• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت دامنه ی اصلی و ساب دومین در سئو

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
خسته نباشید. دوستان انجمن ما روی یکی از ساب دومین های دامنه است. یعنی اگر دامنه ی ما mysite.ir هست، انجمنم forum.mysite.ir هست. منتها وقتی فرد دامنه ی اصلی یعنی mysite.ir رو تو مرورگر تایپ میکنه، به همین forum.mysite.ir ریدایرکت میشه. حالا میخوام بدونم از نظر سئو فرق میکنه مثلا در بک لینک ها طرف mysite.ir رو ثبت کرده باشه یا forum.mysite.ir ؟

raminbarati360

Registered User
لایک‌ها
73
دوست عزیز 100 % فرق می کنه با همون آدرس forum.mysite.ir لینکتان را ثبت کنید چون بک لینک تاثیر زیادی توی پیج رنک و سئو داره یعنی اگر برای دامنه mysite.ir لینک ثبت شه این دامنه پیج رنک و اتوریتی می گیره

موفق باشید

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
در تکمیل بگم در صورتی که شما ساب دامین ایجاد کنه به طور کلی از نظر گوگل ( در مورد بینگ خاطرم نیست ) یک سایت جدید ایجاد کردید و گوگل بسیار توصیه کرده حتما حدا هم ثبت کنید در گوگل وبمستر تولز.
در صورتی که شما www.site.com/forum بزارید هر مشکلی برای هرکدام از سیستم ها از نظر سئو ایجاد شود روی اون یکی هم تاثیر میزاره اما ساب دامین باعث میشه جدا شدن سیستم ها تاثیرات منفی را خیلی کاهش بده.
این مورد توسط ما در یک وبسایت بزرگ امتحان شده و چیزی نیست که خونده باشیم

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
از راهنمایی هر دو بزرگوار ممنونم. پس باید برم سراغ اصلاح لینک هام! وبلاگ های زیادی لینکم کردن ولی همه همون دامنه ی اصلی رو لینک کردن. تو این مدت خودم هم هر جا فعالیتی کردم با همون دامنه ی اصلی بوده. واقعا ممنونم راهنمایی بزرگی بود

دلگرم شدم. حالا که دو تا متخصص راهنمایی میکنن سه تا سوال دیگه.
1- بخشی ازتبلیغات ما رو کامنت گذاشتن تو وبلاگ ها تشکیل میده. آیا آدرسی که تو کامنت افراد براشون میذاریم هم جز بک لینک ها محسوب میشه؟
2- همونطور که عرض کردم انجمن ما روی این آدرسه و منم تمرکز بحث سئو رو باید روی همین آدرس بذارم: forum.mysite.ir . حالا بعضی ها آدرس رو همونطور که از تو مرورگر کپی کردن بصورت forum.mysite.ir/forum.php گذاشتن. اینکه مساله ای نیست. درسته؟
3- از کجا بفهمم چه کسانی به من لینک یا بک لینک دادن؟ (بک لینک همون لینک عادیه دیگه. درسته؟ یعنی فقط فرد لینک ما رو بذاره تو سایتش کافیه. درسته؟)

Last edited:

raminbarati360

Registered User
لایک‌ها
73
دوست عزیز در کامت گذاشتن در وبلاگ خیلی خیلی توج ه داشته باشید تا توسط گوگل پتالتی نشوید توصیه می کنم این 3 مقاله را از سایت های وب برندینگ و تورتک حتما مطالعه کنید.

[h=1]شمارش معکوس تا پنالتی های بعدی ! [/h]

[h=1]آموزش مقابله با لینک اسپم در الگوریتم پنگوئن گوگل[/h]

[h=1]جلوگیری از لینک ورودی کیفیت پایین در گوگل با Disavow links[/h]

موفق باشید انشالله

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
با تظر شما موافقم

به نطر من هم بایستی با ساب دامین کار کنید چرا که روی دامنه اصلی هم تاثیر می گذاره
دوست عزیز 100 % فرق می کنه با همون آدرس forum.mysite.ir لینکتان را ثبت کنید چون بک لینک تاثیر زیادی توی پیج رنک و سئو داره یعنی اگر برای دامنه mysite.ir لینک ثبت شه این دامنه پیج رنک و اتوریتی می گیره

موفق باشید

بالا