفید بوده باشه.

بای

Last edited:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
Post Replies if you found this topic usefull

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
یادم نبود به این بخش سالی به دوازده ماه یه نفرم سر نمی زنه!

sohrablh

Guest
لایک‌ها
0
File not found. It has been either deleted, or it never existed at all.
please replace it

بالا