• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت جی میل در ایران و خارج

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام بچه ها
من یه داشتم وارد جی میلم می شدم یه نکته های ریزی رو امروز کشف کردم شما هم ببینید میفهمید چرا؟
وقتی که با آی پی ایران وارد جیمیل می شید توی همون صفحه ی اول قبل از لوگین کردن به خود جیمیل لوگوی گوگل شبیه شکل زیره (ایران) :

logo2.gif

ولی وقتی با آی پی غیر از ایران باشید شبیه شکل زیره :

googlemail2.gif

وقتی که وارد خود ایمیلتون هم میشید (برای ایران) :

و برای خارج این شکلیه :

تا حالا دقت کرده بودید؟:rolleyes:

Last edited:

test84

Registered User
لایک‌ها
2
چطوری skin گذاشتی واسه اکانتت؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
‌‌
واو، جالب بود.

البته به شخصه لوگوى اول رو که راستش هميشه هم همون رو ديدم (احتمالا به خاطر همين وطنى بودن آى پيم) به لوگوى دوم ترجيح ميدم. به نظرم شيک تره ^_^

‌‌

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
سلام بچه ها
من یه داشتم وارد جی کیلم می شدم یه نکته های ریزی رو تمروز کشف کردم شما هم ببینید میفهمید چرا؟
وقتی که با آی پی ایران وارد جیمیل می شید توی همون صفحه ی اول قبل از لوگین کردن به خود جیمیل لوگوی گوگل شبیه شکل زیره (ایران) :

logo2.gif

ولی وقتی با آی پی غیر از ایران باشید شبیه شکل زیره :

googlemail2.gif

وقتی که وارد خود ایمیلتون هم میشید (برای ایران) :

و برای خارج این شکلیه :

تا حالا دقت کرده بودید؟:rolleyes:
آره من قبلا دقت کرده بودم، این موضوع بر می گرده به این قضیه که قبلا اگه اشتباه نکنم سایتی یا برندی به اسم gmail بوده ( giga mail ) و از گوگل به خاطر این قضیه شکایت می کنه واسه همین گوگل برای اونها اسمش رو به گوگل میل و به دامین googlemail.com تغییر میده!

Last edited:

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
سلام،

همانطور که دوستمون در بالا گفتن ربطی به IP ایران و این حرفا نداره ... لطفا جو سازی نکنید :D
سال 2005 گوگل مجبور شده به خاطر اینکه در انگلستان قبلا gmail به عنوان نام تجاری ثبت شده بود به googlemail تغییر نام بده! اونهم فقط در انگلستان! یعنی شما اگر موقع ثبت اکانت IP تون از انگلیس باشه یا نام کشورتون را انگلیس انتخاب کنید گوگل خودکار اکانت شما رو روی googlemail.com ثبت می‌کنه همین. خب قاعدتا وقتی با این اکانت هم لاگین کنید لوگو به اون صورت در میاد. :happy:

البته گوگل تمام این مدت داره میگه ما در حال پیگیری هستیم که این قضیه رو حل کنیم ولی تا الان که نتونستن ... :lol:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام،

همانطور که دوستمون در بالا گفتن ربطی به IP ایران و این حرفا نداره ... لطفا جو سازی نکنید :D
سال 2005 گوگل مجبور شده به خاطر اینکه در انگلستان قبلا gmail به عنوان نام تجاری ثبت شده بود به googlemail تغییر نام بده! اونهم فقط در انگلستان! یعنی شما اگر موقع ثبت اکانت IP تون از انگلیس باشه یا نام کشورتون را انگلیس انتخاب کنید گوگل خودکار اکانت شما رو روی googlemail.com ثبت می‌کنه همین. خب قاعدتا وقتی با این اکانت هم لاگین کنید لوگو به اون صورت در میاد. :happy:

البته گوگل تمام این مدت داره میگه ما در حال پیگیری هستیم که این قضیه رو حل کنیم ولی تا الان که نتونستن ... :lol:

آقا کشوری که من باهاش اکانت رو ساختم "افغانستان" هست و دوتاش هم مربوط به ایمیل خودمه که دیروز عکس گرفتم ازشون بعد چه جوری ربطی به کشور ثبت نام داره؟؟؟اینها دوتاش ماله اکانت خودمه اگه باور ندارید امتحان کنید یه بار معمولی برین یه بار آی پی تونو عوض کنین (لازم هم نیست حتما آی پی جدیدتون از انگلیس باشه از هر کشور دیگه ای غیر از ایران اینجوره) من با آلمان و هلند و آمریکا هم امتحان کردم!کشور رو هم اصلا تغییر ندین.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
شایعه نکنید :دی
حداقل من که با ای پی آمریکا و ایران چک کردم مثل همیشه بوده.

12sstth56pmhba6b21r7.jpg

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پس چرا ماله من اینجوریه؟:wacko::(

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
کد:
http://mail.google.com/mail/help/intl/en-GB/googlemail.html

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
هم snow جان حرفشون درسته هم mohsen25 ! منتها نکته ای که هست اینکه کلا برای کشورهایی که تحت قانون copy right هستنتد حالا هر کشوری می خواد باشه، جی میل به گوگل میل خواهد بود !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
هم snow جان حرفشون درسته هم mohsen25 ! منتها نکته ای که هست اینکه کلا برای کشورهایی که تحت قانون copy right هستنتد حالا هر کشوری می خواد باشه، جی میل به گوگل میل خواهد بود !

یعنی میخواید بگید آمریکا کپی رایت نداره!!!!
من از آی پی آمریکا استفاده میکنم.

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
نه نمیگم کپی رایت نداره برادر این چه حرفیه فحش میدی به امریکا ؟ :D

حالا جدا از شوخی من خودم هم با آی پی آمریکا یا کلا کشورهای دیگه میرم همه چیز به "گوگل میل" تغییر میکنه!

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215

ولی این فرمایش شما رو که بلد کردم کاملا اشتباه هست! همچنین فرمایشات جناب mohsen25 همگی اشتباه می‌باشد! :happy:
لطفا لینکی که در پست شماره 10 دادم را با دقت مطالعه بفرمایید!

فقط این وسط یک نکته‌ای هست، من در پست اول هم اشاره کردم وقتی شما دارین اکانت را ثبت می‌کنید اگر به هر طریقی، IP ، انتخاب کشور و ... کشور شما انگلستان تشخیص داده بشه و اون اکانت با googlemail.com ثبت بشه دیگه بعد از اون شما از هر کشور دیگه‌ای هم با اون اکانت لاگین کنید باز همان googlemail.com خواهد بود. برای همینه که وقتی با اون اکانت‌تون حتی با IP کشورهای (حتی ایران) دیگه لاگین می‌کنید googlemail میشه.

:)

Last edited:

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
ولی این فرمایش شما رو که بلد کردم کاملا اشتباه هست! :happy:
لطفا لینکی که در پست شماره 10 دادم را با دقت مطالعه بفرمایید!

فقط این وسط یک نکته‌ای هست، من در پست اول هم اشاره کردم وقتی شما دارین اکانت را ثبت می‌کنید اگر به هر طریقی، IP ، انتخاب کشور و ... کشور شما انگلستان تشخیص داده بشه و اون اکانت با googlemail.com ثبت بشه دیگه بعد از اون شما از هر کشور دیگه‌ای هم با اون اکانت لاگین کنید باز همان googlemail.com خواهد بود. برای همینه که وقتی با اون اکانت‌تون حتی با IP کشورهای (حتی ایران) دیگه لاگین می‌کنید googlemail میشه.

:)
خب در اون لینک که کلا حرفی از انتخاب کشور یا آی پی زده نشده! به هر حال من چیزی که خودم دیدم اون بود که عرض کردم
دیگه نمیدونم دقیقا چه اتفاقی افتاده یا داره می افته :)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
آخه گفتی هر کشوری که کپی رایت رو رعایت نمیکنه اونجوری میشه!
حالا زیاد هم مهم نیست :دی
شاید شانسیه :دی

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
خب در اون لینک که کلا حرفی از انتخاب کشور یا آی پی زده نشده! به هر حال من چیزی که خودم دیدم اون بود که عرض کردم
دیگه نمیدونم دقیقا چه اتفاقی افتاده یا داره می افته :)

خیلی جالبه ... :D حرف از آی‌پی که جزو صحبت‌های ما بود ... :eek:

صرفا کشور انگلستان که ذکر شده! برای اینکه بحثو تموم کنم و این تاپیک هم به صلاحدید مدیران بسته بشه، اسکرین شات زیر را ببینید:

attachment.php

این اکانتی هست که من قبلا با IP انگلستان ثبت کرده بودم و الان با IP ایران (پایین صفحه مشخصه) لاگین کردم!
ایران هم که در لیست کشورهای دارای کپی رایت نیست ! اون بالا هم googlemail هست! :rolleyes:

فایل های ضمیمه

• google.jpg
    google.jpg
    163.9 KB · نمایش ها: 22

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خیلی جالبه ... :D حرف از آی‌پی که جزو صحبت‌های ما بود ... :eek:

صرفا کشور انگلستان که ذکر شده! برای اینکه بحثو تموم کنم و این تاپیک هم به صلاحدید مدیران بسته بشه، اسکرین شات زیر را ببینید:

attachment.php

این اکانتی هست که من قبلا با IP انگلستان ثبت کرده بودم و الان با IP ایران (پایین صفحه مشخصه) لاگین کردم!
ایران هم که در لیست کشورهای دارای کپی رایت نیست ! اون بالا هم googlemail هست! :rolleyes:

خیلی جالبه اون آی پی که پایین صفحه هست که مربوط به آخرین فعالیتتونه (که شما می گید میتونید آی پی رو پایین صفحه ببینید) بعد یه نکته ی دیگه من همون آی پی رو هم که چک کردم ماله آلمان ه نه ایران!!!!
عکس رو هم ببینید آی پیی که پایین جی میل شما ست اونجا هست. یعنی 94.182.133.29

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
خیلی جالبه اون آی پی که پایین صفحه هست که مربوط به آخرین فعالیتتونه (که شما می گید میتونید آی پی رو پایین صفحه ببینید) بعد یه نکته ی دیگه من همون آی پی رو هم که چک کردم ماله آلمان ه نه ایران!!!!
عکس رو هم ببینید آی پیی که پایین جی میل شما ست اونجا هست. یعنی 94.182.133.29

سلام، :)

چه گیری کردم من! :D

ببخشید ولی ظاهرا کلا معیارها و منابع تست شما غلطه! چون: :happy:

attachment.php

فایل های ضمیمه

• google2.jpg
    google2.jpg
    64.7 KB · نمایش ها: 14
بالا