به نقل از mehran_j :با سلام
يه سوال دارم كه بد جوري منو گيج كرده
تفاوت بين k750 & w800 چيه . البته به غير از حافظشون.چون اغلب امتيازات w800 در k750 هم هست
آيا اين دو گوشي با هم تفاوت فاحشي هم دارن يا نه؟
ممنون
به نقل از DvD Man :البته فکر میکنم داريوش جان شوخی میکنن ، چون شما با انتخاب ،،، يک مموری کارت 512 رو از دست میدين + باتری فوق الاده قوی برای پخش موسيقی به مدت 30 ساعت !!
بنده K750 با W800 رو گفتم !!به نقل از DariushAgah :مموری کارت جدا از گوشیه . از نظر سخت افزاری این دو تا گوشی تفاوت زیادی ندارند. دوربینشون که یکیه کیفیت پخش موزیک هم یکیه . بقیه چیزها هم تفاووتی اونقدر نداره که بگیم w900 200 بیشتر ارزش داره. فقط کیفیت ساخت ژاپن w900 خوبه که میشه قیمت زیادش رو تا حدی توجیه کرد ولی اصلا قدرت k750 و w900 و w800 در موزیک و دوربینه (چیز دیگه ای که ندارند) که در این دو مورد گوشیهای ذکر شده اگر فریمور جدید روشون باشه اختلاف چندانی با هم ندارند
اصلا شوخی نیست. K750 همون چیزی که w900 داره رو به شما میده جز کلاس گوشی
به نقل از DvD Man :بنده K750 با W800 رو گفتم !!
W900 که مموری کارت باهاش نمیدن ! پک های قديميش بود !!
به نقل از DariushAgah :عجب.
ولی فرقی نمیکنه. اون 30 ساعت پخش آهنگ w800 هم بی ارزشه چون باید گوشی در حالت آفلاین باشه که 30 ساعت دووم بیاره! گوشی آفلاین هم دیگه گوشی نیست چماقه
به نقل از X_Farhad :خوب الااقل در حالت عیرچماقی هم 10-15 ساعت دووم می یاره! از 3250 مکس 7ساعت که خیلی بهتره
به نقل از DvD Man :ببخشيد ولی اگر 30 ساعت که خيلی از Mp3 Player ها هم انقدر کارايی ندارند بی ارزش هست که هيچی !!
مثلا من تو اتوبوس نشستم دارم میرم سفر !!
يا تو هواپيما!!
يا تو قبرستان !!
البته من تا جايی که امتحان کردم اگر گوشی روشن هم باشه حدودا 8 ، 9 ساعت کار میکنه يعنی سوپر فوق الاده !!
هیچ MP3 player ی پیدا نمیشه که اینقدر دوام باتری داشته باشه. بعد شما خیلی راحت میگید چماقه؟؟؟!؟!؟:happy: :wacko:به نقل از DariushAgah :عجب.
ولی فرقی نمیکنه. اون 30 ساعت پخش آهنگ w800 هم بی ارزشه چون باید گوشی در حالت آفلاین باشه که 30 ساعت دووم بیاره! گوشی آفلاین هم دیگه گوشی نیست چماقه
به نقل از DariushAgah :خوب عملا همون 8 ساعت کاربرد مفید گوشی هست. گوشی موبایل برای اکثریت چیزی نیست که بشه برای مدت طولانی خاموشش کرد. اصولا اگر اینطور باشه که از تلفن ثابت استفاده میکنند! گوشی داشته باشی ولی خاموش باشه موسیقی گوش کنی! (بعد هم میگن آنتن دهی سونی اریکسون خوبه! خوب بگید گوشی رو خاموش میکنید!)
به نقل از DvD Man :پس حتما 8 ساعت مداوم هم کمه !! اقا اصلا
به نقل از hamed1297 :هیچ MP3 player ی پیدا نمیشه که اینقدر دوام باتری داشته باشه. بعد شما خیلی راحت میگید چماقه؟؟؟!؟!؟:happy: :wacko: