• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییرfooter اضافه شده در دیتابیس

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب نمیدونم دیگه اینجا میشه به جواب سوال رسید یا نه! اما من از بس از این asp و asp.net بدم میاد. نمیدونم که چرا هرکی اتفاقا کاری واسه ما انجام میده توش یه چیزی رو ناقص تعریف میکنه میفته گردن من. ( از این اسمایلی ها ک دار فحش میده!!)

و حالا سوال. آیا راهی هست که مثلا footer یا منویی که از توی سرور(دیتابیس) به نظر خونده میشه یه جوری ادیت کرد؟

ببینید اینجوری کد شده :

کد:
<asp:PlaceHolder ID="phFooter" runat="server"></asp:PlaceHolder>

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار باید بکنم که بتونم مثلا footer رو تغییر بدم. البته متاسفانه دسترسی به سورس ندارم.

راهی هست؟

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب با دستور UPDATE اس کیو ال تغییرش بده.

بسیار ممنونم برای جواب.

ولی میشه یک راهنمایی بکنید که چه جوری یا حداقل یه نشونه بدید بتونم برم راه حلش رو سرچ کنم؟ :blush:

ممنون میشم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اول بگو فیلدهای اون جدولت چیه؟ primary key داره؟ تا دستورش رو بگم بهت..

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اول بگو فیلدهای اون جدولت چیه؟ primary key داره؟ تا دستورش رو بگم بهت..

همچنان ممنون .

ولی چیزه. فکر کنم من یه مقداری تو این موارد مبتدی باشم.:blush: حقیقتش من از این سایت یه 2 فایل بک آپ MDF و LDF داشتم که به زور به این تیم هاستینگه خارجیه دادیم که attach کنن و درست شد. واسه همین من فایل یا برنامه ای در این مورد توی کامپیوتر خودم اجرا نکردم.

فکر کردم بشه شاید از بخش sql و جایی که دیتابیس توی سرور آپدیت شده بشه دستکاری کرد (یعنی مثل PHP )

البته دسترسی به دیتابیس توی سرور دارم و همچنین دسترسی به table هاش ولی نمیدونم چه جوری این دستور رو باید وارد کنم
164.gif

از طرفی هم میترسم دست بزنم یه جا دیگش خراب بشه نشه درستش کرد
tnp.gif

یه لینک در این موردی که شما فرمودین پیدا کردم ولی بازم مشکل اینه که کجا و چطوری باید اجراش کنم

http://www.macromediax.com/Learn/archive.asp?id=88

در هر صورت فکر کنم خیلی مبتدیانه باشم در این sql و نشه برای من در این مورد توضیح داد. اگر شد که بسیار سپاسگذارم. اگر هم نشد که بازم ممنون

من فقط 2 تا چیز رو میخوام عوض کنم . یکی یک کلمه هست ، یکی هم یه آدرس ! (البته بیشتر میخوام عوض کنم ولی اینها مهمه دیگه)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خب اگر دسترسی به دیتابیس دارید که کاری نداره. روی دکمه edit فیلد مورد نظر کلیک کنید و تغییرش بدید. من فکر کردم میخواید توی برنامه با کد تغییرش بدید که اون دستور رو گفنم...

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آخه مشکل همینه که من جایی پیدا نمیکنم که بخوام ادیت کنم!

اول که اصلا اون بخش footer رو نداره :

wgq720.jpg

بعد اینکه وقتی رو یک کدوم ادیت رو میزنم فقط اینها میاد و چیزی برای ادیت نداره :

hurn9j.jpg

اسمایلی ناراحت

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
روی Query کلیک کن و نتیجه ش که میاد رو چک کن ببین اونجا رکوردی برای فوتتر هست یا نه. اگر نیست باید قالب رو دستکاری بکنی. اصلا شاید (به احتمال زیاد!) توی ادمین پنل اسکریپتت جایی برای تغییرش باشه.

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
روی Query کلیک کن و نتیجه ش که میاد رو چک کن ببین اونجا رکوردی برای فوتتر هست یا نه. اگر نیست باید قالب رو دستکاری بکنی. اصلا شاید (به احتمال زیاد!) توی ادمین پنل اسکریپتت جایی برای تغییرش باشه.

روی query رو که میزنم یه صفحه سفید باز میشه توش جای نوشتن هست و زیرش هم که browse برای احتمالا اضافه کردن فایلی. در نتیجه هیچی اصلا توی قسمت Query نیست.

والا مشکل همینجاست نه توی قالب توی master یا webconfig یا اینجور چیزا یعنی تقریبا همه جا رو دیدم که نبود فقط برای footer همین یه کد رو که بالا کپی کردم رو نوشته بود. توی ادمین هم که اصلا قرار نداده همچین چیزی برای تغییر.

نمیشه با استفاده از اون کد بالا مثلا جای اون phfooter که نوشته چیز دیگه ای قرار داد که بشه از حالت سرور خارجش کرد و footer دستی وارد کرد؟

بالا