• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت کیفیت مکالمه در دائمی ها و اعتباری ها

hessam_110709

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالی که دارم اینه که بچه هایی که هم اعتباری و هم دائمی همراه اول یا اعتباری و دائمی ایرانسل رو با هم دارند بیان کیفیت مکالمه رو در اعتباری و دائمی با هم مقایسه کنند. البته هر اپراتور برای خودش مثلا مقایسه باید بین اعتباری و دائمی همراه اول باشه یا اعتباری و دائمی ایرانسل ... نمیشه مثلا اعتباری همراه اول با دائمی ایرانسل مقایشه بشه یا اعتباری ایرانسل با دائمی همراه اول ....

حالا کسایی که هر دو رو تست کردند بیان نظراتشونو بگن ...

حتما هم بگن اعتباری و دائمی ماله همراه اول مد نظرشون هست یا ایرانسل .... حتما ذکر بشه ...

در ضمن این تاپیک مقایسه اعتباری و دائمی هر اپراتور با خودشه.... بحث بین ایرانسل و همراه اول نیست ... بحث منحرف نشه .....

hessam_110709

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالی که دارم اینه که بچه هایی که هم اعتباری و هم دائمی همراه اول یا اعتباری و دائمی ایرانسل رو با هم دارند بیان کیفیت مکالمه رو در اعتباری و دائمی با هم مقایسه کنند. البته هر اپراتور برای خودش مثلا مقایسه باید بین اعتباری و دائمی همراه اول باشه یا اعتباری و دائمی ایرانسل ... نمیشه مثلا اعتباری همراه اول با دائمی ایرانسل مقایشه بشه یا اعتباری ایرانسل با دائمی همراه اول ....

حالا کسایی که هر دو رو تست کردند بیان نظراتشونو بگن ...

حتما هم بگن اعتباری و دائمی ماله همراه اول مد نظرشون هست یا ایرانسل .... حتما ذکر بشه ...

در ضمن این تاپیک مقایسه اعتباری و دائمی هر اپراتور با خودشه.... بحث بین ایرانسل و همراه اول نیست ... بحث منحرف نشه .....

کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

hessam_110709

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ فرقی ندارن...دایمی یا اعتباری همشون از یه انتن وصل میشن دیگه...فرقی نمیکنن

خودم میدونم از یه آنتن وصل میشه .... ولی سرورهای اعتباری و دائمی کاملا مجزا هستند ... واسه همینه که میگم احتمالا تو کیفیت تاثیر داره .... مثلا من از یکی شنیدم میگفت کیفیت مکالمه تو دائمی ایرانسل بهتر از اعتباریش هست .... واسه این پرسیدم ....

بالا