• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت فنی و نرم افزاری گوشی گارانتی دار و بدون گارانتی

mr7131

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
هر چی گشتم هیچ کسی و هیچ فروشگاهی ایکسپیریا وی گارانتی دار نداره.البته واضح هست که تفاوتی تو خدمات گارانتی دار و بدون گارانتی نیست.گارانتی دار تو شرایط گارانتی زده:قاب و السی دی و دوربین و بلوتوث جزو گارانتی نیست.حالا گوشی چیش میخواد خراب شه خدا میدونه !!!
حالا بنده یه سرچ تو اینترنت زدم و دوستانی بودن که از گوشی های بدون گارانتی شکایت میکردن.کلا سه مورد اساسی بود (البته در مورد ایکسپیریا وی)

1-بدون گارانتی ها زبان فارسی رو کامل پشتیبانی نمیکردن و یا اصلا زبان فارسی رو کلا پشتیبانی نمیکردن
2-دوستانی هستن که میگن گوشی های بدون گارانتی شارژ 800 میلی آمپری به جای 1500 میلی آمپری داره و عمل شارژ خیلی طول میکشه
3-و همچنین میگن کیفیت ال سی دی نسبت به مدل های گارانتی دار پاینتره

آیا این صحت داره؟

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
1-اگه فارسی نداشته باشه که بعیده و داره با برنامه morelocale برای اندروید که حدود 40-45 مگابایته فارسی میشه
2 هم خیلی خیلی بعیده ولی شاید باشه من به شخصه تا حالا مثل مورد2 ندیدم
مورد 3 هم برای گوشی تی ایکس بوده که 2 یا 3 پنل مختلف داشته و کیفتا متفاوت پنل a و b و c فکر کنم شاید وی هم اینطوری باشه

mr7131

Registered User
لایک‌ها
1
1-اگه فارسی نداشته باشه که بعیده و داره با برنامه morelocale برای اندروید که حدود 40-45 مگابایته فارسی میشه
2 هم خیلی خیلی بعیده ولی شاید باشه من به شخصه تا حالا مثل مورد2 ندیدم
مورد 3 هم برای گوشی تی ایکس بوده که 2 یا 3 پنل مختلف داشته و کیفتا متفاوت پنل a و b و c فکر کنم شاید وی هم اینطوری باشه

ممنون داداش
کس دیگه ای از دوستان نظری نداره؟

بالا