• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفلیس یا باتومی؟

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
از دوستانی که تجربه دارن می خواستم بپرسم تفلیس بهتره برای رفتن یا باتومی؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
ما که نرفتیم ولی ببین این به دردت میخوره؟

terion

Registered User
لایک‌ها
15
منم شنیدم بیشتر باتومی میرن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام اگه واسه گردش می خوای بری جفتشو برو . گرجستان جای خیلی باحالای و بین کلیه کشورهای مشترک المنفاع وضعش بهتره . تفلیس 2 بخش داره . تفلیس جدید که بر اساس آمریکا ساخته شده و خیلی باحاله و تلفس قدیم مثه زمان گور بابای کمونیستی هست . باتومی هم ای بدک نیست ولی کلی چیزای باحال می بینی :lol:

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
سلام اگه واسه گردش می خوای بری جفتشو برو . گرجستان جای خیلی باحالای و بین کلیه کشورهای مشترک المنفاع وضعش بهتره . تفلیس 2 بخش داره . تفلیس جدید که بر اساس آمریکا ساخته شده و خیلی باحاله و تلفس قدیم مثه زمان گور بابای کمونیستی هست . باتومی هم ای بدک نیست ولی کلی چیزای باحال می بینی :lol:
اگر حالا یکیشو بخوایم بریم اونم فقط برای تفریح کدوم بهتره؟:D

beh11111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لطفا اگر کسی تا حالا رفته بگه من ازش سئوال دارم-می خوام ببینم کلا چجوریه-ترکیه بهتره یا گرجستان؟

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
باتومی شهر که دریا داره . مثل انتالیا ترکیه ولی یه زره کلاس کاریش پائینتر (خیلی بیشتر )

تفلیس یه شهر مثل تهران مثل ایروان ارمنستان شهر قدیمی . ولی ارزون تفرحیات جوان پسند

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
لطفا اگر کسی تا حالا رفته بگه من ازش سئوال دارم-می خوام ببینم کلا چجوریه-ترکیه بهتره یا گرجستان؟

گرجستان تازه تازه داره راه میوفته تک توک زبان می فهمند ولی ترکیه خیلی وقت فهمیده پول در توریسته واسه همین خیلی جلوتر
ترکیه شهرهای ساحلیش قشنگه و همچنین هتل هاش.

بالا