pouyan_60
کاربر تازه وارد
من تو اين موندم ولي به نظرم ان 70 سر تره چون سيمبين است
به نقل از pouyan_60 :من تو اين موندم ولي به نظرم ان 70 سر تره چون سيمبين است
به نقل از babak_k750i :مقایسه برای این دو گوشی عملی نسیت.:wacko:
مثل این میمونه که بخوای فرق بین آدم کچل با هواپیما رو برای نظر خواهی بذاری:lol: :lol: :lol:
اگر چيز خاصي كم داره مانند سيمبين و... بگيدبه نقل از alireza_juve :در حالت کلی که نمیشه گوشیه اسمارت رو با جاوا مقایسه کرد ولی یه تفاوت اینه که دبلیو 900 قابلیت استفاده برای یه آدم بیکار رو بیشتر داره چون امکانی مثه گوش دادن ساعتها موسیقی بدون تموم شدن شارژ رو داره که خب ان 70 همچین امکانی نداره .. همینطور شما امکان عکاسی در فواصلی چن سانتی مثه عکاسی از موجودات خزنده ریز و همینطور پرندگان مشابه رو خواهید داشت که در بین اهالی فن به ماکرو گفته میشه که در ان 70 موجود نیست ..
به نقل از pouyan_60 :اگر چيز خاصي كم داره مانند سيمبين و... بگيد
به نقل از noisymind :در پست اولتون اشاره کردین که سیمبین بودن هم براتون مهمه. پس همون n70 بهتره برای شما.
این نظر شماس با کمی بی انصافی.به نقل از ERR0R :به نظر من W900 بهتره !
به درد جوونا الافی صفا سیتی و این چیزا میخوره!
W900 گوشی اسپرت به درد رده ی سنی پایین میخوره
ولی N70 گوشی که به درد دکتر-مهندس-پرستار-گارسن همه میخوره!
جدا؟!
البته گارسن رو خوب اومدی
ربطی به تاپیک نداره و صرفا جهت اطلاع رسانی ذکر میشه!!
حالا دوستان بیرون از فروم که هیچ! ولی حداقل در همین فروم میبینیم کسانی هستند که به قول خودشون حاضرن باباهه رو یک تومان تیغ بزنند و یک n93 بگیرن دستشون که فقط و فقط دخترها از دستشون نپرن!! و ( اصولا این جور کارها اصلا با روح صفا سیتی و الافی و ... سازگاری نداره!!
و کلا در فروم میبینید کسانی که سن کمتری دارن ( و اصلا در رده صفا سیتی و الافی نیستدن!) گوشیهای مدل بالا و مخصوصا n80 , ... دارن و هنوز چند ماه نشده دارن دنبال n73 , n93 و ... میگردن.
اتفاقا اکثرا کسانی که دکتر و مهندس و ... هستند و البته به معنای واقعیش! گوشیهای خیلی عجیب غریبی ندارن یا مثلا k700 و ... دارن و یا از این نوکیاهای کوچولوی معمولی و شایدم بیدلیل نیست که نوکیا مدل 8800 رو تولید کرده بدون امکانات آنچنانی.
اتفاقا اکثرا کسانی که دکتر و مهندس و ... هستند و البته به معنای واقعیش! گوشیهای خیلی عجیب غریبی ندارن
N93
خداییش ضایع نیست یکی ببینه یک دکتر w900 دستشه؟