• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت بین دو گروه نرم افزاری

apadana34

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خواستم یه سایت طراحی کنم که در ان یه سری عکس نشان داده می شه و یک سری اموزشها داده می شه در ایام مناسبتها را نشان می ده و یه سری اما ر رو هم نشان می ده با این اطلاعات این سوال را می پرسم

تفاوت بین دو گروه نرم افزاری که عرض می کنم چیست اول نرم افزارهایی مثل فرونت پیج و مایکروسافت اکسپرش
و دریم ویور با تکنولوژی asp.net وphp که در اخر بتونم براساس خواست یکی را انتخاب کنم . اگه با گروه اول می شه
سایت ساخت چرا سراغ برنامه نویسی با ای اس پی دات نت برم و می خواهم اگه کارم با گروه اول مثل مایکروسافت اکسپرشن حل می شه بی خودی خودم را در دردسر استفاده از کدنویسی نکنم
با تشکر

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما روی سایتت ورد پرس یا یه نرم افزار آماده و آپن سرس دیگه نصب کنی مشکلت حل میشه :)

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
شما میتونی برای اینکه سایتت رو راه بندازی یک cms استفاده کنی
برای اینکار به سایت های زیر برو و در مورد مشکلت سوال بپرس تا راهنمائیت کنن
joomfa.org
wp-persian.com
mambolearn.com
با همه این cms ها میتونی کار کنی و سایتت رو راه بندازی
اگر میخوای پرتال و تخصصی بزنی جوملا و مامبو و اگر میخوای چیزی رو توی سایتت معرفی کنی وردپرس رو انتخاب کن
cms های دیگری هم هستش ولی اینها بهتر کارت رو راه میندازن
اگر هم خواستی روی سایتت نصب کنی و بلد نبودی یه پی ام بهم بده تا برات سریع نصب کنم

apadana34

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من یک نرم افزار می خواستم که با ان بتوانم سایتی بسازم که دارای مشخصات زیر باشد:
1- با استفاده از ان دیگه لازم نداشته باشم که یکسری اصطلاحات و تعریف ها و پروتکل ها و انجام یکسری کار بخصوص که به غیر از
طراحی سایت مثل گذاشتن ان در سرور است را بدانم
2- قدرت این را داشته باشد که بتواند از پس کار زیربربیاد
2-الف : سایت داینامیک به من بدهد یعنی با توجه به مناسبت ها واکنش نشان بدهد
2- ب : در سایت چون از مراجعه کننده ان یکسری اطلاعات می گیرم از پس ان یعنی کار با بانک اطلاعاتی بربیاید
3- در مورد امنیت اطلاعات و سایت نمی دونم چی بگم در این مورد اگه نرم افزاری معرفی می کنید خودتون توضیح بدید
4- نیازی به یادگیری مواردی مثل سی اس اس و برنامه نویسی مثل اچ تی ام ال و ای اس پی دات نت و جاوار اسکریپت نداشته باشه
ناگفته پیداست که اگه مواردی است بهترین را معرفی کنید
سایت من یکسری اطلاعات و تصاویر نشان می ده و دریخشهایی از مراجعه کننده یکسری اطلاعات می گیره و بنا به مناسبتها به روز می شه

بالا