• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت اكسس پوينت با سيبيتري چي هست؟

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تفاوت اكسس پوينت با سيبيتري چي هست؟

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي نميتونه راهنمايي كنه؟

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
اكسز پوينت مودم وايرلس هست و سي بي تري يك مدل از اكسز پوينت هاي سناو كه ما فروشنده اونها هستيم
مشخصاتش هم داخل سايت هست
س لطفا اين 2 رو با هم اشتباه نگيريد
اين صحيت شما مثل اين هست كه بگين فرق ماشين و بنز چيه ؟

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معذرت می خوام کیمیا

cb3 یک اکسس پوینت نیست بلکه یک کلاینت بریج هست
اون که شما می گید و در دو مود کار می کنه یعنی هم کلاینت بریج و هم سویچ می شه تو اکسس پوینت یه +cb3 هست یعنی فرقشون با هم سر یه پلاس هست اشتباه تو خرید یا فروش نکنی یه وقت .این دستگاه توسط شرکت senao فروخته می شه و چیپ این دستگاه پریسم هست یعنی سازنده اصلی اون پریسم امریکا هست با مک آدرس 00026 یعنی تمام اون ها مک آدرسشون با عدد 00026 شروع می شه که متعلق به پریسم هست .
.
:blush:

mlsbv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از freeuser :
معذرت می خوام کیمیا

cb3 یک اکسس پوینت نیست بلکه یک کلاینت بریج هست
اون که شما می گید و در دو مود کار می کنه یعنی هم کلاینت بریج و هم سویچ می شه تو اکسس پوینت یه +cb3 هست یعنی فرقشون با هم سر یه پلاس هست اشتباه تو خرید یا فروش نکنی یه وقت .این دستگاه توسط شرکت senao فروخته می شه و چیپ این دستگاه پریسم هست یعنی سازنده اصلی اون پریسم امریکا هست با مک آدرس 00026 یعنی تمام اون ها مک آدرسشون با عدد 00026 شروع می شه که متعلق به پریسم هست .
.
:blush:

مرسي از توضيحاتتون

اگر ميشه كمي در مورد قيمتها برام توضيح بديد چون من دارم خريد ميكنم و از قيمتها اطلاعي ندارم . دارن به من همراه با يك آنتن ايراني و يك جعبه ميدن 300000 تومان

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
ما ارزان تر ميديم
300 تومان قيمت بالايي هست

بالا