• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت مودم adsl با سرعت 150 مگابیت و 300 مگابیت چقدر است ؟ و قدرت آنتن دهی وای فای به چی ربط داره ؟!

hossputer7.8

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوستان من قدیم دو بار مودم عادی adsl خریدم و دیگه پشیمونم چرا همون موقع وای فایشو نخریدم !

حالا که میبینم مودما دو نوع شدن 150 مگابیت و 300 مگابیت بر ثانیه

من خودم سرعت دانلودم الان 500 کیلوبایت بر ثانیست میخوام ببینم برای پیشرفت تا 7 8 ساله اینده آیا لازمه حتما سرعت 300 ماگبیتی بخرم یا خیر ؟

در اصل 300 مگابیت یعنی چند کیبوبایت بر ثانیه یا مگ بر ثانیه میشه باش دانلود کرد دوستان ؟

و اینکه قدرت آنتن وایر لس به دسی بلشه نه به تعداد آنتن و ... یا اینکه نه به آنتنش هم هست ؟ و فقط دسی بلش شرط نیست ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

technician

Registered User
لایک‌ها
132
خیالت راحت باشه سرعت اینترنت ایران تا 100 سال اینده هم به 150 Mb نمیرسه.
فرق اونا تو برد وایرلس هستش. اگه داخل اپارتمان تا متراژ 100 (جایی که زیاد دیوار و مانع نداشته باشه) هستی همون 150 Mb کفایت میکنه البته ممکنه تو بعضی جاها نقطه کور داشته باشی و 60 درصد خونه هم انتن وایرلس یکی دو تاش خالی بشه اما قطع نمیشه.
اگه میخوای اینده نگری کنی و خیالت تخت باشه همون 300 Mb رو بگیر البته دو انتنه.

aminkhaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اینکه قدرت آنتن دهی به چی ربط داره را اینجا می تونی بخونی ... مقاله خوبیه و کارتو راه میندازه
اما اینکه سرعت ۱۵۰ بهتره یا ۳۰۰ ... باید بگم که اگر استفاده از اکسس پوینتت فقط برای اینترنته ... هیچ فرقی نمی کنه ... اگر از این اکسس پوینت برای انتقال فایل بین دستگاه ها استفاده می کنی یا برای کنسول های بازی ازش استفاده می کنی بهتره که سرعتش ۳۰۰ مگ باشه ... در غیر این صورت حتی اگر یه هزار تومنی هم بالاش پول بدی پولتو ریختی دور ...

سلام دوستان من قدیم دو بار مودم عادی adsl خریدم و دیگه پشیمونم چرا همون موقع وای فایشو نخریدم !

حالا که میبینم مودما دو نوع شدن 150 مگابیت و 300 مگابیت بر ثانیه

من خودم سرعت دانلودم الان 500 کیلوبایت بر ثانیست میخوام ببینم برای پیشرفت تا 7 8 ساله اینده آیا لازمه حتما سرعت 300 ماگبیتی بخرم یا خیر ؟

در اصل 300 مگابیت یعنی چند کیبوبایت بر ثانیه یا مگ بر ثانیه میشه باش دانلود کرد دوستان ؟

و اینکه قدرت آنتن وایر لس به دسی بلشه نه به تعداد آنتن و ... یا اینکه نه به آنتنش هم هست ؟ و فقط دسی بلش شرط نیست ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

f4231

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز
اگه فقط برا اینترنت میخوای 150 به سرتم زیادیه
ولی اگه میخوای کارایی مثل حافظه تحت شبکه NAS و یا کنسول بازی استفاده کنی هرچی بیشتر بهتر
در ضمن برای سرعت دانلود هم عدد رو تقسیم بر 8 کن میشه حداکثر سرعت دانلودت.
با تشکر
www.RootNet.ir
09129472369

بالا