• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت طراحی سایت و ...

mashinlove

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان
میدونم بازار کار در هر زمینه ای متناوب است و نمیتوان به صورت قطعی گفت فلان کار بهترین است ولی من میخواهم در یکی از دو زمینه طراحی سایت یا 3 دی مکس کار کنم ولی نمیدونم و به یه سری اطلاعات در این زمینه نیاز دارم و اینکه مقایسه ای بین این دو باشه.
1- یادگیری یکی از این دو تا رو ترجیح میدید یا هر دو؟
2- در دراز مدت میتونه درآمدی داشته باشه؟ البته در ابتدا انتظار درآمد زیادی رو ندارم.
3- در طراحی سایت بعد از طراحی کردن سایت باید به عنوان پشتیبان اون سایت فعالیت کرد؟
با تشکر از سایت خوبتون

mashinlove

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی نیست راهنمایی کنه؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
با سلام خدمت دوستان
میدونم بازار کار در هر زمینه ای متناوب است و نمیتوان به صورت قطعی گفت فلان کار بهترین است ولی من میخواهم در یکی از دو زمینه طراحی سایت یا 3 دی مکس کار کنم ولی نمیدونم و به یه سری اطلاعات در این زمینه نیاز دارم و اینکه مقایسه ای بین این دو باشه.
1- یادگیری یکی از این دو تا رو ترجیح میدید یا هر دو؟
تجربه شخصی ام بوده ، اگر انرژی و تمرکز شما روی یک کار باشه احتمال اینکه جواب بده بیشتره تا اینکه چند کارو شروع کنی و هر دو نصفه بمونن ، مگر اینکه خاصیت اون دوکار اینجوری باشه که مکمل هم باشن مثلا یکی که مهندس نرم افزار هست تو دانشگاه درس بده ..
2- در دراز مدت میتونه درآمدی داشته باشه؟ البته در ابتدا انتظار درآمد زیادی رو ندارم.
از 3 دی مکس هیچی نمی دونم ، اما من چند نفر رو می شناسم که از طریق طراحی سایت خرج خودشونو و خانواده اشونو در میارن ، اما بازار کارش ثبات نداره ، یه وقت مشتری زیاده ، یه وقت مشتری کمه البته کسی که اهل تلاش باشه یه دوره ای میاد که روند کار دستش بیاد و ..(( من فکر می کنم نمیشه تو ایران به این شغل به عنوان یه شاغل ثابت نگاه کرد )
3- در طراحی سایت بعد از طراحی کردن سایت باید به عنوان پشتیبان اون سایت فعالیت کرد؟
این به توافق شما با طرف مقابلتون بستگی داره ، یه وقت مشتری اتون پشتیبانی نمیخواد ، یه وقتی هست سال اول پشتبانی از طرف شما رایگانه اما سالهای بعد در ازای دریافت پول انجام میشه ، یه وقت هایی هست که مشتری میگه من به شرط اینکه پشتبانی کنین پروژه رو به شما می دم ،یک نکته هم اینکه خیلی ها هستند که به جای اینکه منتظر دریافت سفارش از مشتری باشن ، خودشون تو وب یک ایده رو پیاده سازی می کنین ..
با تشکر از سایت خوبتون
تو همین سایت اگه بگردین در مورد طراح سایت و در آمد و ... اش بحث زیاد هست ، کمکتون می کنه

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
این دو تا مبحث دو تا مقوله جدا از همه و جفتش زمان بره بنده هر جفتش کار می کنم
اگر شما برادرم بودی و کامپیوتر نخونده بودی عمرا میذاشتم وارد این صنف بشی چه سه بعدی و چه طراحی سایت
توی دنیای سه بعدی بستگی مستقیم به شهر شما داره
تو انیمیشن دنبال کارهای بزرگ نمی تونی باشی چرا یه مافیا کت و کلفت داره که فقط میشه با قیمت های پائین بری سمته انیمیشن های مذهبی و دفاع مقدس و تو این مایه ها تو زمینه سه بعدی ساختمانی انیمیشن ساختمانی این جور صحبت ها هم که الان خانم ها وارد شدن کاری که من ساله 82 براش 600-700 می گرفتم الان 70-80 تومن دارن میزنن ( کیفیت ها یکی نیست ولی گویا برای کارفرماها کافیست ) این از انیمیشن
درباره یادگیری سه بعدی شما با تک نرم افزار نمی تونی به این راحتی کار کنی باید 3dmax maya zbrush رو برای مدل سازی یاد بگیری مبحث انیمیشن دوباره مجبوری یه پروسه طولانی مدت دیگه رو طی کنی برای رندر وی ری و منتال و حرفایی تر رندر من یاد بگیر تازه این ها رو که یاد گرفتی میشه اول کار

برای صفحات وبم یه سری بزن به بازارچه خدمات وبمستری قیمت ها میاد دستت بعد که وارد شدی میفهمی چه اشتباهی کردی
قیمت اول 600 دوم 450 سوم 200 چهارم 50 تومان
شما باید php و asp دیتابیس mysql و sql server رو یادبگیری فقط برای کارهای سبک اگر خواستی حرفه ایی تر بیای جلو c# و اوراکلم هست که بتونی وارد سیستم اتوماسیون نویسی بشی ایمنم یه 1 سال شیرین زمان میبره ( تازه فشردش کنی اگر .... )

این صحبت های من ماله وقتیه که شما برای کسب درآمد رو بیاری و بخواهی ایشالله اگه خواستی تشکیل خانواده بدی خرج خانوادت رو از این طریق بگذرونی متاسفانه کم میاری اما نه اگر انسانی پولدار هستید و دنبال پر کردن اوقات فراقت خودتون هستید قضیه فرق می کنه

دوست عزیز من نمی خوام به هیچ دلیلی رای شما رو بزنم و فقط صادقانه گفتم
من خودم یک پشیمانم چرا وارد دنیای شدم که ربط به فرهنگ داره متاسفانه
دنیای بازار خیلی خیلی بهتره درآمد بیشتر آسایش بیشتر و آینده بهتری منتظر شماست

بالا